- 16 Mart 2008
- 45.290
- 219.636
Acıların kadini +1Acı çok severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıların kadini +1Acı çok severim
Aklıma gece gece çikolatalı pişmaniye düşürdüğün için seni kınıyorum afiyet olsunSabah 6:30 sekersiz kahve
Ara 10h 30 iki kucuk biscuit
Oglen 13h00 bir kepce haslama ispanak bes yemek kasigi haslama pirinc
Aksam 19h bir tabak etli kuru fasulye
Bir avuc cerez iki tane mini cikolata li pismaniye
Bir litre su Cordelia Elhan
Eki Görüntüle 3407578
Hoşgeldin Mutlu1anne HuzuRRR Güle güle kuzumEstağfurullah kaptanım ne kusuru, ben de eve girer girmez iki arada bir derede paylaştım resmen sonra da iftara oturdum.
Geçen gün seçimler sırasında kaçırdığıma üzüldüğüm aklımda kalan isimlerden biri olan Mutlu1anne yi takımımiza davet edip, bugün bildirim yapmayan sürprizli HuzuRRR arkadaşımızı transfer etmek istiyorum. Uygun mudur kaptanım, sistem böyleydi sanırım.
Geçmiş olsun canımHayırlı geceler
Biraz rahatsızım gelemedim. Herkes iyidir inşallah
Benim yine gaz sorunsalı
Geçmiş yapiyim bakayım
Ellerinize sağlık kaptanlarimEki Görüntüle 3407424
Kırmızı Takım Kaptanı
Cumartesi 69.7
Salı 70.5
Fark +800 Eki Görüntüle 3407425
Mavi Takım Kaptanı
Cumartesi 87.1
Salı 87.0
Fark -100
Salı avantajıni arke kaptanım kazandı. Tebrikler canım.
Birazdan Cordelia kaptanimin hazirladigi tabloyu paylaşacağım. Transferini tabloya bakarak gerçekleştirebilirsin.
Afiyet olsun canımHepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
Rabbim kabul etsin oruçlarımızı
Yoğun bir gündü
Bugün Andulasyona girdim
26.03.2024 Beslenme Listem
Elhan Mthn83
SAHUR 04:30
2 yemek kaşığı lor
(1 tatlı kaşığı zeytinyağı pulbiber nane limon karıştırdım)
5 tane altın başak form
1 kupa yeşil çay
İFTAR 19:28
2 Bardak su (Oruç Açma)
1 kuru kayısı
10 dakika ara verildi
7 yemek kaşığı nohut
1 kase cacık
Roka
22:30 gibi 1 kupa yeşil çay
2.5 litre su içildi
HaciiiBen bu oyunu bozarım hacı
Canımsın tebrik ediyorumTeşekkür ederim kaptanım, kusura bakma ben de özelden mesaj yazarsın ve Mthn83 kazanır diye bekliyordum.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
26 Mart menümü yazayım
Elhan Cordelia Mthn83
Kahvaltı: 2 adet göz yumurta, domates salatalık peynir 4 dilim eti form ekmek 5 adet zeytin
Akşam: 3 adet tavuk kanat ızgara bir tabak karnabahar kısır, bir paketin üçte biri kadar Ülker portakalı gofret bir avuç fıstık
Karnabahar kısırı denedim bir daha yaparmıyım yapmam herhalde, ben karnabaharın kıymalı yemeğini daha çok sevdiğimi anladım :))
Orijinal kısırı ayda bir filanda yenilebilir diye düşünüyorum geçtiğimiz ay içinde ben arkadaşımda öğlen kahvaltısında yemiştim mesela
Sağol canım akşam üstü daha iyi olduGeçmiş olsun delikanlıya şimdi nasıl
Afiyet olsun canım26 Mart Salı menüsü
Sahur
2 avuç içi pide, 1 dilim peynir, 3 zeytin (zeytinyağı ve limon sosu vardı, ekmek bandım biraz)
İftar
1 kepçe sebzeli tarhana çorbası, 1 küçük biber dolması, 2 köfte (izmir köfte fırında), 3 kaşık köz patlıcan salatası, 1 kaşık havuçlu yoğurt.
Su 2 lt olur
Spor
5000 adım 500 puan
1 saat yüzme 300 puan
Toplam 800 puan
Elhan Cordelia Mthn83
Afiyet olsun canım
Maşallah çok güzel
Su az olmuş sadece onun dışında nefsini körledigin sürdürülebilir beslenme olmuş afiyet olsun
Yine kitabın orta yerinden girmişsin mevzuyaHiç çıtır yada lolita olmadım ama bazen bı film sahnesi gibi hissediyorum.
Hayat çok saçma geliyor. Başkaları için yaşıyorum gibi. Dizideki bı karakter gibi. Ama ana karakter gibi değil
Perde kapaninca umarım alkışlarla ugurlaniriz
Geçmiş olsun canım Uykun kaliteli olur sabaha daha iyi uyanirsin inşallahHayırlı geceler
Biraz rahatsızım gelemedim. Herkes iyidir inşallah
Benim yine gaz sorunsalı
Geçmiş yapiyim bakayım
Sen niye uyumadın?Geçmiş olsun canım Uykun kaliteli olur sabaha daha iyi uyanirsin inşallah
Ne oldu canım?
Memnuniyetle ablacım çok mutlu olurum :) şu sıkıntılarım bi feraha çıksa bol bol aktif olucamda . Bu ara malum ama ben mutlu olurum senin öğrencin olmaktanEstağfurullah kaptanım ne kusuru, ben de eve girer girmez iki arada bir derede paylaştım resmen sonra da iftara oturdum.
Geçen gün seçimler sırasında kaçırdığıma üzüldüğüm aklımda kalan isimlerden biri olan Mutlu1anne yi takımımiza davet edip, bugün bildirim yapmayan sürprizli HuzuRRR arkadaşımızı transfer etmek istiyorum. Uygun mudur kaptanım, sistem böyleydi sanırım.
Bu acıyla benimde imtihanım büyük o kadar çok seviyorum ki insanlar şaşırıyor nasıl o kadar yiyebildiğime ama farklı bir bağımlılık bence çikolataya olan gibiAcı çok severim