- 5 Haziran 2021
- 4.520
- 19.539
Teşekkür ler canımEn azından sürekli yukarıya doğru gitmiyoruz canım, buna da şükür. Çok güzel bir eksiyle gelmişsin bugün, tebrik ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ler canımEn azından sürekli yukarıya doğru gitmiyoruz canım, buna da şükür. Çok güzel bir eksiyle gelmişsin bugün, tebrik ederim.
Afiyet olsun canımHayirli sahurlar
Dun iftara yakin gelirim dedim ama gelemedim iftara yakin sicaklari yapayim derken yazmaya firsat bulamadim
Kilom sabit
Menum
Iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk orman kebabi
3 yk humus
Salata
1 icli kofte
Ara tavuk gögsu 1 dilim
Su 1 lt i zor buldu
Spor 7067 adim
@Elhan @Cordelia Mthn83
Sizlerde benim için çok değerlisinizYine kitabın orta yerinden girmişsin mevzuya
Hayatı çok da ciddiye almamak lazım . Sen esas kızsın bunu iyi bil. Figüranlar diğerleri bikerem Cıpçıtır bir hatun olmak uzak değil bitanem. O yolda uğraş veriyorsun caban bizim için çok değerli.
Perde kapanmadan alkislayacagiz dur hele .
Günaydın kaptanımGünaydın
Alarmdan önce uyandım
Güzel bir gün olsun
Günaydın canımGünaydın
Sağol teşekkürler en baş kaptanımAfiyet olsun fridacim Karnabahar kısırı denedim hoşuma gitmedi. Aklımda kinoa var bir türlü fırsat bulamadım yapmaya
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın kaptanım
Günaydın canım
Dediğin gibi bulguru azaltıp salatayı artirirsak sorun kalmıyorSağol teşekkürler en baş kaptanım
Mağlesef kinoadan yapılan kısırı ben denedim. karnabahar kısırından daha kötü oldu, bilemiyorum damak tadı değişik tabii belki sana güzel gelebilir. Meraktan bazen bende denemeler yapıyorum da ne gerek var yapalım adam gibi kısırımızı ayda bir veya 2 ayda bir yenebilir bence
Bulgur sağlıklıydı ne ara kötüye çıkarttık bilmiyorum kiii işte yaşa bağlı daha çok şişkinlik yapıyor o var yaniii
Keşke yiyebilsem çok acı yiyemiyorum ben yaa, sağlıklı tabii pazarda kırmızı kırmızı olmuyor mu hiç alamadım hiçAcı çok severim
GünaydınGünaydın kaptanım
Günaydın canım
Aldın mı telefonu ben bir yıl önce Samsung’dan ayfona geçtim 14 Pro Max kullanıyorum. daha sağlam olduğunu düşündüğüm için buna geçtim ama Samsung kullanmayı özlüyorumEşim de var ama bilmiyorum ben alışamam gibi geliyor. Hiç kullanmadım
Sen çok iyi bir kaptansın kendine haksızlık etmeEllerinize sağlık kaptanlarim
arke kaptanım tebrik ediyorum
Afiyet olsun canım
Haciii
Bozalim valla 1 günde 4 kg artıp düşüyorum. Kendimle savaşım
Canımsın tebrik ediyorum
Afiyet olsun canım
Akşam kaçta kapattın
Su varmı yada spor
Sağol canım akşam üstü daha iyi oldu
Afiyet olsun canım
Spor maşallah
Hiç çıtır yada lolita olmadım ama bazen bı film sahnesi gibi hissediyorum.
Hayat çok saçma geliyor. Başkaları için yaşıyorum gibi. Dizideki bı karakter gibi. Ama ana karakter gibi değil
Perde kapaninca umarım alkışlarla ugurlaniriz
Afiyet olsun canım
Maşallah çok güzel
Takımım çok güzel menüler atıyor hiç bu takıma uygun bir kaptan olamadım
Cumartesiye kadar daha iyi olur inşallah
Su az olmuş sadece onun dışında nefsini körledigin sürdürülebilir beslenme olmuş afiyet olsun
AA üzüldüm beybiAfiyet olsun fridacim Karnabahar kısırı denedim hoşuma gitmedi. Aklımda kinoa var bir türlü fırsat bulamadım yapmaya
Allah şifa versin canım..Daha iyi şükür Cordelia'nın. Ama daha düzelmesi lazım sabır lazım. Bu günümüze şükür