- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece yemek yemek kendine bakmak yada iyi davranmak değil canım. Belkide onlarla gecirdigin zamanin boşluğunu dolduruyorumSagolasin. Ya cocuklari kendi yataklarina gecirdik. Normalde yanimda yatiyorlardi ve ben de onlarla uyuyordum sabah oluyordu gece yeme olayi olmuyordu. Onlar odalarinda uyuyunca ben de gece uyanik kaliyorum hem gec uyuyorum hem de uyanik kaldigim surece yiyorum. Ama dun aksam yemedim. Bu kendini ihmal etmek olmus olur mu? Olabilir aslinda sagligima dikkat etmiyorum degil mi?
Tamam yapicam canim aslinda sabah kahvalti yaptim onu da atmak istiyorum ama cok ozenerek degilde canimin istediklerinden koydum. Arkadaslar oruclu diye aksam atayim mi?Gece yemek yemek kendine bakmak yada iyi davranmak değil canım. Belkide onlarla gecirdigin zamanin boşluğunu dolduruyorum
Bak bugün benim için kendine şöyle afilli bı sunum hazırla. En şık kahve fincanın yanında 1 tane hurma yada çikolata fark etmez. Tabakta olması yemen gerektiğini göstermez
Hatta imkanı olanlar gelin evi modunda atsın
Ramazan ayi diye b nde burada paylaşmaktan cekiniyorum biraz..sana instadan aticam yediklerimi birbirimize destek olalimTamam yapicam canim aslinda sabah kahvalti yaptim onu da atmak istiyorum ama cok ozenerek degilde canimin istediklerinden koydum. Arkadaslar oruclu diye aksam atayim mi?
Gecmis olsun bizim evde kirilip g ciyor.. oğlum ödev teslimi olmasa okula gidemeyecekti... Genel salgın birseyde faydq etmiyor mandalina kabugu bileGünaydın arkadaşlar. Kötü bir gece geçirdik, 2-3 saat ancak uyudum sersem gibiyim. Bütün gece yine öksürmekten uyuyamadı oğlum, sizin dediklerinizin de bir kısmını yaptım. Bugün evi dip köşe temizleyeceğim, yatak yorgan ne varsa girişeceğim. Belki toz alerjisidir diye düşünmeye başladım.
Çok açtım canım, hızlıca bunu hazırlayıp yiyebildim.Afiyet olsun tek öğün beslenme için az sanki canım ya
Sunta benzeri bir şey var ya o canım.Biskuviye anlam veremedim
Teşekkür ederim canım, ben aceleyle hazırladım aklıma gelmedi açıkçası. Bugün daha düzgün bir şeyler yerim nasılsa evdeyim. Düzgünce hazırlama imkanım olur.Tek öğünde keşke seni daha çok tok tutacak birşeyler yeseydin canım sporun da çok vuzel ama bence en azından yumurta ekle öğüne
Okur atalim. Ben cok ozenmedim direkt koyip yedim yalniz kolqy gelsin senden gaz alarak ben de ev islerine girisicem. Bugun evdeyim gunuRamazan ayi diye b nde burada paylaşmaktan cekiniyorum biraz..sana instadan aticam yediklerimi birbirimize destek olalim
Simdi eliptikteyim 10:30 gibi ilk öğün
Geçmiş olsun canım bu sıralar herkeste bi geçmeyen öksürük var annem e çok öksürüyordu abim Zühre ana zencefilli macunu almış ona .kesti o kuru öksürüğü şimdi kızım oksuruyordu ona verdim bakalım o da kullanacak bi araştir istersen canımGünaydın arkadaşlar. Kötü bir gece geçirdik, 2-3 saat ancak uyudum sersem gibiyim. Bütün gece yine öksürmekten uyuyamadı oğlum, sizin dediklerinizin de bir kısmını yaptım. Bugün evi dip köşe temizleyeceğim, yatak yorgan ne varsa girişeceğim. Belki toz alerjisidir diye düşünmeye başladım.
Mutlaka bir çok şeyi öğrenmiş olursun bence canım. Sevdiğin yiyecekleri nasıl tüketeceğini bilirsen diyet gibi de gelmez hem. Görüşmeniz çok güzel geçer inşallah, acaba sana neler soracak.Yarın sabah telefon randevumuz var sana bir sürü soru sormam lazım dedi o arada ben de söyleyeceğim özellikle bu tarz salatalara olan düşkünlüğümü. Zaten sanırım belki 3-4 aydan sonra kendim de kaparım birşeyler devam edebilirim diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım, 6 kedini kıskandımBana göre 43 kayıtlara göre 44 yaşındayım. Evdeyim evliyim kpss ye hazırlanıyorum çocuk yok 6 kedim var. İstanbul dayım aslen trakyalıyım
Öströjene ne gibi etkisi var canım çünkü bende o durumun fazla olduguju düşünüyorumGünaydın
Yine çok uykum var sahursuz devam etmeyi planlıyorum bakalım nasıl olacak
Lavinia_98 canım biraz araştırma yaptım
Keten tohumu östrojene etkisi varmış. Netten biraz incele tüketimi düzene koymadan önce
günaydın cnım chromeda da aynıGünaydın , kızlar operada bugün çok reklam çıkmaya başladı sizde de aynı sorun var mı ?
günaydın canım geçmiş olsun.Günaydın arkadaşlar. Kötü bir gece geçirdik, 2-3 saat ancak uyudum sersem gibiyim. Bütün gece yine öksürmekten uyuyamadı oğlum, sizin dediklerinizin de bir kısmını yaptım. Bugün evi dip köşe temizleyeceğim, yatak yorgan ne varsa girişeceğim. Belki toz alerjisidir diye düşünmeye başladım.
Bundan sonra sunta diye yazacağım ben deSerapcım bisküvi dediği hani sunta olan korkma