- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
günaydın canımGünaydın
günaydın canımGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımGünaydın
günaydın canımGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin
Allah bugününü aratmasın ama daha mutlu çalışacağın bir çalışma sistemi de nasip etsin inşallah canım.Günaydın kızlar 5 gün sonra bana ofis yolu göründü ayaklarım geri geri gidiyor valla
Hiç duymadım canım, bir bakayım buna da. Bildiğim yöntemler pek işe yaramadı çünkü. Teşekkür ederimReyhan çayını denedin mi canım? Kullanan herkes onda fayda gördük diyor.
Ahh ne tatlısın sen öyleGünaydın tatlım
Malesef herkes hasta okulda, bu sene o kadar çok hasta oldum ki . Artık hastayım demeye utanıyorum ve hicbisi çare etmiyoHiç duymadım canım, bir bakayım buna da. Bildiğim yöntemler pek işe yaramadı çünkü. Teşekkür ederim
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi görmüşsün. 7lerin gelmesine çok sevindimYazarhanim35
Başlangıç tarihi:26.02.204
Başlangıç kg :84,9
Geçen cumartesi :80,5
Bugün : 79,8
Fark : -700
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi.
Tebrik ederim muhteşem bir eksi. İlk fazlalıklar gidiyor sanırım, devamı da böyle gelsin inşallah.
Off canım ya, sana da geçmiş olsun, çok haklısın. Ortalıkta sanki gizli bir salgın dolaşıyor gibi, kimse bir türlü iyilesemiyor.Malesef herkes hasta okulda, bu sene o kadar çok hasta oldum ki . Artık hastayım demeye utanıyorum ve hicbisi çare etmiyo
Günaydınlar canısıAfiyet olsun canım
Günaydın abla
Amin canım inşallahAllah bugününü aratmasın ama daha mutlu çalışacağın bir çalışma sistemi de nasip etsin inşallah canım.
teşekkür ederim canım :) darısı 6 laraTebrik ederim canım çok güzel bir eksi görmüşsün. 7lerin gelmesine çok sevindim
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi.
Tebrik ederim muhteşem bir eksi. İlk fazlalıklar gidiyor sanırım, devamı da böyle gelsin inşallah.
Aminnn, hatta arttırıyorum, 5lere inşallahteşekkür ederim canım :) darısı 6 lara
İnşallahAminnn, hatta arttırıyorum, 5lere inşallah
Sabah öğle akşam 3 öğünde de karbonhidrat olmuş akşam pilav olmasaydı tam süper olurmuş bence
Menün güzel canım adımlar da süperGünaydın Arkadaşlar
18.03.2024 Pazartesi
Uyuyunca bugüne kaldı paylaşım
Beslenme Listem
Elhan uranus35
Sahur:04:50
2 dl.peynir
2 kepekli galeta
1 kase yeşil salata
5 tane çiğ badem
5 yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay
1.5 litre su içildi
İftar21
2 bardak su (Oruç Açma)
Yarım kase mercimek çorbası
10 dakika ara verildi
1 kase kabak yemeği (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş)
1 yemek kaşığı barbunya (Dayanamadım)
Söğüş Domates salatalık biber
1 bardak Ayran
2 litre su
7000 adım @Cordelia
Su da varsa çok güzel bi liste afiyet olsun canımGünaydın herkese bugün tartı günü . Okuldan dördu 10 geçe çıkıyoruz.
Dün ki menümü yazayım.
Sahur
1 yumurta
1 dilim örgü peynir
1 tatlı kaşığı bal
Çatal ucuyla tereyağı
Bir dilim ekmek
1 bardak çay
1 fincan türk kahvesi
İftar
1 kase tarhanancorbasi
1 adet kabak dolmasi
1 adet patlıcan dolması
Salata
1 bardak ayran
Ara öğün
1 adet mandalina
Elhan uranus35 @Cordelia
Adım sayım 6000
Puan 600
Sorma ya ben de resmen 20 gündür hastayım. İyileşir gibi oluyorum bugün kalktım tekrar hapşırık halsizlik vs vs. Gerçekten çok yoruldum artık hasta olmaktan.Malesef herkes hasta okulda, bu sene o kadar çok hasta oldum ki . Artık hastayım demeye utanıyorum ve hicbisi çare etmiyo
tebrikler canım