Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temiz temiz mis bizde yapmayı dusunuyoruz ama bakalimSelamlar kızlar nasılsıniz herkes iyidir umarım ben boya badana işine giristim bugün ev dandini yeni gelen arkadaşlar var sanırım hosgelmisler
Ne şartlarda ev arıyorsun canım benim vaktim oluyor bakarım gün içinde bir ilan görürsem atarım sana özelden belki tuttururuz bir tane gönlüne göreMerhaba Arkadaşlar
Dualarınızda banada yer verin
Kimin duası kabul olur bilinmez
Hayırlısı ile bir ev buluyum
Eşyalarımız tertemiz gelsin
Yerleşiyim artık
Çok zor böyle muallakta olmak
Çok yoruldum
Kolay gelsin bana da her sene gelir boya badana perileri çilesi var ama bittikten sonra mis gibi ohh evin havası yenileniyor.Selamlar kızlar nasılsıniz herkes iyidir umarım ben boya badana işine giristim bugün ev dandini yeni gelen arkadaşlar var sanırım hosgelmisler
Biz duamızı yapacağız Ecem. İcindeki ev ile ilgili dileğin duan kabul olsun diye.Merhaba Arkadaşlar
Dualarınızda banada yer verin
Kimin duası kabul olur bilinmez
Hayırlısı ile bir ev buluyum
Eşyalarımız tertemiz gelsin
Yerleşiyim artık
Çok zor böyle muallakta olmak
Çok yoruldum
Mavıyım kuzum senınde mı yedıklerımde gozun kaldı doğruyu söyleOf of kara kara düşünüyorum aklımdan çıkmıyor kaç tane yesem diye ah ah papatyam sen mavi takimdasin demi tatlim
Yanı evet ben ay sonu hedefim 63 63.7 çıktım en son ama dur daha Ramazan’a yenı basladım ben 62 de olsam super olur ama Ramazan bıraz zorluyor@tomrs sadece zaman kaybeder di mi
Nasıl doyacaksın bir kaşıkla. Ispanaktan bi tabak ye bişey olmaz sebze.Yürümez olur muyum kaptanimmmm servis kaşığı değil yemek kaşığı yemek yediğimiz kaşık
Bende şöyle çorba içersem eğer yemek yiyemiyorum o çorba beni tıkıyor çorba olmazsa yiyorum tabi 1 tabakNasıl doyacaksın bir kaşıkla. Ispanaktan bi tabak ye bişey olmaz sebze.
Kolay gelsin canımSelamlar kızlar nasılsıniz herkes iyidir umarım ben boya badana işine giristim bugün ev dandini yeni gelen arkadaşlar var sanırım hosgelmisler
Hoşgeldin canimAmin canım inşallah çok bıraktım kendimi artık toparlama vakti yarın bildirim yaparım bende çok heyecanlıyım acaba tartı ne diyecek
Servis kaşığıda neYürümez olur muyum kaptanimmmm servis kaşığı değil yemek kaşığı yemek yediğimiz kaşık
Hiç kullanmam yakında tatlı kasigina gecmem inşallahServis kaşığıda ne
Marmelat biraz fazla gibi geldi onun disinda cok guzel afiyet olsunİyi akşamlar
18 mart menüm
10.00 kahvaltı
1 dilim karabuğday ekmeği
Yarım avokado
60 gr keçi peyniri
3 ceviz
Mantar kapya ve yeşil biber sote
2 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı
2 yemek kaşığı dut kurusu
15.00 ara
1 yeşil elma
5 badem
19.00 akşam
2 kepçe sütlü kabak çorbası
4 ev yapımı köfte
Salata
2 kaşık ıspanak yemeği
3.5 lt su+ 4000 adım
Elhan Cordelia zeyneppk
Teşekkürler listemde bu şekilde olduğu için öyle yedimMarmelat biraz fazla gibi geldi onun disinda cok guzel afiyet olsun