- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Şu aralar azalttım sanki gerçekten yumurtayı bende çok severim ve tok tutuyorAfiyetler olsun canım. Sahura 1 haşlanmış yumurta da eklersen bu menüyle çok daha tok tutar seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu aralar azalttım sanki gerçekten yumurtayı bende çok severim ve tok tutuyorAfiyetler olsun canım. Sahura 1 haşlanmış yumurta da eklersen bu menüyle çok daha tok tutar seni
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
26.03.2024 Salı
Sabah yok
13:00 45 gr kaşarla ve 2 dilim tbe ile tost,10 zeytin,1 salatalık,çay şekersiz
Arada kafesinsiz y.sütlü filtre kahve (3 kupa)
16:30 1 çay bardağı leblebi,2 salatalık
20:00 10 yk kapuska,3 yk yoğurt,1 dilim tbe
22:00 de 1 kupa yeşilçay, 1 dilim ananas ve 4 adet çilek var
3 lt su
2768 adım
Elhan @arke Cordelia
Tarif istiyorum kaptanım
Güllaç yerim ramazanda bir kere
Çok hafif olur
Bu sene yemedim
Tatlı isteğim yok çok şükür
Eşin de evde olduğu bir vakit 1-2 saatliğine değiştirin tel.leri bir bak, dene seversin benceEşim de var ama bilmiyorum ben alışamam gibi geliyor. Hiç kullanmadım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Genetik sanırım. Ben de acıcı, ekşiciyim meselaTatlı isteği olmamak nasıl bir şey yahu bana da aşılayın
Ben de Çok doğalBu kadına bayılıyorum çok tatlı biri şu an da “Bahar” dizisi en sevdiğim
Galiba iphone alacağım yeğenim her türlü iphone dedi teşekkürler canımEşin de evde olduğu bir vakit 1-2 saatliğine değiştirin tel.leri bir bak, dene seversin bence
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun Saracim. Harika bir menü Suyu artirmişiz
Teşekkür ederim canım benimOo süper menü afiyet olsun
Bana da bayıl şuan sevgiye ihtiyacım varBen de Çok doğal
Yeğenine katılıyorumGaliba iphone alacağım yeğenim her türlü iphone dedi teşekkürler canım
Mesela attığın muhallebili güllaç beni kalbimden vurdu yaniGenetik sanırım. Ben de acıcı, ekşiciyim mesela
Ay ne güzel dedinnnnnn doğru haklısınnnnKapıyı acmadigin sürece sıkıntı yok kuzum. Emin ol her dilimin tadı aynı . sonrasi pişmanlik
Bol leptinli bir gecen olsun tatlışım.İyi geceler hanımlar gidip uyuyayım da yağ yakayım
Bir dilim yenebilir kara sevdaya tutulmak istemeyiz tatlışım. Derdimiz sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazanmakMesela attığın muhallebili güllaç beni kalbimden vurdu yani