Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta aralarında görüşmek için zaman istedi müdür. Haftaya yazılı haftası sonrası zaten ara tatil. Ara tatilden önce çözüme kavuşsun istiyorum. Haftaya gidip konuşacağız tekrar. Bakalım ne diyecekler. Ama bu hafta sınıfta farklı olaylar olmuş. Sınıf arkadaşı elektronik sigara getirip satıyormuş. Oğluma yakinlasmaya çalışmış. Anne hep yalan söylüyor ben onunla takilmam diyorAfiyet olsun
Büyük oğlan diyince aklıma geldi ne yaptı öğretmenler bir çözüm buldular mı ?
Aa yok artık. Geçen kuruyemişçide gördüm öğrenciler tırım tırım paketinde kalp çıkartması olan sigara arıyorlardı. Moda sanırım. Durakta hepsi püfür püfürBu hafta aralarında görüşmek için zaman istedi müdür. Haftaya yazılı haftası sonrası zaten ara tatil. Ara tatilden önce çözüme kavuşsun istiyorum. Haftaya gidip konuşacağız tekrar. Bakalım ne diyecekler. Ama bu hafta sınıfta farklı olaylar olmuş. Sınıf arkadaşı elektronik sigara getirip satıyormuş. Oğluma yakinlasmaya çalışmış. Anne hep yalan söylüyor ben onunla takilmam diyor
Birşey soracağım sarkma durumları nasıl ? Benim 15 kg da bile kollarım fenaAldım kızlar Haziran'da bitiyor
Hazirana kadar inşallah toparlanmış olurum
Elimden geleni yapmaya çalıştım canım ama ben yorgunluğa gelemiyorum hemen ödem oluyor inşallah yarın sabah tartı beni şok etmez öyle olunca motivasyonumda düşüyor bazen pes etme noktasına geliyorum sonra vazgeçiyorum çok karışığımMisafir ağırlamak hiç kolay değil ödem olmaması metabolizmayı canlandırması adına elinden geleni yapmışsın. Hem ev işi yapmak az iş mi ? Bu gece güzel bir uyku çekersin yarın tartı yüzünü güldürür inşallah
Bayağı değil çok tempolu oldu çok yoruldum ama ikili rakamlardayimda ben 9 lü rakamlardan bir an önce kurtulmak istiyorumYaa ben 2 li rakamlara devam ettiğini düşünüyorum baya tempolu olmuş
Yaa polyanam benim evet öyle olur. 8 seans bile gitsem zararda olmam. Sonuçta arkadakinin 1 aylık bedeli
Pes etmek yok daha yolumuz uzunElimden geleni yapmaya çalıştım canım ama ben yorgunluğa gelemiyorum hemen ödem oluyor inşallah yarın sabah tartı beni şok etmez öyle olunca motivasyonumda düşüyor bazen pes etme noktasına geliyorum sonra vazgeçiyorum çok karışığım
İç bacakta var canım. Kollarda o kadar bariz değil deBirşey soracağım sarkma durumları nasıl ? Benim 15 kg da bile kollarım fena
Sebeb sonuç durumun var canım. O yüzden sıkma canını. Sonuç ne olursa olsunBayağı değil çok tempolu oldu çok yoruldum ama ikili rakamlardayimda ben 9 lü rakamlardan bir an önce kurtulmak istiyorum
Pes etmek yokPes etmek yok daha yolumuz uzun
Teşekkür ederim canım desteğin içinSebeb sonuç durumun var canım. O yüzden sıkma canını. Sonuç ne olursa olsun
Afiyet olsun canimElhan zeyneppk 22 Mart menüm
Sahur 3,4 yk yulaf 1 yumurta ve 1 dilim kaşar ile omlet gibi yanında dereotu biraz domates 1 dilim peynir zeytin 6,7 adet 2 çatal helva
İftar tavuk suyu çorbası 1 kase biraz salata dünden karnı yarık vardı onun üstündeki tüm kıymayı patlıcanında yarısını yedim 2 dilim pide
Kahve 2 küçük kare bitter çikolata
Yok kuzum misafirlerden kimse kimseyi tanımıyor. Tanıştık kaynaştik iki saat içinde ne kadar tanisilirsa . Oğlum gelmemişti onu bahane edip çaydan sonra kaçtım hemen.Siz diğerlerini tanıyormuydunuz?
Canım 19.00 ile 19.30 arası tartilabilirsen idare ederiz. 20.00 ' den sonra bildirimleri toparlayabiliriz zaten. Sana özel izinYarın sabah 8 den Akşam 8 kadar iş yerindeyim 7 gibi kalkıp gidicem.Acaba kaçta tartılsamki.
Bunu öneriyorumBirşey soracağım sarkma durumları nasıl ? Benim 15 kg da bile kollarım fena
hımm tercih meselesi ama bana uygun değil. ben aileyi arkadaş grubunu bir araya getirmeyi seviyorum Kalabalık toplanmak güzel oluyor Ama sizdeki iftar yemeği verdim oldu bitti gibi geldi bana.Yok kuzum misafirlerden kimse kimseyi tanımıyor. Tanıştık kaynaştik iki saat içinde ne kadar tanisilirsa . Oğlum gelmemişti onu bahane edip çaydan sonra kaçtım hemen.
Tamam Ayarlıycam sağol canımCanım 19.00 ile 19.30 arası tartilabilirsen idare ederiz. 20.00 ' den sonra bildirimleri toparlayabiliriz zaten. Sana özel izin