- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.553
Tatlım kaşıkla chia koyuyor. Keten tohumu değil o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyleyimAfiyet olsun canım Regl döneminde misin tatlı ondan olabilir.
Adam anlatırken keten tohumu demiyor muTatlım kaşıkla chia koyuyor. Keten tohumu değil o
Çok güzel beslenmişsin canım afiyet olsun
Hedefine ulaştığında bi before/ after fotosu gelir miBenim nişan elbisemi görseniz giydim ve dedimki ben gerçekten bu kadar kilolumuydum farkında bile değilmişim ya şuan çuval gibi olmuyor
Tabiki atarimmmÇok güzel beslenmişsin canım afiyet olsun
Hedefine ulaştığında bi before/ after fotosu gelir mi
Yarın bizim bildirimi unutma e midiyetisyenden geldim, bizim tartı 1 kilo fazla gösteriyor anladığım kadariyle
95.45 olmuşum, 3 haftada tabi beğenmedi o ayrı
ama 1 hafta şehir dışına cıktım su an reglim idare etsin artık
Sagol canımÇok güzel beslenmişsin canım afiyet olsun
Hedefine ulaştığında bi before/ after fotosu gelir mi
Bak bak soyma derken cebimizi kastettim çıplaklık falan ne iş kuzum. kadayiflarin etkisi hep bunlarŞey çıplaklıkta birseydir vücudun hava alır bı hafiflersin filan hem yorgun olmazsın hem temiz olursun düşüncesi bile ayrı bir terapi kaynağı,
Abla bende yemiyorum aylardır en son yazın yedim şişkinlik yaptgu için hep eledim birde sade kaşıkla yenmiyor ki illa dürüm olck o e bende diyetteyim koskaca ekmegi yersem nasıl olckEn çok özlediğimdir kendisi
Karşıyakaliyim lavişim ve en güzel nohut dürümü Karşıyaka' da yapılırdı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Geç saatte sütlaç sıkıntı yaratabilir.
Afiyet olsun canım. Pide çok güzel, başlayınca durulmuyor
Teşekkür ederim canım. Daha geç olmasın diye erken yedim aslında. İftar 19 gibi oluyor burda.Afiyet olsun canım. Geç saatte sütlaç sıkıntı yaratabilir