- 8 Şubat 2024
- 1.613
- 8.915
İşte bize böyle arkadaşlar lazım.Sağol canım Sağolsunlar anlayışlı insanlardı ısrar etmediler tatlı yemediğimi vs ilettim sağlık içinse asla ısrar etmem dedi arkadaşım o kadar hoşuma gittiki bu tavrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bize böyle arkadaşlar lazım.Sağol canım Sağolsunlar anlayışlı insanlardı ısrar etmediler tatlı yemediğimi vs ilettim sağlık içinse asla ısrar etmem dedi arkadaşım o kadar hoşuma gittiki bu tavrı
İştahımıza yenilmiyoruz cancağızım, bize bu hale getiren bizzat kendisidir çünküİnşallah kaptan benimde iştahım açık sanki
Canım bazen gerçekten çok zorlanabiliriz, her şeyi boşverip geçici mutluluk yaşayabiliriz (istediklerimizi yiyerek) ama unutmayalım ki bizi gerçekten mutlu edecek şey, sağlıklı ve ideal olan kilomuza ulaşmak. 2 gün saçmalamış olabilirsin ama şimdi kendine gelme zamanı. Hiçbir şey seni yolundan döndürmesin. Burada 3. haftam olacak sanırım, milyon kez bırakmayı düşündüm, neden kendimi bu kadar kasıyorum ki burdan ayrılıp yine zayıflamaya devam ederim dedim (disiplin içinde olmak zor geldi) ama bu sadece kendimi kandırmak olurdu. Umarım bugün senin için çok güzel geçmiştir, birazdan menünü de görürüm zaten. Sana çok güveniyorum, ne zaman saçmalayacak olsan bunu aklına getir olur mu güzel arkadaşımBen bugün çok saçmaladım kaptanım. Dün de saçmalamıştım. 2 gün üst üste olunca moralim çok bozuldu psikolojik olarak iyi değilim bugün.
Hem yiyorum yedikten sonrada ne gerek vardı şimdi boşu boşuna bi sürü gereksiz kalori aldım diye vicdan azabı çekiyorum. Yarından itibaren toparlayacağım inşallah.
Banada guvenseneCanım bazen gerçekten çok zorlanabiliriz, her şeyi boşverip geçici mutluluk yaşayabiliriz (istediklerimizi yiyerek) ama unutmayalım ki bizi gerçekten mutlu edecek şey, sağlıklı ve ideal olan kilomuza ulaşmak. 2 gün saçmalamış olabilirsin ama şimdi kendine gelme zamanı. Hiçbir şey seni yolundan döndürmesin. Burada 3. haftam olacak sanırım, milyon kez bırakmayı düşündüm, neden kendimi bu kadar kasıyorum ki burdan ayrılıp yine zayıflamaya devam ederim dedim (disiplin içinde olmak zor geldi) ama bu sadece kendimi kandırmak olurdu. Umarım bugün senin için çok güzel geçmiştir, birazdan menünü de görürüm zaten. Sana çok güveniyorum, ne zaman saçmalayacak olsan bunu aklına getir olur mu güzel arkadaşım
Başarmak Azmin Zaferidir CanımKızlarrrr ben geldim. Hemen geçmiş yapıyorum şimdi. Misafirim olmasına rağmen çeşit çeşit yemeklere çok da güzel karşı koydum, afferin bana. Bakalım mavişlerim ne yapmış.
Sağol canım KaptanımEllerine sağlık canım
Afiyet olsun canım çok güzel gidiyor maşallah
Vayyy haftalık mı
Ezer geçersin ne
Ay telefonumu bulamıyorum bı caldirabilirmiyiz
Yeme bitanem yeme, yarın beni yeneceksin daha, onu düşün sakın bişey yemeBanada guvensene
Ben tatlı krizi yaşıyorum
Aklımda sürekli bişi yesem ne var evde sorusu var
Canım listende sporda süperMenümü yazayım
Maydanozlu ıspanaklı limonlu su
Yulaflı chia tohumlu çiğ bademli yaban mersinli yoğurt
Öğle
Bir tabak kabak yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
Dört tane yulaflı hurmalı fındıklı kayısılı top
Akşam
Iki kepçe mercimek çorbası
Ton balıklı salata
Ara
Bir tane mandalina
Bir fincan kiraz sapı çayı
Su 3.5 litreyi geçti spor 45 dakika tempolu yürüyüş ve 7316 adım
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3406798
Teşekkür ederim canım bu hafta listeme harfiyen uyuyorum inşallah sonuda güzel olurCanım listende sporda süper
Gelsin eksiler
Afiyet olsun canım25 Mart Pazartesi menüsü
Sahur
2 dilim pide, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 şekersiz çay.
İftar
Fırında izmir köfte (2 köfte, 1 patates), 2 kaşık yoğurtlu havuç tarator, 5-6 kaşık yeşil salata, 1 kepçe tarhana çorbası, 2 kaşık köz patlıcan ve köz biber salatası, 1 avuç içi pide. (Çoğunlukla meze yemiş oldum, dolmalar pilavlar vs. yemedim)
Çay yanında 1 adet cevizli baklava (şu minicik olanlardan, misafir alıp geldiği için yedim)
Su 1 lt
Spor yok ama bütün gün ev temizliği ve yemek yapmak için ayaktaydım, bol hareketli bir gündü.
Elhan Cordelia Mthn83
Çok geçmiş olsun canım, çabucak iyileş inşallah.Gittim canım rapor verdi antibiyotik başlattı
Çok geçmiş olsun canım ne oldu size şimdi nasılsınızDün serum taktılar zaten dünü öyle idare ettim bugün de takılır belki galiba eşim de zehirlendi o da ateşlendi ona bakıyorum şimdi bir de. Düşmezse ateşi onu da acile götürcem gitmisken kendime de serum isterim