- 19 Mart 2016
- 2.423
- 6.152
Güzel fikirBen sütü isitirken gül tomurcugu koyuyorum gulsuyu katkili olabilir diye ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel fikirBen sütü isitirken gül tomurcugu koyuyorum gulsuyu katkili olabilir diye ..
Afiyet olsun canımSelam kızlar
26 Mart salı
Sahur : badem sütlü filtre kahve
İftar: 1 kepçe yayla çorbası
Fırında sebzeli tavuk
1 kaşık pilav
Salata
İftardan sonra tatlı krizi geldi çözüm olarak
1 hurmanın içine 1 ceviz koyup pekmeze bulayıp yedim anında kesti tatlı ihtiyacını tavsiye ederim.
Egzersiz 6 bin adım
Su 2 ye doğru gidiyor..
Elhan Cordelia arke
Canım harikasınİyi akşamlar
26.03.2024 Salı
Sabah yok
13:00 45 gr kaşarla ve 2 dilim tbe ile tost,10 zeytin,1 salatalık,çay şekersiz
Arada kafesinsiz y.sütlü filtre kahve (3 kupa)
16:30 1 çay bardağı leblebi,2 salatalık
20:00 10 yk kapuska,3 yk yoğurt,1 dilim tbe
22:00 de 1 kupa yeşilçay, 1 dilim ananas ve 4 adet çilek var
3 lt su
2768 adım
Elhan arke Cordelia
Tam bir hayalAma ama seninle kapışmak gelen bir kilo eksinin yerini tutmaz. Hayalim senin kırmızı kaptan olup beni de maviş kaptan seçmen. Kollarının iyileşmesini bekliyorum
Muhteşemsin böyle sebzelerBugün yediklerim
Sahurda : 2 bardak su
İftarda: 1 greyfurt, 3 dilim portakal, 1.5 bardak sade kefir , 2 yemek kaşığı etli pilav, 1 tabak dolusu lahana yemeği (tuzsuz ve yağsızdi)
KaptanlarımEline emeğine sağlık kraliçem
Şimdi vücut şaşırdı canım
Buzdolabıyla bakışıyorum suan ıkı saattır aklımda bıtane daha yesem nolur dıyeAfiyet olsun, çok güzel menü. Sporun da iyi.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Baklavada 1 dilimle durman iyi olmuş.
Afiyet olsun canım, yine muhteşemsin.
Afiyet olsun canım, spor ve menü çok güzel.
Afiyet olsun canım çok iyisin maşallah.
Afiyet olsun canım, menün güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun çok az yemişsin. Daha sürdürülebilir beslenmelisin benim fikrimce.
Afiyet olsun canım, her şey çok güzel.
Afiyet olsun canım menün güzel. Kaçamağının boyutunu tam anlayamadım ama az bir şey galiba. Ben de normal kısırı yiyebileceğimizi düşünüyorum, bol yeşillikle mis gibi olur.
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel.
Afiyet olsun pastel renkli aşkitom Güzel menü25 mart salı
A Arge Elhan Cordelia
Kahvaltı 08.30
Peynirli omlet
6 zeytin
1 d ekmek
1 d hindi füme
2 hurma
2 ceviz
Öğle 12.00
Karabuğday krakeri kuruyemişli
2 k yoğurtlu pancar
2 k yoğurtlu köz patlıcan
Akşam 18.00
2 tane sebzeli fırın mücver
3 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurt
1 kıymalı milföy
2 fındıklı hurma topu
Su 1,5 lt
Spor
40 dk reformer
Adım 7.350
Kapıyı acmadigin sürece sıkıntı yok kuzum. Emin ol her dilimin tadı aynı . sonrasi pişmanlikBuzdolabıyla bakışıyorum suan ıkı saattır aklımda bıtane daha yesem nolur dıye
Afiyet olsun fridacim Karnabahar kısırı denedim hoşuma gitmedi. Aklımda kinoa var bir türlü fırsat bulamadım yapmayaİyi akşamlar
26 Mart menümü yazayım
Elhan Cordelia Mthn83
Kahvaltı: 2 adet göz yumurta, domates salatalık peynir 4 dilim eti form ekmek 5 adet zeytin
Akşam: 3 adet tavuk kanat ızgara bir tabak karnabahar kısır, bir paketin üçte biri kadar Ülker portakalı gofret bir avuç fıstık
Karnabahar kısırı denedim bir daha yaparmıyım yapmam herhalde, ben karnabaharın kıymalı yemeğini daha çok sevdiğimi anladım :))
Orijinal kısırı ayda bir filanda yenilebilir diye düşünüyorum geçtiğimiz ay içinde ben arkadaşımda öğlen kahvaltısında yemiştim mesela
Hayırlı olsun Samsung güzel telefon yapıyor ama bütçen müsaitse iphone 15 pro öneririm.Kızlar canım kendime telefon almak istiyorum samsung s24 ultra kullanan var mı? Ya da ne tavsiye edersiniz?
Sağol canım bu sefer tıkı tıkına uyuyorumCanım harikasın
Menü süper
Mükemmel gidiyorsun arkadaşım
Tatlı isteği olmamak nasıl bir şey yahu bana da aşılayınTarif istiyorum kaptanım
Güllaç yerim ramazanda bir kere
Çok hafif olur
Bu sene yemedim
Tatlı isteğim yok çok şükür
Eşim de var ama bilmiyorum ben alışamam gibi geliyor. Hiç kullanmadımHayırlı olsun Samsung güzel telefon yapıyor ama bütçen müsaitse iphone 15 pro öneririm.