- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Koccaman Maviş takım kaptanı artı mi gelcek. Eksi gelcek tabi.Sen yarın eksi mi gelecen bu kadar iddialı konuşuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koccaman Maviş takım kaptanı artı mi gelcek. Eksi gelcek tabi.Sen yarın eksi mi gelecen bu kadar iddialı konuşuyorsun
Kırmaktan korkmuyor musun ?Şişko pattetisssssler nerdesiniz
Kızlari fazla tanımıyorum kırmaktan korkmuyorum azıcık
@Tesnim1989
@Ytmz
@fantastikaaa
İhtiyaç oldukça yapıyorum bende eşimde evden çalışıyor çoğunluk o yüzden eskisi kadar uyum olmuyor şimdi birde serbest kıyafet getirdiler tadından yenmiyor diğer türlü takım gömlek zor oluyorBende sabah yapicam hiç ütü havamda degilim
Sağol tatlım zeytinin kilosundan haberin var mı? Sen beni Koç grubunun gelini sandın herhal.50 tane zeytin okudum afiyet olsun
Korkuyorum olacaktıKırmaktan korkmuyor musun ?
Hayirdir canım kabızlık falan mı var?Bende gidem bi lavman yapayım ne eksiğim var benim
Allah seni napmasın sesli güldümyaaBende gidem bi lavman yapayım ne eksiğim var benim
Beğen tuşlarına dil çıkarma ikonu istiyorum ben takımı başı boş bırakıyorsun napimAferim isini iyi yapiyorsun yoklugumu belli etme
Yok ablacım takıldım öyle herşey tıkırındaHayirdir canım kabızlık falan mı var?
Hoşgeldin. Espri olsun bu diye mi Ton ???Merhabalar Bende sizinle olmak istiyorum. Daha önce Zipzip- ile 6. Takıma girmiştim sürdüremedim simdi diyetisyene de gidiyorum fakat tek başıma motive olmak ta zorlanıyorum. Ben uygulama üzerinden giriyorum buraya tsrti resmi burdan yüklenebilir mi? Siteden mi girmek gerekiyor
Sakin bak bu bal kavanozuna da benzemezYeminle sınanıyorum ya karşım da kapı gibi Nutella reklamı ama yememmm
Sagol canım teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Peynir çok mu uucuz kız 50 Gr peynir yemişsinSağol tatlım zeytinin kilosundan haberin var mı? Sen beni Koç grubunun gelini sandın herhal.
2.416.9 :30
2 tahta kaşık menemen , salatalık, 2 dilim tb ekmek, 1 dilim beyaz peynir. Çay
14 :30
1 tbk sulu köfte 1 bardak ayran
16 30
Yarım muz yarım elma üzüm yoğurt. dan yapılmış meyve salatası.
2lt su
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia askrhpozitif
2416 =241
Kırmızı Takım
@TekrarDene
@Tutaste53
@Brzhuzur
@Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
@sandriyon
@sardunya1038
Evet takımım hazir miyiz
Öleyim mi ben ? aç mı kalayım?Peynir çok mu uucuz kız 50 Gr peynir yemişsin
Tatlım yoldan geldim yorgunum saat 5 ten beri arabadayım . hiç spor havamda değilim . Geldim ki baba oğul uyuyorlar şimdi kalkıp spor mı yapayım2.416.
Adımın çok az olmuş onun dışında güzel menü akşamı hem erken kapatmissin hem hafif olmuş9 :30
2 tahta kaşık menemen , salatalık, 2 dilim tb ekmek, 1 dilim beyaz peynir. Çay
14 :30
1 tbk sulu köfte 1 bardak ayran
16 30
Yarım muz yarım elma üzüm yoğurt. dan yapılmış meyve salatası.
2lt su
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia askrhpozitif
2416 =241