Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinizTeşekkür ederim :)
Dün gergindim bugün çok güzel bir haber aldım . Sınavımı geçmişim hemde çok yüksek bir puanla dualarınız için çok teşekkür ederim
Yaaa çok teşekkür ederim
Çok güzel beslenmişsinİyi aksamlar
25 Mart beslenme listem
Saat 10:30
2 pirinc patlagi arasi labne
Sütlü filtre kahve
13:40
Top peynirli cevizli marul salatasi
2 wasa
15:30
3 ceviz ici
Bir latte
18:00
Pazılı,sebzeli firinda mucver
3 yk yogurt
2 lt su
1 ihlamur
1 nane limon
30 dk eliptik bisiklet
Canım Afiyet olsunİyi akşamlar
25.03.2024 Pazartesi
Sabah 11:00 gibi 2 kupa yağsız sütlü filtre kahve,2 ceviz
13:00 2 yumurtadan omlet,1 salatalık,6 zeytin,2 dilim tb ekmek,20 gr süzük peynir,çay şekersiz
16:30 1 porsiyon yalancı tavukgöğsü tatlısı, 1 kupa y.sütlü kafesinsiz filtre kahve
19:45 10 yk kapuska,3 yk yoğurt,1 dilim tbe
Su 2.5 lt
8550 adım
Elhan arke Cordelia
Benimde 2025 olur canım iyice kilo vermem bu arada ne kaçırdımAyyy inşallah ama 2025 olur herhalde benim çıtır olmam. Olsun şurda 2025 e ne kaldı
Bırakmasın peşimi tabi ama alışık olmadığımdan bir değişik geliyor hoşuna gidiyor insanın
Kendisi de bu yollardan gecti biliyorsun kendini sorumlu hissediyorsun dimi,diyetisyenim benim icin mucadele veriyor dikkat edeyim de onu üzmeyim diyordum benAyyy inşallah ama 2025 olur herhalde benim çıtır olmam. Olsun şurda 2025 e ne kaldı
Bırakmasın peşimi tabi ama alışık olmadığımdan bir değişik geliyor hoşuna gidiyor insanın
Diyetisyeni ve bizBenimde 2025 olur canım iyice kilo vermem bu arada ne kaçırdım
Kim peşini bırakmıyor
Sağol canımCanım Afiyet olsun
Çok güzel beslenmişsin
Gelsin eksiler
Diyetisyenimden bahsediyordukBenimde 2025 olur canım iyice kilo vermem bu arada ne kaçırdım
Kim peşini bırakmıyor
Evet anlattı bana da ben hazır beni anlayan birini bulmuşken bu sefer olsun istiyorum açıkçası. Mesela kilo koruma yapmak nasıldı unuttum hatırlamak isterimKendisi de bu yollardan gecti biliyorsun kendini sorumlu hissediyorsun dimi,diyetisyenim benim icin mucadele veriyor dikkat edeyim de onu üzmeyim diyordum ben
Aaaa ne güzel canımEvet anlattı bana da ben hazır beni anlayan birini bulmuşken bu sefer olsun istiyorum açıkçası. Mesela kilo koruma yapmak nasıldı unuttum hatırlamak isterim
Bir de kupon yaptım sana bakalım tutacak mı dedi (kilo kuponuymuş 109.9 dedi bakalım)
Anladım canımDiyetisyenimden bahsediyorduk
Benim tartı sinirlerimi bozuyorYalnız çok pis huy edindim şimdi bir şey yiyorum veya su içiyorum hemen gidip tartılıyorum acaba ne kadar fark ediyor diye