- 23 Haziran 2019
- 8.789
- 38.299
Tebrik ederimGeçen cumartesi: 94.31 kg
Bugün: 92.81 kg
Fark: -1.5 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimGeçen cumartesi: 94.31 kg
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün
Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum
Maalesef dünden beri artık nur topu gibi raporlu bir tansiyon ilacım var artık.
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım
Ha ha ha içilen su hangi güne yazılacak bu çok iyi, Allah biliyor yavrum Allah biliyorGünaydın
Gece çamaşır makinesi bozuldu onunla uğraştım durdum sonra sahur yaptım 4 u geçiyordu yattım küçük oğlum hortladı 8 olmadan kalktım
İnşallah akşam misafir var demez eşim
İftar sahur arası uyumamanin 2 faydası oldu.
Komşumla çay içtim
2 lt den fazla su içtim. Şimdi bu su dünün mu bugünün mu
Tebrik ediyorum harikaGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.35
Fark -1.2
Eki Görüntüle 3405487
@Elhan @Cordelia @uranus35
Sağol teşekkürlerGecmis olsun canim insallah normale iner beslenmene dikkat et
Tebrik ederim canım bak gidiyor gidiyooorrrG Ü N A Y D I I I N
[IMG alt="Elhan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/70/70186.jpg?1706772735[/IMG] Elhan
Geçen Cumartesi:111,7
Bu sabah: 110
Fark:1,7
Eklentiler
Merhaba canm çok geçmiş olsun derdi veren rabbim dermaninida verir,sağlığına kavuşan dileğiyle canmMerhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün
Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım
Sana sormadan çağırmasınGünaydın
Gece çamaşır makinesi bozuldu onunla uğraştım durdum sonra sahur yaptım 4 u geçiyordu yattım küçük oğlum hortladı 8 olmadan kalktım
İnşallah akşam misafir var demez eşim
İftar sahur arası uyumamanin 2 faydası oldu.
Komşumla çay içtim
2 lt den fazla su içtim. Şimdi bu su dünün mu bugünün mu
GünaydınnnGünaydın canlar
Tebrikler canım güzel vermişsinG Ü N A Y D I I I N
[IMG alt="Elhan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/70/70186.jpg?1706772735[/IMG] Elhan
Eklentiler
Tebrikler canımGünaydın kızlar çok şükür eksiyle gelebildim
Geçen cumartesi 111,7
Bugün 110.45
Fark -1.25
Hepinize bol eksiler diliyorum
Tebrikler çok güzel eksiGeçen cumartesi: 94.31 kg
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa sürede kolaylıkla şu üçlü haneli rakamlarda kurtulalımTebrikler canım güzel vermişsin
İnşallah hep böyle olsun
Biz aynı kilolardayız
Bakalım biz sağlıkla ikili kilolara düşelim
99 görelim
Teşekkür ederim sağol canımMerhaba canm çok geçmiş olsun derdi veren rabbim dermaninida verir,sağlığına kavuşan dileğiyle canm
Biraz başım kalabalikti ruhsal olarak önce coktum.sonra toparlandim elhanimpatimsilizm tatlımi bugün göremedim sanki
Tatlım ismin görünüyorG Ü N A Y D I I I N
22,3 KB · Görüntüleme: 0
[/LIST]
Sağlıklı beslenip kilo verince inşallah düzene girecek canım kMerhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün
Hele hele yaptıklarına bak bu tam yemelik
Yaklaşık 9 aylık canım birden oldu niye oldu anlamadım bu sabah bende de var kusma belki de sütten geçti benim hastalığım ama dün biseyim yoktu da stresten oldu galiba benimkiSüper canım
70 in altını görmüşsün
Devamıda gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım
Bebeğin nasıl kaç aylıktı.
Görünsün biliyorum. Bir sıkıntı görmüyorumTatlım ismin görünüyor
Geçmiş olsun canımYaklaşık 9 aylık canım birden oldu niye oldu anlamadım bu sabah bende de var kusma belki de sütten geçti benim hastalığım ama dün biseyim yoktu da stresten oldu galiba benimki