- 21 Şubat 2013
- 8.624
- 18.291
Doğru dedin unuttum regl günlerimiz aynı arkadasla oruçta tutmayız ah ahSeni de ezer geçerus
Yaşli kurt durmaz bence
Komşularin , arkadaşlarin yeter bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru dedin unuttum regl günlerimiz aynı arkadasla oruçta tutmayız ah ahSeni de ezer geçerus
Yaşli kurt durmaz bence
Komşularin , arkadaşlarin yeter bana
Haber veririm mutlaka,çok sağol bitanemİkinizin de sağlık haberlerinizi bekliyoruz bitanecim. Kolaylıklar dilerim.
Çok iyiyim öksüre tıksıra yürüyüş yaptım ama hiç umrumda değil hadi kızım diye diye tamamladım çok şükürNasılsın kuzum
Anladım canım, daha önce söylediysen de unutuyorum ben kusuruma bakma. Güzelce kullan ilaçlarını hemen iyileş tatlışım.Hastayım kuzum gecmıyor doktora göründüm anbt basladık dun ıste oyuzden oruc tutmuyorum bır ıkı gun kendıme geleyım
Biz sabahları yemiyoruz ama, direkt öğle öğünüyle başlıyoruzBu berbat sikiciliktan kurtulmak için kaldıralım öğle öğününü
Güzellik uykuların olsun inşallah, ben hala çıkamadım, inşallah en geç 3 saate evdeyim, sonrası iftar hazırlığı derken geçip gider. Sahursuz rahat tutabiliyor musunBir haftadır sahursuzum tatlım. Alıştım senin yerine bakarim çok yutkunma kıyamam calismiyorum , biraz da uyurum senin niyetine
Dedım kuzum cok yoğun burası gormemıssındırAnladım canım, daha önce söylediysen de unutuyorum ben kusuruma bakma. Güzelce kullan ilaçlarını hemen iyileş tatlışım.
Canım değerler tek başına degerlendirilmezler. Öncelikle şikayetlerine yönelik. Ayrıca kullandığın ilaclar. Açlık tokluk gibi etkileyen faktörler olabilir. Lütfen Google amcaya aldanmaEki Görüntüle 3407785
Eki Görüntüle 3407786
kızlar selamm
sabah hastaneye gitmiştim ya, bir sürü test yapılmış yukarıdaki değerlerde yüksek çıkmış.
internetten araştırdığımda kötü kötü şeyler yazıyor yine
nedir bunlar acaba?
Çok tebrik ederim çok ama çok sevindim son hedefe koşarak gidiyorsun maşallahDiyetisyenden çıktım 1.6 kg eksik geldim. Hala ödem var vücutta
Yaklaşık 900 Gr yağdan gitmiş
normalde takılmam hiç de ilk defa bu değerlerime bakıldı benim o yüzden hiç fikrim olmayan birşey. googleda insanı hemen öldürüyor, oraya sorma gafletinde bulundum, endişe ettim biraz :)Canım değerler tek başına degerlendirilmezler. Öncelikle şikayetlerine yönelik. Ayrıca kullandığın ilaclar. Açlık tokluk gibi etkileyen faktörler olabilir. Lütfen Google amcaya aldanma
çok iyi canım kaptanımm tebriklerDiyetisyenden çıktım 1.6 kg eksik geldim. Hala ödem var vücutta
Kesinlikle insan merak ediyor işte antin kuntin tarifleritartı öncesinde yemedikçe sıkıntı yok bence canım. Bunun gibi yiyecekleri hayatımızdan çıkarmaya gerek yok.
umarım sona yaklaştık inşallah güzel bişey ortaya çıkarAllah kolaylık versin canım, tadilat işi de başlı başına zor, umarım istediğin güzellikte olur.
iyi sayılırım mağlum dönemdeyim o beni zorluyor iş yerindeyim sen nasılsın bu gün iki tane tahinli kurabiye yedimGünaydın canım nasılsın
sağol canım AMİNAllah kolaylık versin
sağol canım herşeyin fiyatı o kadar çok artıki profiloyada bakıcam fiyatları nasıl diyee, lüksünde sonu yok yanii o kadar enteresan ankastre setleri var kii marka olarak konyada üretilen ....vs. çetintaş var diğerlerinin adı aklıma gelmedi ama insanın aklına gelmiyecek isimde beyaz eşya markaları var alışmışız bir arçelik beko boshc ......Yakın tarihte ve kullanıcı tavsiyelerinden yola çıkılarak şöyle bir liste yapılmış.
süpeeerDiyetisyenden çıktım 1.6 kg eksik geldim. Hala ödem var vücutta
geçmiş olsun acil şifalar babacığınızaEvet elhanım babamı götürdüm. İyi şükür kontrol randevusu vardı ilaçları ayarlandı.
geçmiş olsun ne tahlileri bunlar acaba, bende hiç anlamam bakmadımda geçen çıkan tahlil sonuçlarıma göre kolestrolüm yüksek bir oturup bakmam lazım aslındaEki Görüntüle 3407785
Eki Görüntüle 3407786
kızlar selamm
sabah hastaneye gitmiştim ya, bir sürü test yapılmış yukarıdaki değerlerde yüksek çıkmış.
internetten araştırdığımda kötü kötü şeyler yazıyor yine
nedir bunlar acaba?
teşekkürler canımgeçmiş olsun ne tahlileri bunlar acaba, bende hiç anlamam bakmadımda geçen çıkan tahlil sonuçlarıma göre kolestrolüm yüksek bir oturup bakmam lazım aslında
Yok yok hani bu değer neyi verir hangi organa hitap eder bakılır ama tanı koymak için yetmeznormalde takılmam hiç de ilk defa bu değerlerime bakıldı benim o yüzden hiç fikrim olmayan birşey. googleda insanı hemen öldürüyor, oraya sorma gafletinde bulundum, endişe ettim biraz :)
çok iyi canım kaptanımm tebrikler