- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimTebrikler canm harika harika vuuu
Yaa çok sevindim canım ben de artık öğrendim dün akşam dediğin gibi ben de kaçamak dolu bir gece geçirdim ama abartmayınca çok da sorun olmadığını öğrenmiş oldum artık denge önemli olanGünaydın kızlar
Bu hafta mükemmel sonuçlar yok ama porsiyon dengelemeyi öğrendim bir paket çikolata da aynı tadı veriyor bir adet çikolata da. Geçen annemle iftara çıktık iftar sonrası tatlı yedik eskiden olsa o tatlıyı tek başıma yerdim şimdi bana çok gelir bölüşelim dedim.
Bugün de serbest gün olacak babamın doğum günü unuttuk sanıyor dün halama çocuklar unuttu doğum günümü sanırım demiş ama ben dün daha sabahtan pastasının siparişini verdim bile günlük gibi yazdıkça yazasım geliyor buraya
GünaydınnnGünaydıınn
Çok güzel eksiler görüyorum, kocaman bir maşallah
Kesinlikle öyle canım. Duygusal açlıkla savaşmaya başladım artık ben :)Yaa çok sevindim canım ben de artık öğrendim dün akşam dediğin gibi ben de kaçamak dolu bir gece geçirdim ama abartmayınca çok da sorun olmadığını öğrenmiş oldum artık denge önemli olan
Günaydın mutlu hafta sonlarıGünaydın canlarım güzel bir gün geçirmeniz dileğimle havalar nasilda güzel bahara geldi sanki of şimdi yaylalara çıkacaksın yeşillik çiçekler of of
tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 69.35
Bugün 68.9
Fark -450
Eki Görüntüle 3409057
@Cordelia Elhan
Bu hafta artık seçmelere girmek istiyorum sizin için de uygunsaçok zor bir haftaydı ama şükür bitti
Harika canım tebrikler
Teşekkür ederim bebeğimHarika canım tebrikler
Teşekkür ederimtebrik ederim canım
Tebrikler canım
Teşekkürlerİnşallah. Düzen az da olsa bozulunca vücut nasıl da ödem topluyor. İnşallah senin de regl gelir de normal rutine döneriz.
Çok güzel eksi canm tebrikler
Harika canım tebrik ediyorumGünaydınn mutlu haftasonları diliyorum herkese
Dün çok yorgundum bebeyi uyuturken uyuya kalmışım menü bildirimini yapamadım.
29 mart menüm
10.30 kahvaltı
1 yk chia
1 bardak kefir
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
1 muz
14.45 ara
2 tane karabuğday patlağı
1 yumurta
30 gr peynir
3 ceviz
Domates
Salatalık
18.00 akşam (dışarıdaydık)
1 kase mercimek çorba
Karışık ızgara ( gr bilemiyorum)
Salata
30 dk leslie+11.000 adım+ 4 lt su
Geçen cumartesi: 92.81 kg
Bugün : 91.00 kg
Fark : -1.81 kg
Elhan @Cordelia arke
Eki Görüntüle 3409026
OooGeçen cumartesi günü : 98.2 kg
Bugün : 96.4 kg
Fark : -.1.8 kg
Elhan @Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3409032
Bu hafta biraz savsakladim. Ramazan kaynaklı ama şükür 69 u gördüm buradaNasıl gidiyor canım benim diyet
Harikasın
Vay be
Canını sıkacak birşey yok canım hiç üzülme
Başlangıcın hayırlı olsun canım29.03.2024 Tartı - Z Raporum
Canlarım günaydın. Bugün çok aktif olamayacağım biraz yoğun bir gün, doktor kontrolleri vs. İlk iş tartıldım, paylaşayım. Güzel bir başlangıç olsun
29.03.2024 Cumartesi : 114.9 kg
Eki Görüntüle 3409055
Harika canımEki Görüntüle 3409052
Geçen hafta 76.700
Bu hafta : 76.200
Giden :500
Elhan ve @Cordelia bu hafta çok dikkat edemedim.. bu 3 günde iftara misafirim olacak çok hareketli geçecek günlerim... ben yine hazırlıkta kalayım olur mu ? Bayram sonrası diyetisyene başlamayı düşünüyorum...
Bizde seni seviyoruzGünaydın kızlar
Bu hafta mükemmel sonuçlar yok ama porsiyon dengelemeyi öğrendim bir paket çikolata da aynı tadı veriyor bir adet çikolata da. Geçen annemle iftara çıktık iftar sonrası tatlı yedik eskiden olsa o tatlıyı tek başıma yerdim şimdi bana çok gelir bölüşelim dedim.
Bugün de serbest gün olacak babamın doğum günü unuttuk sanıyor dün halama çocuklar unuttu doğum günümü sanırım demiş ama ben dün daha sabahtan pastasının siparişini verdim bile günlük gibi yazdıkça yazasım geliyor buraya
Aaa sen beni geçtin miiiiGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 69.35
Bugün 68.9
Fark -450
Eki Görüntüle 3409057
@Cordelia Elhan
Bu hafta artık seçmelere girmek istiyorum sizin için de uygunsaçok zor bir haftaydı ama şükür bitti
Her zaman kilolarca gitmesine gerek yok. Düzenli gitsin o da önemli
Ooo papatyam harikasın canısı
Bence sayılırsın. Sana özel ödül hazırlarım
Ayy çok mu gaza geldim acaba 102 diyeyim o zaman daha mantıklı olduBence sayılırsın. Sana özel ödül hazırlarım
10 kg mu hedefin
Oooo maşaallahh kizz gecmisin beniHarika canım tebrik ediyorum
Ooo
1.5 kg kalmış 95 e
Bu hafta biraz savsakladim. Ramazan kaynaklı ama şükür 69 u gördüm burada
Özlemişim seni iyi ki geldin
Harikasın
Not aldım. Bayram için de hedef koyabilirsin
Vay be
Canını sıkacak birşey yok canım hiç üzülme
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Harika canım