- 19 Ekim 2015
- 6.464
- 25.737
- 30
Note21ultra kullanıyorum çok memnunjm tavsiye ederim canınKızlar canım kendime telefon almak istiyorum samsung s24 ultra kullanan var mı? Ya da ne tavsiye edersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Note21ultra kullanıyorum çok memnunjm tavsiye ederim canınKızlar canım kendime telefon almak istiyorum samsung s24 ultra kullanan var mı? Ya da ne tavsiye edersiniz?
Transfer derken dediğinizi anlamadımEstağfurullah kaptanım ne kusuru, ben de eve girer girmez iki arada bir derede paylaştım resmen sonra da iftara oturdum.
Geçen gün seçimler sırasında kaçırdığıma üzüldüğüm aklımda kalan isimlerden biri olan @Mutlu1anne yi takımımiza davet edip, bugün bildirim yapmayan sürprizli HuzuRRR arkadaşımızı transfer etmek istiyorum. Uygun mudur kaptanım, sistem böyleydi sanırım.
Teşekkürler Canım çok sağol
Muhallebili Güllaç Tarifi'nin Malzemeleri
Muhallebisi için:
Güllaç için:
- 1 lt süt
- 9 yemek kaşığı toz şeker
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 poşet krem şanti
- 1 paket vanilya
Arası için:
- 10 adet güllaç yaprağı
- 1 litre süt
- 1, 5 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz( ben fındık kullanıyorum ceviz biraz karartıyor)
Muhallebili Güllaç Tarifi'nin Yapılışı
Çok çok hafif iftardan sonra mide yormayan hatta yedikçe yiyesiniz gelecek enfes bir tarif
Muhallebisi için tencereye süt, şeker, nişasta ve un alınır kaynayıp koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirilir.
Koyulaşınca ocaktan alınıp vanilya eklenip karıştırılır. Ara ara karıştırarak ılıması sağlanır.
Ilık muhallebiye 1 poşet toz krem şanti eklenerek güzelce karıştırılır.
Güllaç için süt ve şeker tencereye alınıp şeker eriyene kadar ısıtılır. 1 paket vanilya eklenip karıştırılır. El yakmayacak sıcaklıkta olması gerekiyor.
Güllaç yaprakları 4’e bölünerek kaba yerleştirilir.
Üzerine bir kepçe süt gezdirilir. Yumuşaması için bir kaç saniye beklenir.
Üzerine diğer güllaç yaprağı serilir. Ve yine süt gezdirilir. 5 yaprak bu şekilde tamamlandıktan sonra hazırlanan muhallebi gezdirilir.
Muhallebinin üzerine ceviz serpilir.
Kalan 5 yaprak güllaçta yine aynı şekilde aralarına süt gezdirilerek yerleştirilir.
Üzeri streç ile kapatılarak 2-3 saat dolapta dinlendirilir, istenilen şekilde süslenerek dilimleyip servis edilir. Afiyet olsun
Ece Didem tatlım takip ettiğim bir sayfadaki hatunun tarifi denendi gönül rahatlığıyla deneyebilirsin. Bu tarif on on iki kişilik . Daha küçük bir kapta malzemelerin yarısını yapabilirsin.
Teşekkür ederim kaptanım bu transfer nedir anlayamadım onuAfiyet olsun Huzurum
İnşallah canımMenüler harika gidiyor hadi bakalım
kırmızı kaptanlıga uçuyor gibiyiz
Afiyet olsun canım
Aaaa bende çok severdimTatlı isteği olmamak nasıl bir şey yahu bana da aşılayın
Bakayım canım teşekkürlerNote21ultra kullanıyorum çok memnunjm tavsiye ederim canın
Salı günü kaptan bildirimlerinde en çok kilo verme yüzdesini alan kaptan karşı takımın en güçlü yarismacisini alıyor. Kendi takimindan da bir yarismaciyi rakip takima gönderiyor. Buna transfer diyoruz. Sen artık menülerinde Mthn83 kaptanı etiketleyeceksin çünkü artık kırmızı takimlisin.Teşekkür ederim kaptanım bu transfer nedir anlayamadım onu
Bak canım bir üst modelide olur eşim s serisini alıcaktı note serisi daha iyi demişler çok memnunum baya hızlı hiç yavaşlamıyor gb çok yüksek resim çok güzel çekiyor kaç sefer sert zeminlere düştü hiç çatlama dahi olmadıBakayım canım teşekkürler
Anladım kaptanım teşekkürlerSalı günü kaptan bildirimlerinde en çok kilo verme yüzdesini alan kaptan karşı takımın en güçlü yarismacisini alıyor. Kendi takimindan da bir yarismaciyi rakip takima gönderiyor. Buna transfer diyoruz. Sen artık menülerinde Mthn83 kaptanı etiketleyeceksin çünkü artık kırmızı takimlisin.
Güle güle kullan inşallah Maskenin fotileri daha güzel görünecekGaliba iphone alacağım yeğenim her türlü iphone dedi teşekkürler canım
Değiştir sen de
Benim telefon beni değiştir diyor sanırım canı cekti kordişimden.
Mesajları çift göndermesi dışında sorun yok kuzum. vidaları , yayları firlamayincaya kadar kusura bakmasın.Değiştir sen de
Canım sen yurt dışında misin o telefonu bulamadım mağazalardaNote21ultra kullanıyorum çok memnunjm tavsiye ederim canın
Acı çok severimGenetik sanırım. Ben de acıcı, ekşiciyim mesela