- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Minik galiba canım ekler istanbuldan aldık çok teşekkürler kraliçemAfiyet olsun canım Ekler minik gibiydi sanırım. inşallah dengelersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik galiba canım ekler istanbuldan aldık çok teşekkürler kraliçemAfiyet olsun canım Ekler minik gibiydi sanırım. inşallah dengelersin
Daha bu ay bitmedi. Cumartesi tartilamadin ya hani boş kalmasın diye.Yarin tartilinca hedef belirleyim
Bu ay hedefim sabit kalabilmekti ya simdi kilo verme odakli basliyorumDaha bu ay bitmedi. Cumartesi tartilamadin ya hani boş kalmasın diye.
Hmm o zaman ben bonuslu kupona çalışayım Aslında ne yemek istesem verdi ya ödül istemem sanırımKuponu tutturursan bi de daha az gelirsen bonuslu kupon oluyor
Ne yemek isticen bakalim kupon tutarsa hele bonuslu olursa
İnşallah canım teşekkür ederimArada yiyebilirsin
Dengelersin sen canım
"Ekler istanbul"ama normal küçük ekler kalorisini bilemem.Istanbulda ekler satilan bir yer var ekleri ×2 oyleyse fena
İnşallahEllerine sağlık canım
Afiyet olsun canım çok güzel gidiyor maşallah
Vayyy haftalık mı
Ezer geçersin ne
Ay telefonumu bulamıyorum bı caldirabilirmiyiz
Çok geçmiş olsunGittim canım rapor verdi antibiyotik başlattı
Teşekkür ederim kuşumÇok geçmiş olsun
Hoşbuldum teşekür ederimAyy çok sevindim gözün aydın canım
Yaa uyur yer oldum artık
Elhan kaptanım benim hiç suçum yok
Canısı geçmiş olsun
Hoşgeldin
Eğer oruç varsa iftardan önce paylaşım yapabilirsin. Yoksa sabah yapabilirsin.
Aktifligini değerlendirmek için 2 hafta kadar hazırlık grubuna alıniyoruz. Aktifligine göre seçmelerde gruplara alınıyor. Günlük menü spor paylaşımı yapıyoruz.
Etiketlerde Elhan ve Cordelia kaptanları etiketliyirsun.
Tekrar hoşgeldin
Yaa çok kıskandim sen çıtır mı Olcan şimcik
Korku filmi kız peşini bırakmayacak filan
Hoş buldum teşekkür ederimHoşgeldiniz
Ne ne neeeee
Gecmis olsun sende mi hastasin memleketlimGittim canım rapor verdi antibiyotik başlattı
Ne ne neeeee
Eglenerek zayifliyoruz diye bı başlık var bu sitede de biz hepsini yasiyoz zaten burada