- 24 Aralık 2023
- 1.197
- 6.736
İyiyim şükür tatlım bende yoğunum dünden beri o yüzden anca uğrayabildim sende yoğunsun benim gibi kolay gelsin kuzumselam canım, nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim şükür tatlım bende yoğunum dünden beri o yüzden anca uğrayabildim sende yoğunsun benim gibi kolay gelsin kuzumselam canım, nasılsın
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım, menün çok güzel.
Kurumda olduğum günler yoğun da olsam buraya daha çok vakit ayırabiliyorum canım o bana iyi geliyor. Evdeyken hiç bakamıyorum resmen. Sen neden yoğunsun, neler yapıyorsun. Sana da kolay gelsin tatlımİyiyim şükür tatlım bende yoğunum dünden beri o yüzden anca uğrayabildim sende yoğunsun benim gibi kolay gelsin kuzum
Sağol canım benimBende 15 gün evde 15 gün şirkette çalışıyorum canım şu an işyerindeyim yoğunluğum ondan alışık değilim evde sakin geçiyor buraya gelince başım dönüyor resmen buradaki sesler bile beni yoruyorKurumda olduğum günler yoğun da olsam buraya daha çok vakit ayırabiliyorum canım o bana iyi geliyor. Evdeyken hiç bakamıyorum resmen. Sen neden yoğunsun, neler yapıyorsun. Sana da kolay gelsin tatlım
Çok teşekkür ederim canım. İnanıyorum ve umuyorum çok güzel olcak :)Başlangıcın hayırlı olsun canım Keyifle ve sağlıkla devam etmemizi dilerim.
Hoşgeldin canımÇok teşekkür ederim canım. İnanıyorum ve umuyorum çok güzel olcak :)
pandemiden sonra iyice insan sevmez, gürültü ses kaldırmaz oldukSağol canım benimBende 15 gün evde 15 gün şirkette çalışıyorum canım şu an işyerindeyim yoğunluğum ondan alışık değilim evde sakin geçiyor buraya gelince başım dönüyor resmen buradaki sesler bile beni yoruyor
Hoşbuldum teşekkür ederim :)Hoşgeldin canım
Cuma kadayıf iptal soğuk baklava yaptım aslında bu yohtuuu , kocam hemen bıtırsın dıyede küçük borcama yaptım bakKadayıf dolmasını azık yapıp yanımıza alıyoruz, cumartesi yiyoruz öyleyse Şaka bir yana canım hepinize çok güveniyorum.
Resmen gazla çalışıyorumİşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, helal sana pastelim fitim (parti propagandası değildir )
Afiyet olsun canım
Aşkitom , kaptanıma belirttim, sebep yok iftar ve pide varArtilarin sebebi ne olabilir kuzum Cordelia nin düşündüğünün benzeri aklımdan geciyordu . Regl dönemi falan mı
Darısı başıma 3 aydır sakatım , bi gidemedim ortopediye. Dur daha genciz geçmiş olsun canımBende nasıl olayım fizik tedaviye başladım 3 hafta devam edeceğim,makul yaşlılık bizde
Geçici seylermisAşkitom , kaptanıma belirttim, sebep yok iftar ve pide var