- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.544
Geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar,yarın sabah fiziğim başlıyor 9.30'da,sonra öğlen saati eşimn diş görüşmesi var gene yarın olmayabilirim herhalde.
Çok sağol teşekkürlerGeçmiş olsun
Canım hafta içi sütlü tatlı yiyebilir sin incir uyutması hurma topları meyveli tatlılar ve tatlı kirize tarçın iyi geliyor elma yerken serpebilirsin yada bitki çayına ve suyuna çubuk tarçın atabilirsin emin ol faydasını görecek sin ki ben aç karına tatlı yiyen bir insandım bu şekil idare ediyorum hepbu saatte ki tatlı krizine 3 hurma ile iadare ettim ama pes edecek gibiyim((
Üstte nickinin olduğu yere tıkla hesap detaylarına gireceksin boy kilo yazıp okeyliyorsun .Birileri lütfen bana şu kilo göstergeleri nasıl yapılıyor anlatsın nolurrr, çok hoşuma gitti.
Biraz daha zamana ihtiyacın var sadece, istediğin o görüntüye kavuşacaksın.Yok çok şükür gözümün önünde yemiyor teşekkür ederim canım ben zaten sürekli çocuklarla mesgule oldugum için çokta kafama takmıyorum tek isteğim artık şu 68 69 70 şere bir daha dönmemek aynadan bakınca kendi eskimi göremiyorum
Bu resimde @zeyneppk Kilo grafiğin var aşağıda benimde vardı artık yok ... ayrıca bende senin grafik görünmüyor da
Amin canım bak üstte profiline tıkla orda hesap detayları var orda kilonu ekledikten sonra kaydet yapBiraz daha zamana ihtiyacın var sadece, istediğin o görüntüye kavuşacaksın.
Olmadı mı canm görünmüyor mu sende halaBirileri lütfen bana şu kilo göstergeleri nasıl yapılıyor anlatsın nolurrr, çok hoşuma gitti.
Benim biri 29 nisan 0 enerji, mecbur kalmasa yataktan çıkmayacak, diğeri 12 nisan bağlasam yerinde duramıyorBenim oğlan da Nisan doğumlu 27 olacakKoclar enerjik oluyor
çünkü 29 Nisan olan bir boğaaa, boğa olan benim gibiBenim biri 29 nisan 0 enerji, mecbur kalmasa yataktan çıkmayacak, diğeri 12 nisan bağlasam yerinde duramıyor
29 nisan boğa 12 nisan koç.Benim biri 29 nisan 0 enerji, mecbur kalmasa yataktan çıkmayacak, diğeri 12 nisan bağlasam yerinde duramıyor
Çok teşekkür ederim, yaptım oldu. Takip etmek açısından çok güzel.Üstte nickinin olduğu yere tıkla hesap detaylarına gireceksin boy kilo yazıp okeyliyorsun .
Rica ederim ne demek,çok motive ediyor buda.Çok teşekkür ederim, yaptım oldu. Takip etmek açısından çok güzel.
Teşekkür ederim canım, bende sizinkiler de görünmüyordu. Dün birileri bahsedince ayarları açtım öyle göründü. Varlığından haberdar olmadığım bir şeydi.Amin canım bak üstte profiline tıkla orda hesap detayları var orda kilonu ekledikten sonra kaydet yap
Kesinlikle. Şu an ne kadar kötü durumda olduğumu yüzüme vurmuş oldu meselaRica ederim ne demek,çok motive ediyor buda.
Biraz önce yaptım canım, hem kendimin hem de sizlerinkini görebiliyorum artık.Olmadı mı canm görünmüyor mu sende hala