- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Sevgili rakibim daha dikkat edersinTeşekkür ederim evet öyle oldu ve artı çıktım malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili rakibim daha dikkat edersinTeşekkür ederim evet öyle oldu ve artı çıktım malesef
Of of kara kara düşünüyorum aklımdan çıkmıyor kaç tane yesem diye ah ah papatyam sen mavi takimdasin demi tatlimOooo yakışır nolcak kiii
Andulasyona bende giriyorum
Benim diyetisyenlerimde gençler
Bio rezonans nedir bana biraz bilgi verebilirmisin.
Şuan sen geldin aklıma akşama çiğköfte bı yandan kilo vermeliyimSevgili rakibim daha dikkat edersin
Güzel güzel vereceğiz stres olma, yavaş yavaş yersin, aralarda bol bol marul at agzinaŞuan sen geldin aklıma akşama çiğköfte bı yandan kilo vermeliyim
Okeydir cansinGüzel güzel vereceğiz stres olma, yavaş yavaş yersin, aralarda bol bol marul at agzina
Bana gelenlere banyo wc vermiyorum, nasıl etsek kiTemizlikçi çağırın
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun adacım.
Amin canım inşallah çok bıraktım kendimi artık toparlama vakti yarın bildirim yaparım bende çok heyecanlıyım acaba tartı ne diyecekAllah başka dert vermesin. Kilo aldıktan sonra zayıflamanın tadına doyum olmuyor. Bildirimini bekliyoruz heyecanla.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah kararsızlık ve muallakta olmak insanı çok yoruyor bilirim...Merhaba Arkadaşlar
Dualarınızda banada yer verin
Kimin duası kabul olur bilinmez
Hayırlısı ile bir ev buluyum
Eşyalarımız tertemiz gelsin
Yerleşiyim artık
Çok zor böyle muallakta olmak
Çok yoruldum
Konum at bizde arayalım canımMerhaba Arkadaşlar
Dualarınızda banada yer verin
Kimin duası kabul olur bilinmez
Hayırlısı ile bir ev buluyum
Eşyalarımız tertemiz gelsin
Yerleşiyim artık
Çok zor böyle muallakta olmak
Çok yoruldum
Bi dakika ya sen benim takımımdasın dur sakın yiyemezsinOf of kara kara düşünüyorum aklımdan çıkmıyor kaç tane yesem diye ah ah papatyam sen mavi takimdasin demi tatlim
Çok güzel menü az da olsa yapabiliyorsan yürüyüş ekle listene zayıflarken aynı zamanda sıkılaşırsınMenummm :
Sabah12.00
2 yemek kaşığı yulaf ve süt ile yulaf lapası üstüne 1 tane minik muz dilimledim 1 kare napoliten çikolata bitter olandan.
Ara: 1 tane hurma 2tane kayısı+ yeşil çay
Aksam 17.00 (yicem)
1 kaşık tavuk sote
1 kaşık ıspanak yemeği
1 kase erişteli ayranlı çorba
Elhan Cordelia uranus35
Yürümez olur muyum kaptanimmmm servis kaşığı değil yemek kaşığı yemek yediğimiz kaşıkÇok güzel menü az da olsa yapabiliyorsan yürüyüş ekle listene zayıflarken aynı zamanda sıkılaşırsın
Bu arada kaşık derken yemek kaşığı değil dimi servis kaşığı ?