- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Peki bugünlük tamam. Birşey demiyorumTatlım yoldan geldim yorgunum saat 5 ten beri arabadayım . hiç spor havamda değilim . Geldim ki baba oğul uyuyorlar şimdi kalkıp spor mı yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bugünlük tamam. Birşey demiyorumTatlım yoldan geldim yorgunum saat 5 ten beri arabadayım . hiç spor havamda değilim . Geldim ki baba oğul uyuyorlar şimdi kalkıp spor mı yapayım
Ahh kıyamam ye kuzum sen yeÖleyim mi ben ? aç mı kalayım?
Aslında yemeğe zamanım yok. Her pazar 17 de araba tepesinde olmam gerekiyor o yüzden yemeklerim saçma sapan olabilir. Zaten ne zaman düzene girdi ki. Bu konuda kendime çok kızıyorum. Ama neyse,Hafta sonları kendimi çocuklarıma adadım ne kadar saçma bir cümle gibi geliyor kulağa ama bundan sonra öyle . hafta içi bakacağım artık ne gelirse bahtıma ama şimdi kalkıp yarım saat Eva yapayım miram üzülmesin sonra yazarım puanımıAdımın çok az olmuş onun dışında güzel menü akşamı hem erken kapatmissin hem hafif olmuş
Yok tatlım kalkıp yapayım ben .Peki bugünlük tamam. Birşey demiyorum
Kızlar şu mesajı editleyeyimde yanlış anlaşılma olmasınŞişko pattetisssssler nerdesiniz
Kızlari fazla tanımıyorum kırmaktan korkmuyorum azıcık
Tesnim1903
@Ytmz
fantastikaaa
fantastikaaa nin oğlu sünnet olmuştu. Belki yogunlugu vardır.Kızlar şu mesajı editleyeyimde yanlış anlaşılma olmasın
Kırmaktan korkmuyorum olmuş korkuyorum olacaktı klavyenin azizliği gülüp eğlenelim derken bir tatsızlık çıkarmayayim
Tesnim1903
@Ytmz
fantastikaaa
Hoşgeldin canımMerhabalar Bende sizinle olmak istiyorum. Daha önce @Zipzip- ile 6. Takıma girmiştim sürdüremedim simdi diyetisyene de gidiyorum fakat tek başıma motive olmak ta zorlanıyorum. Ben uygulama üzerinden giriyorum buraya tsrti resmi burdan yüklenebilir mi? Siteden mi girmek gerekiyor
Yok ben ne bileyim zeytin kaçSağol tatlım zeytinin kilosundan haberin var mı? Sen beni Koç grubunun gelini sandın herhal.
Yav he he butonu olsaydı keşke bu mesaja kahkaha attım mecburenTakım arkadaşim bizdeki bu azim varken tozunu atiracagiz buraların mavi şirinleri büyük bı farkla yenicegiz hemde
Olsun şirin demiş bize harbi çok tatlıyiz.Yav he he butonu olsaydı keşke bu mesaja kahkaha attım mecburen
Gemlikten yeni geldim canım.Zeytinin İyisini yemek istersen 45-50 TL kooperatif fiyatı bu...piyasada ne kadar bilmiyorum.Hoşgeldin canım
Yok ben ne bileyim zeytin kaç
Olabilir canım hafta sonunda yoğunluğu var tabifantastikaaa nin oğlu sünnet olmuştu. Belki yogunlugu vardır.
89 kiloyum hedefim 65 olmakGider cnm zaman nasıl geçmiş anlamazsın bile kaç kilosun hedef kac
Hosbuldum hayır yanlış yazdımHoşgeldin. Espri olsun bu diye mi Ton ???
Al sana dik cikarma butonu Kiz 24 saat burdayim daha napam evdekilerden cok burayla ilgileniyorumBeğen tuşlarına dil çıkarma ikonu istiyorum ben takımı başı boş bırakıyorsun napim
Hosgeldin kirmizi takimaEvettttttt
Yok ya ben çok uslu bir gelinim kıymetimi bilmedilerYeni gelin hesabı 4o gün bari uslu dur sonra karıştırirsin koca tarafini
Günayyydınnnn herkeseeeee
Günaydin kızlar hayırlı hafta sonlari. Hastalara cok gecmis olsun bizde sabah 6 bucukta kucuk kizimin kusmasiyla uyandik
Gunaydin kizlar
kaç senedir kk deyim hatta zayıflama gurupların da takımdaydım bile ilk defa taraflardan birindeyim kendimi tuhaf hissettim
Günaydın mavişim
Zipzip anlattı sanırsam. Yarış cuma bitecek. Haftanın MasterFiti ( En çok kilo vereni) kırmızı takım kaptanı olacak.Yarın kazanan deyince aklim karıştı...biz kaç gün yarışıyoruz biraz anlatsan tatlım
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.Menüm
Kahvaltı 11.oo
1kase menemen
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
1dilim ekmek
1 tk tereyağıbal
18.oo
6 tane ızgara köfte 4 tane ızgara kanat
3 kaşık kadar bulgur pilavı
Salata ayran ezme haydari
Suyu saymadım 2 lt olmamıştır spor yok
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
F Frozen01
Afiyet olsun.Menum
10.00
2 d ekmek 2 d sucukla karisik tost
3 yk menemen
Salatalık
Yarım armut
1 d peynir
13.00
1 avuç kabak çekirdegi
17.30
Firinda 1 balik+sebze
Salata
1 d tahıllı ekmek
Su 2.5 lt
Spor 4200 adim maalesef
Afiyet olsun Maviş kaptan.Geçmişi bitirdim menümü yazayım sonrada alıntılara bakayım
11:00
3 dilim sucukla yumurta
Domates
Salatalık
Sivri biber
1 parça peynir
5-6 tane zeytin
17:00(planda yokken dışarı çıktık yemek dışarıda oldu)
1 porsiyon Urfa (¼ unu kızım yedi)
Porsiyonun içinde ne vardı
1 köz domates
1 köz biber
3yk bulgur pilavı
Söğüş
Sivi 1 lt Dukan birasi. 1,5 lt su ,1 kupa detox çayı
AdimEki Görüntüle 2918974
Afiyet olsun.Şimdi geleyim iki günün menüsüne
18.09.2021 cumartesi menüsü
Kahvaltı öncesi bir bardak sade kefir sabahları içiyorum
Ve sonrası tarçınlı turk kahvesi
Kahvaltı saat 09.00
Domates salata Ezine peyniri bir dilim 4 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen yok
Akşam 1 tane pide salata
2 litre su
19.09.2021 pazar menüsü
Kahvaltı aynı rutin
Oglen 15.00
4 çatal patates salatası
4 kaşık yoğurt
Ara 17.00
2 kayısı turk kahvesi
Akşam
Salata
Köfteli patates yemeği ama iki köftesini yedim sadece patatesin yemedim.
1.5 litre su
@Zipzip- E Elif_Eylul F Frozen01 Cordelia iki gundur yürüyüş yok firsatyomtu çıkmaya
Afiyet olsun.9 :30
2 tahta kaşık menemen , salatalık, 2 dilim tb ekmek, 1 dilim beyaz peynir. Çay
14 :30
1 tbk sulu köfte 1 bardak ayran
16 30
Yarım muz yarım elma üzüm yoğurt. dan yapılmış meyve salatası.
2lt su
E Elif_Eylul @Zipzip- Cordelia askrhpozitif
2416 =241
Afiyet olsun.
O da güzel.Hosbuldum hayır yanlış yazdım