- 2 Kasım 2013
- 9.729
- 53.317
Teşekkür ederim inşallahSağlıklı beslenip kilo verince inşallah düzene girecek canım k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallahSağlıklı beslenip kilo verince inşallah düzene girecek canım k
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün
Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum
Maalesef dünden beri artık nur topu gibi raporlu bir tansiyon ilacım var artık.
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım
Teşekkür ederim sağolunÇok geçmiş olsun canım
Tebrikler canmGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.35
Fark -1.2
Eki Görüntüle 3405487
Elhan Cordelia uranus35
Tebrikler canm çok güzel ekşiGünaydın kızlar çok şükür eksiyle gelebildim
Geçen cumartesi 111,7
Bugün 110.45
Fark -1.25
Hepinize bol eksiler diliyorum
Tebrikler canımGeçen cumartesi: 94.31 kg
Bugün: 92.81 kg
Fark: -1.5 kg
TeşekkürlerTebrikler canm
Ay kıyamam çok küçükYaklaşık 9 aylık canım birden oldu niye oldu anlamadım bu sabah bende de var kusma belki de sütten geçti benim hastalığım ama dün biseyim yoktu da stresten oldu galiba benimki
İlaç şifa olsun inşallah geçmiş olsunMerhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün
Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum
Maalesef dünden beri artık nur topu gibi raporlu bir tansiyon ilacım var artık.
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım
Ahahah doğru yine 110 lar halledeceğiz bu haftaTebrikler canım
Yanlız Kabus 110 umuzla başbaşa kaldık yine
ne yapıp edip bu hafta el ele verip tekrardan bu rakamı aşağı çekiyoruz
Tebrikler çok güzel eksi
Tebrik ederim canım çok güzel sonuç Yeni ligin hayırlı olsunGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.35
Fark -1.2
Eki Görüntüle 3405487
Elhan Cordelia uranus35
Bence Perşembe gününki kilon doğru sahurdan hemen sonra tartılmışsın gibi olmuş ama ona rağmen eksi görmüşsün tebrik ediyorum canımHepinize Günaydın Arkadaşlar
Hepinize güzel sonuçlar
08:00/20:00 Nöbetteyim
Elhan uranus35
Geçen Cumartesi:109.3
Bugün:109
Aradaki fark:-300
Perşembe tartıldım:107.8 çıktı
Cuma tartıldım 109.3 çıktı
Bu sabah tartıldım gene :109 şaşkınım.
Akşam sekiz buçukta evde olucağım için
Unutabilirim gidince tartılmayı
Bütün gün işteyim bugün
Sabah saat 07:30 da tartıldım
Hepinize sağlıklı bol eksiler
Tebrik ederim canım dönüşün muhteşem olmuş bu haftadan itibaren başlasın bol eksilerGünaydın kızlar çok şükür eksiyle gelebildim
Geçen cumartesi 111,7
Bugün 110.45
Fark -1.25
Hepinize bol eksiler diliyorum
Çok geçmiş olsun canım, ishal var mı rota olabilir mi? Çünkü ani fışkırır gibi kusuyorsa rota diyorlar....mart ayı ve kasım ayı rota virüsünün en çok görüldüğü aylar.....Yaklaşık 9 aylık canım birden oldu niye oldu anlamadım bu sabah bende de var kusma belki de sütten geçti benim hastalığım ama dün biseyim yoktu da stresten oldu galiba benimki
Öncelikle çok geçmiş olsun dediğin gibi ramazan emzirmek hormonlar biraz tatlı ihtiyacı oluyor bende mesela bayadır tatlı tüketmezdim geçen profiterol yedim evet senin kilon çok değilmiş inşallah bayrama hedefine az kalmış ulaşırsınİlk bir hafta reglydim bir haftadır da oruç tutuyorum emzirmenin verdiği kalori açıklığı ile birlikte aç olunca çok bi gözüm dönüyor Ramazan’da suan hiç iyi değilim yarın tartıda bakalım ne görücem ilk Ramazan haftam benim
Haricinde bende 66-65 bandında nerdeyse üç hafta gittim bi durdum aslında bu sağlıklı olan direnç kilom yani aşılırken sonra aştığım gibi haftada 600-800 gitti yine zaten ilk başlarda ki o 1-2 kilolar olmuyor -200 de oluyo -400 de oluyor sağlam sağlam adım adım gidiyorum işte diyorum bende kendi kendime
Spora başlamıştım fıtık tutulması yaşadım iki hafta oldu normal yaşantıma yeni dönüyorum doktordan sonra minik egzersizlere başlıcam evde inşallah artık hareket spor lazım yarın ki tartı sonucunu beklıyorum heyecanla su ramazanı güzel bi eksıyle kapatıp biraz bayram tatili vermek istiyorum aslında kendime ama istediğim gibi olmazsa tatil senin neyine diye de kızıyorum yanii
Sende ne var ne yok bakalım