- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Hangi gelinin kıymetini bildiler. Dış kapının dış mandalıyız.Yok ya ben çok uslu bir gelinim kıymetimi bilmediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi gelinin kıymetini bildiler. Dış kapının dış mandalıyız.Yok ya ben çok uslu bir gelinim kıymetimi bilmediler
Cocuklarla ugrasiyordum uyuttum
Geçmiş olsun canım, benim eşim kilo almıyor adam 2 bütün ekmeği yer diyor bi maşallah de lokmalarimi sayıyorsun korkuyor garibim inşallah canım istediğimiz hedeflere varırız bir an önceHepimiz aynı durumdayız canım gerçi benim eşimde sanırım sağlıklı beslenmeye geçiş yapmak üzere kilosu yok ama kolesterol çıkmış
Hepimizin canım amin hepimiz çok güzel kilolar verelim insallah
Kaptanin yisin seniElisam kaptanım yarın eksi çıkmak için lavma yapmaya gitti galiba Sende butlarini kes 5oo Gr garanti
Bir anlık biseydi geçti gitti tam hayallere dalmistim Nutella yiyordum bi takirtiyla rüyama sictilar eşim çay bardagindaki artığı dökmüş yanlışlıkla halıya fırladım gittim bu bi kosusturuyor ben görmeden halıyı silecek gittim yanına birakirmiyim şok olmuş tee ordan nasıl duydun diye bişey dökünce birini öldürmüş gibi hissediyorum diyor korkundanSakin bak bu bal kavanozuna da benzemez
Yok kiz ben cildirdigini gornedim tatli spor kaptanımızGerçekten eğlenceli oldu bizim için ama Cordelia i biraz fazla cildirttik
Birlikte ölmeye ne dersin canımÖleyim mi ben ? aç mı kalayım?
Takim yarismasi kapaninca millet gunluklere geldi galibaBizim günlükte niye bu kadar ziyaretci var takimda,yarismada yok artık
Dun dikiz aynasinda kaldi onune bak kaptanimSelam canim hosgeldin ben daha gecmisteyim daha dünü bitiremedim
Burasi kilo alma gunlugu degil canimİlk menümü yazmayın karman çorman birşey düzeltirim inşallah
10.30 bir parça patatesli poğaça, 4,5 çatal patates kızartması
12.10 ,2 dilim muz, 2 dilim şeftali, 1 tane pişi
13.00 dolma yapıyordum da 2 kaşık dolma içi,1 kaşık menemen, kara üzüm az bişey
16. 00 lokma tatlısi yedim biraz kızlar misafirim gelecek diye yaptım tadayim derken gitti biraz onun için akşam yemeği falan yemedim
2,5 lt su
Spor yok
Not... Her türlü eleştiriye açığım
gulmekten karnimiz agriddi isim beklemekten sacımiz agardi ... yorum yaptik sayfa ilerledi kaptanlar secmede zorluk yasadilar hemen cenemize fermuar taktik falan filannnOralari okudum cok guldum yaa
Son 30 sayfa felan kaldi bugun burdaydim sonlari hizli gecerim
Dun dikiz aynasinda kaldi onune bak kaptanim
Aynen ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklarHangi gelinin kıymetini bildiler. Dış kapının dış mandalıyız.
Hosbuldum canım... Aynen bugün ilk ve son olsun inşallah bu menüBurasi kilo alma gunlugu degil canim
Hosgeldin afiyet olsun
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 11.oo
1kase menemen
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
1dilim ekmek
1 tk tereyağıbal
18.oo
6 tane ızgara köfte 4 tane ızgara kanat
3 kaşık kadar bulgur pilavı
Salata ayran ezme haydari
Suyu saymadım 2 lt olmamıştır spor yok
@Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
F Frozen01
Bence birlikte çıtır yaşayalım..Birlikte ölmeye ne dersin canım
Karbonhidrat tatli kizartma vs biraz uzak durursan menum cok guzel olurHosbuldum canım... Aynen bugün ilk ve son olsun inşallah bu menü
Hosgeldin canimMerhabalar Bende sizinle olmak istiyorum. Daha önce @Zipzip- ile 6. Takıma girmiştim sürdüremedim simdi diyetisyene de gidiyorum fakat tek başıma motive olmak ta zorlanıyorum. Ben uygulama üzerinden giriyorum buraya tsrti resmi burdan yüklenebilir mi? Siteden mi girmek gerekiyor