- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Ütü deyip spor mu yapacan yoksa sana denilen şeylerden sonra herkesin yüzünü kara çıkarmak içinHadi azıcık kaçtım ben ütü 2 saatir kızdı beni bekliyor ben ardamiyorum burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ütü deyip spor mu yapacan yoksa sana denilen şeylerden sonra herkesin yüzünü kara çıkarmak içinHadi azıcık kaçtım ben ütü 2 saatir kızdı beni bekliyor ben ardamiyorum burdan
Açım valla abla bize jilet gibi olmak yakışır finale iyi hazırlanmak lazımKolay gelsin tatlım Aç şu buruşukluklari
Ne denilgi ki bana ne kaçırdım ben,Ütü deyip spor mu yapacan yoksa sana denilen şeylerden sonra herkesin yüzünü kara çıkarmak için
Rakibem ben de senin gibiyim. Boynumuz kıldan ince...Ya ben her pazartesi ya sabit yada +100 cikiyom heyecan olur mu bilmiyom
Şaka yaptım... iç sesim (uslu dur adın miksere çıkacak)Ne denilgi ki bana ne kaçırdım ben,
Çok kendimden eminim lakin yarın bir gol yiyecegim hissi doğdu şuanŞaka yaptım... iç sesim (uslu dur adın miksere çıkacak)
Her şey gönlünce olsun inşallah canım çok heyecanlıÇok kendimden eminim lakin yarın bir gol yiyecegim hissi doğdu şuan
Benim sepetide alsanaHadi azıcık kaçtım ben ütü 2 saatir kızdı beni bekliyor ben ardamiyorum burdan
Yeni gelin hesabı 4o gün bari uslu dur sonra karıştırirsin koca tarafiniŞaka yaptım... iç sesim (uslu dur adın miksere çıkacak)
Kiz 4 parçam var ütü çok yok oda bitti yarın okula ve ise gideceklerin üstünü utuledim yeterBenim sepetide alsana
Elisam kaptanım yarın eksi çıkmak için lavma yapmaya gitti galiba Sende butlarini kes 5oo Gr garanti
Bende sabah yapicam hiç ütü havamda degilimKiz 4 parçam var ütü çok yok oda bitti yarın okula ve ise gideceklerin üstünü utuledim yeter
Çok guldun kesin cumaya agliycanAhaha ahaha guleyimde boşa gitmesin kız Dilek
Hepimiz aynı durumdayız canım gerçi benim eşimde sanırım sağlıklı beslenmeye geçiş yapmak üzere kilosu yok ama kolesterol çıkmışKesinlikle en lezzetli şeyler kalori bombası eşim yiyor bende parmağım ağzım da bakıyorum kedi yavrusu gibi masum masum
Abla en son alev topu oldular cumaya sonuç guzel olsunda kışlık ezme yapicaz nitekimKesinlikle hazırım Benim pazartesilerim iyi gelmez ama cumaya direnemez yağlarım. kirmizi ojeler rujlar yakacagiz çiranizi aydınlanmaya hazır olun
Hepimizin canım amin hepimiz çok güzel kilolar verelim insallahHer şey gönlünce olsun inşallah canım çok heyecanlı
Bende gidem bi lavman yapayım ne eksiğim var benimElisam kaptanım yarın eksi çıkmak için lavma yapmaya gitti galiba Sende butlarini kes 5oo Gr garanti
50 tane zeytin okudum afiyet olsun19 Eylül menü ve spor
Sabah 11.00
4 kaşık menemen
5 zeytin
50 gram peynir
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Ara 15.30
3 kuru incir 4 erik 1 sütlü kahve
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
Tavuklu bol salata
2 litre su
Spor 15.633 adım.1536 puan
@Zipzip- @Filiz16 askrhpozitif
Arkadaşlarıma ve kendime güveniyorum canım cuma günü sevinçten ağlayacağım kesinlikleÇok guldun kesin cumaya agliycan