- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcım geçmiş olsun,havalarda etkiliyor öksürüğü bendede hep oluyordu,atom çayı aldım kesme şeker gibi 2 tane sıcak suya atıp içiyordum çok faydası oldu.Özellikle kuru öksürüğe çok iyi geliyor,içimde baharat var içimide gayet güzel.Markası bu bu tam olarak öksürüp duruyorum
Operayi kaldırıp tekrar yükle bakalım düzelecek mi Bende reklam yok tatlım.Günaydın , kızlar operada bugün çok reklam çıkmaya başladı sizde de aynı sorun var mı ?
Günaydın eküricim. Sıhhat dolu güzel bir gün gecirmeni dilerim.Günaydınlar hanımlar.
Reklam engelleyiciyi aç bakalım o zam düzelir diye düşünüyorumGünaydın , kızlar operada bugün çok reklam çıkmaya başladı sizde de aynı sorun var mı ?
Günaydın casminim.günaydın kızlar
Kortizon yokmuş canm yarından itibaren icmiyecegim inşallah duzelirİçinde kortizon var mı ? Varsa vücutta su tutuyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun bitanem.Günaydın canlar deprem le uyandik
Sildim uygulamayı tekrar yükledim kendine geldi :) teskekur ederimReklam engelleyiciyi aç bakalım o zam düzelir diye düşünüyorum
Sen bizim biricik bethimizsin küser miyim hiçAyy yazmissin. Sabah yazmayinca küstürdum sanirim dedim senin yazdifin zamanda cocuklari uyutuyordum. Sonra da biraz uyuyakalmism. Uyandim ama yemedim merak etme
Tamam alicam evde bitmis her aciktigimda havuc kemircem :)
Tamam yapicam canim aslinda sabah kahvalti yaptim onu da atmak istiyorum ama cok ozenerek degilde canimin istediklerinden koydum. Arkadaslar oruclu diye aksam atayim mi?
Bence burada paylaşabilirsiniz gün içinde elimizde telefon varsa milyon görsel çıkıyor karşımıza. Dağ başinda miyiz kendimizi her şeyden soyutlayalim rahat olun Ama merak ediyorum ne yediniz diye bana neRamazan ayi diye b nde burada paylaşmaktan cekiniyorum biraz..sana instadan aticam yediklerimi birbirimize destek olalim
Simdi eliptikteyim 10:30 gibi ilk öğün
Altınbaşak üzülmesin biz ona öyle sesleniyoruz napalim yüreğimize mi insin bisküvi denince anlık geriliyoruzBundan sonra sunta diye yazacağım ben de
Kuşlar yuvadan erken uçuyor o günler de gelecek .Hepsi üst üste geliyo gerçekten ne , zaman sabaha kadar deliksiz uyuyacağız çok merak ediyorum
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınızHayirli sabahlar kizlar
Bugun diyetisyen kontrolum var merak icindeyim
Mesela nasıl :))))Kuşlar yuvadan erken uçuyor o günler de gelecek .
Deliksiz uyuyacaginiz günlerde eşiniz yaş aldığı için başka türlü uyandırılıyorsunuz
Evdeyim ya bebişle bu kadar oldu kaptancım havalar düzelse de yürüyüşler yapsakSuper canim afiyet olsun
Iftar fazla olmus sende farkindasindir .Afiyet olsun canim
Eksilmem yetmedi saglik olsun takim olarak cumartesiye gumbur gumbur gelecegiz insallah
Tesekkur ederim canim
Super bir menu afiyet olsun canim adim biraz daha olsaydi tadindan yenmez olurdu
Google amcaya ilacın adını yaz içinde kortizon var mı diye arat içerik bilgilerinde gösteriyor olup olmadığı yada bir eczacıya sorabilirsinTam olarak bilmiyorum canm nasıl öğrenebilirim
Ben de alerji ilacı içiyorum kortizon yok benimkinde de ama uyku dışında bir yan etkisini görmedim.Kortizon yokmuş canm yarından itibaren icmiyecegim inşallah duzelir