- 8 Şubat 2024
- 1.604
- 8.826
O nasıl bir bakıştı acaba, kocayı yoldan çevirmişsin resmenGittik çok şükür antibiyotik verdi dr bol bol dinlen dedi işe gidecekti bir de yüzüne baktım bende artık nasıl baktıysam tamam ya eve geliyorum dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl bir bakıştı acaba, kocayı yoldan çevirmişsin resmenGittik çok şükür antibiyotik verdi dr bol bol dinlen dedi işe gidecekti bir de yüzüne baktım bende artık nasıl baktıysam tamam ya eve geliyorum dedi
Yedim yiyecegimiYeme bitanem yeme, yarın beni yeneceksin daha, onu düşün sakın bişey yeme
Maşallah harikasın canımMenümü yazayım
Maydanozlu ıspanaklı limonlu su
Yulaflı chia tohumlu çiğ bademli yaban mersinli yoğurt
Öğle
Bir tabak kabak yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
Dört tane yulaflı hurmalı fındıklı kayısılı top
Akşam
Iki kepçe mercimek çorbası
Ton balıklı salata
Ara
Bir tane mandalina
Bir fincan kiraz sapı çayı
Su 3.5 litreyi geçti spor 45 dakika tempolu yürüyüş ve 7316 adım
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3406798
Afiyet olsun canım güzel menü25 Mart Pazartesi menüsü
Sahur
2 dilim pide, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 şekersiz çay.
İftar
Fırında izmir köfte (2 köfte, 1 patates), 2 kaşık yoğurtlu havuç tarator, 5-6 kaşık yeşil salata, 1 kepçe tarhana çorbası, 2 kaşık köz patlıcan ve köz biber salatası, 1 avuç içi pide. (Çoğunlukla meze yemiş oldum, dolmalar pilavlar vs. yemedim)
Çay yanında 1 adet cevizli baklava (şu minicik olanlardan, misafir alıp geldiği için yedim)
Su 1 lt
Spor yok ama bütün gün ev temizliği ve yemek yapmak için ayaktaydım, bol hareketli bir gündü.
Elhan Cordelia Mthn83
Çok şükür bugün hiç ağrım yoktu canım ama en kısa zamanda alacağım.Geçmiş olsun kaptaniçem ihmal etme tansiyon aletini
Teşekkür ederim gönlümün kaptanıYedim yiyecegimi
Oysa ne hayallerim vardı
Cumartesi aglayamadim hakkımı yarına saklayayim
Maşallah harikasın canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Şimdi kaptanlarim izin verirse benim için sorun yok. Akşam 19.30 a kadar zaman taniyabiliriz sana. Ben oruçlu olacağım inşallahElhan Cordelia Mthn83 canlarım şimdi benim bir sorunum var ve size danışmam lazım. Yarınki tartılma işini çözemiyorum çünkü sabah çok erkenden evden çıkacağım (8 gibi) ve akşam 19da dönmüş olacağım. Yarın çalışıyorum. Sabah çıkmadan tartılırsam sahurun hemen üstüne tartılmış gibi olacağım, dönünce tartılsam diğer kaptanımı bekletmiş ve ona haksızlık yapmış olacağım (eğer oruç tutmuyorsa çok daha erken tartılacak bana göre). Peki ben bu durumda ne yapmalıyım. Bu arada kazanıp kazanmamak da çok sorun değil de takım üyelerime karşı mahcup olmak istemiyorum. Şimdi fikirlerinizi bekliyorum, ona göre hareket edeceğim.
Oyy sarılalım canımTeşekkür ederim gönlümün kaptanı
Ayy dikkat et canım çok geçmiş olsunarke Elhan
Sahur
Yulaflı omlet
Yarım dilim ekmek
Kahvaltılık
Çay
İftar
Yayla çorbası (bulgurla yaptım)
Tavuklu bezelye yemeği
Yoğurt Salata
Ara
Kahve iki hurma iki çay kaşığı fıstık ezme
Biraz Antep fıstığı
Çay
Su 2 ye yakın
Önümüzdeki bi kaç gün oruç tutmayacağım vucut tam alışmıştı sersemlemez inşallah yine
Rahatsızlığım hala gecmedı gecelerı uyuyamıyorum kızımda devamlı emıyor susuzluk ıyı gelmedı dırencım düştü iyice toplayamıyorum kendimi
Diyetisyenin sana tartilmayi yasaklamadimiYalnız çok pis huy edindim şimdi bir şey yiyorum veya su içiyorum hemen gidip tartılıyorum acaba ne kadar fark ediyor diye
Sen de oruçlu olacaksan canım ve kaptanlarımız kabul ederse ikimize de uygun görünüyor o saat. İftardan hemen önce tartılmış oluruz ikimiz de.Şimdi kaptanlarim izin verirse benim için sorun yok. Akşam 19.30 a kadar zaman taniyabiliriz sana. Ben oruçlu olacağım inşallah
süpermiş canım yaa, tartılmaya gitmesem arayıp da neden gelmedin demeyen diyetisyenler gördüm ben. Bu gerçekten aldığı parayı da hakediyor bu haliyle.Her gün içtiğimi söyleyince ve çok sevdiğimi tamamen kısmayayım ki aklın onda kalmasın dedi o yüzden yazdı. Kahve için de öyle çok içiyorsun ama gel kafeinsize dönelim ne sen üzül ne ben dedi. Ben de sevdim tarzını mesela reglim ya ara ara mesaj atıyor nasılım yoğun mu sorun var mı diye
Selamlar bitanem.Selamlar hanımlar,cuma fiziğe başladım 3 hafta gideceğim sabah olamam burada haberiniz olsun.
Biraz önce hastaneden geldim elim için gittim,el cerrahisi lazım sıkıntılı bir ameliyat dedi dr,çok ince işi varmış.
Eşiminde diş işi kesinleşti gibi,aksilik olmazsa bu cuma çekimler olup implant takılacak 3 gün sonrada geçiciler takılacak.
Biraz ara verip alt dişe başlanacak,uzun bir süre devam edecek tedavisi,evde olur br süre gelemezdem merak etmeyin sakın.
Canım çok şükür bugün baş ağrım yoktu ama bütün günü ayakta geçirince romatizmam tuttu Yaşlandık be azizim2 gündür masaya geliyor sadece 1 kaşık tadip gonderiyordum
Dediğin gibi olmuş galiba
arke sende durumlar nasıl.
Nasıl oldun canısı
Canımmm çok sevindim çok tebrik ederim, inşallah güzel haberlerin arkası gelmeye devam eder.Dün gergindim bugün çok güzel bir haber aldım . Sınavımı geçmişim hemde çok yüksek bir puanla dualarınız için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, işleriniz yolunda gitsin. İnşallah ikiniz de bir an önce şifaya kavuşun..Selamlar hanımlar,cuma fiziğe başladım 3 hafta gideceğim sabah olamam burada haberiniz olsun.
Biraz önce hastaneden geldim elim için gittim,el cerrahisi lazım sıkıntılı bir ameliyat dedi dr,çok ince işi varmış.
Eşiminde diş işi kesinleşti gibi,aksilik olmazsa bu cuma çekimler olup implant takılacak 3 gün sonrada geçiciler takılacak.
Biraz ara verip alt dişe başlanacak,uzun bir süre devam edecek tedavisi,evde olur br süre gelemezdem merak etmeyin sakın.
Geçmiş olsun Leylacım, şifalar diliyorum.Geldim burdayim :)
Hastayim hem regl hem sogukalginligi
Dudaklarim ucuk icinde falan bi acayip dönem
Haberler sende nasilsin yeni düzen oturdu mu
Tartı olur kuzum. Bayram sonu beni endişelendiriyor birazcık tatlılar önümüzde büyük handikap olacakBüyük bir kutlama isterim
Arifeden 1 gün önce bak.
Bu arada arefe saliya geliyor
İnşallah tartı olur
Geçmiş olsun canım Tez zamanda sağlığına kavus inşallah.Geldim burdayim :)
Hastayim hem regl hem sogukalginligi
Dudaklarim ucuk icinde falan bi acayip dönem
Haberler sende nasilsin yeni düzen oturdu mu