- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.835
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiside masaj salonunda, normalde 1 günde ikisi de oluyordu, terapistin biri hastalanınca birinde bir gün kayma olduBiri evde biri klinikte demek
Onlar gidince dinlenebilirsin öyleyse. İster istemez bu tempo, çok ayakta durmak bacaklarını zorluyor.Torunlar deyil, uykusuzluk deviriyor beni
2 büyükler oruç tutuyor, onlara sözümüz var, bugün evde tako, yarın dışarda yemek etkinliği yapacağız, perşembe götürüp bırakırız, haftaya okullar açılıyor, daha bir müddet gelemezler
Kolay gelsinMerhaba kizlar aksama misafirim var 5 gibi tartiyi atarim insallah
Bence bunlara rağmen çok artı değilsin.Hayırlı sabahlar kızlar
Dün dışarda uzun kaldım ve akşam davete katıldım, eve gelince de oraya buraya devrildiğim için yeteri kadar su içemedim
Cumartesi 72,600
Bugün 72,900
Fark + 300 gr
Elhan
Merhaba Zeynebim. Kolaylıklar seninle olsun. Tartini heyecanla bekliyoruz.Merhaba kizlar aksama misafirim var 5 gibi tartiyi atarim insallah
İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, helal sana pastelim fitim (parti propagandası değildir )
Bugün yüz üstü uzanmayı bırak totomun üstüne oturacak vakit bulamadım resmen canım. işyerinde çok yoğun, çok görevli bir gün. Neyse ki telefonla size dahil olabiliyorum da vakit geçiyor.Önemli olan kaptanın gazı fırsat bulunca yüzü koyun uzan kuzum.
Doğru ya nerede fırsat bulacaksın Enerjin sana bol bol yetsin kuzum .Bugün yüz üstü uzanmayı bırak totomun üstüne oturacak vakit bulamadım resmen canım. işyerinde çok yoğun, çok görevli bir gün. Neyse ki telefonla size dahil olabiliyorum da vakit geçiyor.
Teşekkür ederim benim güzel kaptanımAfiyet olsun canım çok güzel bir menü.
selam canım, nasılsın
Allah yardımcın olsun kolay gelsin canımBugün yüz üstü uzanmayı bırak totomun üstüne oturacak vakit bulamadım resmen canım. işyerinde çok yoğun, çok görevli bir gün. Neyse ki telefonla size dahil olabiliyorum da vakit geçiyor.
Çok şükür iyiyim canım, akşama da yemeklerim var, benden rahatı yok bugün.Doğru ya nerede fırsat bulacaksın Enerjin sana bol bol yetsin kuzum .