Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah
Tebrikler canım
Vayyy gelsin 60 lar beni bırakıp gitmeeGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.15
Fark -1.4
Ne ettin kuzum
inşallah canımmBiz duamızı yapacağız Ecem. İcindeki ev ile ilgili dileğin duan kabul olsun diye.
Müsait olduğun bir zaman diliminde tamamen yalnız ol. Gözlerini kapat hayalindeki ev ve esyalarinla olduğunu düşün. Neler hissettiğini yaşa. Bu ev ritüeli şaşmiyor. Nasıl olacak diye sorma sadece o evde yaşadığını hayal et bırak kuzum. İste Allah zengin, verecektir inşallah
Sen de geliyorsun bence tartıya çıkar çıkmazVayyy gelsin 60 lar beni bırakıp gitmee
MuhteşemGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.15
Fark -1.4
Hoşgeldin canımEki Görüntüle 3402958
19 mart başlangıç kilom
Sabah en son saat kaçta tartılıp bildirim yapabiliyoruz.. ben 10.30 da yapsam olur mu canım ? Elhan
Hoşbulduk canım sabah sporu ile başladım güneeeHoşgeldin canım
Teşekkür ederimMuhteşem
MükemmelGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.15
Fark -1.4
Ben hiç grip olmam normalde bu yıl aşırı kötü şekilde oldum domuz gribi olmuşum bir ayda zor iyileştim resmen domuz gribi salgını bence lisede de olmuştum onda da çok kötü geçirmiştim korunmak da çok zor herkes hasta çünküOff canım ya, sana da geçmiş olsun, çok haklısın. Ortalıkta sanki gizli bir salgın dolaşıyor gibi, kimse bir türlü iyilesemiyor.