- 23 Haziran 2019
- 8.793
- 38.359
Sağol canımSenin adına çok sevindim canım,o pozitif enerji burayada yansıdı.Yeni bir başlangıç yeni umutlarla her şey güzel olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımSenin adına çok sevindim canım,o pozitif enerji burayada yansıdı.Yeni bir başlangıç yeni umutlarla her şey güzel olacak.
Gerçekten mi hemen bakayimtrend... adlı markaya o kadar güzel elbiseler etekler gelmiş ki kızlar. ayy sabırsızlanıyorum almak için ama şimdi ki bedenimle almak istemiyorum bir 8 kg daha verip almak istiyorum.
Yoldaydim poğaça tiktim ağzıma ve tadı da resmene skisi gibi keyif vermedi ya bir de bir poğaça 20 TL olmuşCanım leblebi varsa at hemen avuç içi kadar midenin suyunu alır bastırır bulantı kaynama vs
Geçmiş olsun
evet yeni diye filtrelersen çok güzel elbiseler vesaire var. varaklar moda sanırım bodylerde de bu yaz.Gerçekten mi hemen bakayim
Bir pogca 20 TL mi. Yuh yaYoldaydim poğaça tiktim ağzıma ve tadı da resmene skisi gibi keyif vermedi ya bir de bir poğaça 20 TL olmuş
Bakicam ama diyorim ki Haziran gibi alayım en azından biraz daha zayıflarım almayincada gözüm kaliyor bulamam birdaha diyeevet yeni diye filtrelersen çok güzel elbiseler vesaire var. varaklar moda sanırım bodylerde de bu yaz.
Ahahah bu ben temmuzda yurt dışı planım var bir yandan Euro biriktiriyorum bir yandan alışveriş mi yapsam diyorumBakicam ama diyorim ki Haziran gibi alayım en azından biraz daha zayıflarım almayincada gözüm kaliyor bulamam birdaha diye
O dert bendede var bende biriktiriyorum ama çok yüksek Euro yetmiyor ben eğitim için gidicem ama inşallah olurAhahah bu ben temmuzda yurt dışı planım var bir yandan Euro biriktiriyorum bir yandan alışveriş mi yapsam diyorum
Hayırlı olsun canım mümkün olduğunca döviz bürosundan alO dert bendede var bende biriktiriyorum ama çok yüksek Euro yetmiyor ben eğitim için gidicem ama inşallah olur
millada mı yol olan da mı :)evet yeni diye filtrelersen çok güzel elbiseler vesaire var. varaklar moda sanırım bodylerde de bu yaz.
millada mı yol olan da mı :)
Milla canımmillada mı yol olan da mı :)
Başka yerde satılıyor mu bilmiyorum ki her dövizciden aliyorumHayırlı olsun canım mümkün olduğunca döviz bürosundan al
Bankalardan da satış oluyor ya canımBaşka yerde satılıyor mu bilmiyorum ki her dövizciden aliyorum
Ordan hiç anlamadım. Sadece hesap açmıştım biriktiriyorum Euro çekmek istedim vermediler oyladilar hep beni 15-20 gün önceden demek gerekiyormus Cook sacmaaBankalardan da satış oluyor ya canım
Olmaz olmaz sen güzel veriyosun hepBu hafta savsakladim bakalım çok artı olmasında
Güzel gitmiş canım cumartesi de 900 Gr daha gidecek inşallah
Teşekkür ederim canımRegl yüzündendir canım, ayrıca iki gün için de yine güzel eksi. Tebrik ederim.
Tebrik ederim canım.
Sabah erken tartilmak kesinlikle fark ettiriyor.
Ooooo helal sana, bu ne muhteşem bir eksi.
Aman Allah'ım bir de aynı takimdayiz, daha çok sevindirik oldum