- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.761
Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah sağlıklı olalım çıtır olalıııımmmGünaydın canım
Süpersin cumartesi gümbür gümbür geleceksin demek ki Her daim Işıl Işıl parlaman dileklerimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah sağlıklı olalım çıtır olalıııımmmGünaydın canım
Süpersin cumartesi gümbür gümbür geleceksin demek ki Her daim Işıl Işıl parlaman dileklerimle
Gelir inşallahRegl olursam normale döner muhtemelen. Günlerdir bayağı ağrı çekiyorum artık lütfen gelsin
Özellikle oruç tutarken daha kıymetli canım
Hasta yatıyor evde bir çorba pişireni olaydi içerdi ama yokNeden ki canım kendine yapma bunu
Günaydın canımGünaydın
Sanada geçmiş olsun sakın ihmal etme git bir an önce doktora,çok sağol canımcımDarısı başıma 3 aydır sakatım , bi gidemedim ortopediye. Dur daha genciz geçmiş olsun canım
Günaydın canım ekürimGünaydınlar hanımalr
Canım çok teşekkür ederimSenin kadar heyecanlanıyorum inan ki
Günaydınlar en fıstık ekürim benimGünaydın canım ekürim
Sağolasın kaptaniçemmm hep birlikteGün aydığı gibi gözün de aymış Lenacim Daim olsun
GünaydınGünaydınlar hanımalr
Sözlerin güzeli güzel kalplerden gelirmişGünaydınlar en fıstık ekürim benim
Uzgunum canim yediktzn sonra bir pismanlik basti béni pismaniye yersen pismaniye olursunAklıma gece gece çikolatalı pişmaniye düşürdüğün için seni kınıyorum afiyet olsun
Saol canim evet biri olsaydi iiyiydi Ama gorumceme gittik gece turkiye d'en gelmis tu taze taze getirmis koydu onume yemesem olmazdiAfiyet olsun canım, menün bisküvi ve pişmaniyeler haricinde güzel. Keşke sadece biri olsaydı, adımların çok güzel
Kalp kalbe karşıymış derler çıtırcımSözlerin güzeli güzel kalplerden gelirmiş
Mutluluk paylaşildikca cogalirmis ekürim. İki günde 1400 gr vermişim. Çıtır diye diye beni gerçek çıtır yapacaksın kalbini yerim seninKalp kalbe karşıymış derler çıtırcım
Bayılırım her bölümü izledimEn sevdiğim kadın oyuncu, taa dijitürk zamanlarından 1kadın 1erkek falan izlerdim. Kadın her rolünü yaşıyor resmen.
Kesinlikle öyle çıtırcım çok haklısın paylaştıkça güzel herşey.Mutluluk paylaşildikca cogalirmis ekürim. İki günde 1400 gr vermişim. Çıtır diye diye beni gerçek çıtır yapacaksın kalbini yerim senin