Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo super canim cumartesiye kadar gelecek rakam efsane
Eksi olmasi super cumartesiye cok guzel eksi gelecek insallahGünaydın hanımlar bugün regli oldum ondan mı bilmiyorum sadece 130 gr vermişim
Cumartesi:94.31
Bugün:94.21
Fark:-130 gr
Elhan
Eki Görüntüle 3402930 @Cordelia zeyneppk
Firsatin olursa aksama dogru tartilirsan super olurKızlar tünaydınlar
Sabah erken saatte tartıldım
Cumartesi 60.6 idim
Sabah 61 geldim
+400 gram
Akşama tartılamam diye sabah tartıldım hemen zeyneppk
Oo super bir eksi tebrik ederim canim cumartesiye cok daha guzel bir eksi bizi bekliyor galibaGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.15
Fark -1.4
HoşgeldinizHoşbulduk canım sabah sporu ile başladım güneee
Evet ablam burdayım artık eve alışma çocukla uyum oruca uyum derken birazcık artı geldim ama başladım şükürZayif bir Dombili ablasının bitanesi mi gelmiiiiş
Başlangıcın hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla ve hızla gitsin bu kilolar canım.Eki Görüntüle 3402958
19 mart başlangıç kilom
Sabah en son saat kaçta tartılıp bildirim yapabiliyoruz.. ben 10.30 da yapsam olur mu canım ? Elhan
Harika eksi canım tebriklerGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.15
Fark -1.4
Senin adına çok sevindim canım,o pozitif enerji burayada yansıdı.Yeni bir başlangıç yeni umutlarla her şey güzel olacak.Selam kızlar şimdi konuştuk diyetisyenle tahlillerimi de gönderdim. 2 gün normal yememi ve hepsini günahı sevabıyla ne varsa yazmamı söyledi. Çarşamba sabahı artık başlayacağız. Çok tatlı biri
Kesinlikle öyle canım, herkes hasta. İnsan nasıl korunacağını bilemiyor, çocukları zaten hiç koruyamiyoruz, okulda tüm hastalıkları birbirlerine bulaştırıp duruyorlar.Ben hiç grip olmam normalde bu yıl aşırı kötü şekilde oldum domuz gribi olmuşum bir ayda zor iyileştim resmen domuz gribi salgını bence lisede de olmuştum onda da çok kötü geçirmiştim korunmak da çok zor herkes hasta çünkü
İşte bu tebrikler camım,kaç haftadır camını sıkan kilo büyük bir süprizle gelmiş daim olsun çok sevindimGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.15
Fark -1.4
Çok iyi sana iyi gelir umarımSelam kızlar şimdi konuştuk diyetisyenle tahlillerimi de gönderdim. 2 gün normal yememi ve hepsini günahı sevabıyla ne varsa yazmamı söyledi. Çarşamba sabahı artık başlayacağız. Çok tatlı biri
Tebrikler canım harika bir sonuç daim olsunMerhabalar kızlar
Cumartesi :111,7
Salı: 110,8
Fark: - 0.9
cumartesi beklenen eksi Salı gelirse
benim tartıya akıl sır erdiremiyorum zaten. dün akşam iftara davetliydik yediklerim fazla oldu
Regl yüzündendir canım, ayrıca iki gün için de yine güzel eksi. Tebrik ederim.Günaydın hanımlar bugün regli oldum ondan mı bilmiyorum sadece 130 gr vermişim
Cumartesi:94.31
Bugün:94.21
Fark:-130 gr
Elhan
Eki Görüntüle 3402930 @Cordelia zeyneppk
Tebrik ederim canım.
Sabah erken tartilmak kesinlikle fark ettiriyor.Kızlar tünaydınlar
Sabah erken saatte tartıldım
Cumartesi 60.6 idim
Sabah 61 geldim
+400 gram
Akşama tartılamam diye sabah tartıldım hemen zeyneppk
Ooooo helal sana, bu ne muhteşem bir eksi.Günaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.15
Fark -1.4
Aman Allah'ım bir de aynı takimdayiz, daha çok sevindirik oldum
Bu hafta savsakladim bakalım çok artı olmasındaSen de geliyorsun bence tartıya çıkar çıkmaz
Güzel gitmiş canım cumartesi de 900 Gr daha gidecek inşallahMerhabalar kızlar
Cumartesi :111,7
Salı: 110,8
Fark: - 0.9
cumartesi beklenen eksi Salı gelirse
benim tartıya akıl sır erdiremiyorum zaten. dün akşam iftara davetliydik yediklerim fazla oldu
Kaptancim takım coşmuş görüyor musunGunaydinlar
Ooo super canim cumartesiye kadar gelecek rakam efsane
Eksi olmasi super cumartesiye cok guzel eksi gelecek insallah
Firsatin olursa aksama dogru tartilirsan super olur
Oo super bir eksi tebrik ederim canim cumartesiye cok daha guzel bir eksi bizi bekliyor galiba
Teşekkürler mağlesef iki hafta önce 110 biraz aşağı çekmiştim ama sonra lastik gibi yine yukarı çıktıTebrikler canım harika bir sonuç daim olsun