Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BilemiyorumHoşgeldin
Özlemiş olabiliriz sen bizi özledim mi
Marketin önünden geçiyorsun 200₺ zatenİşten erken geldim küçüğü bekliyorum
Migrosa gittim 5-6 parça bişi aldım 640 TL tuttu
Biraz hopladım zıpladım dans ettim müzikle iyi geldiYap diyen ama oldukca derinden gelen o sesi dinle
Tatil bitti ama sen niye geç kaldınBilemiyorum
Ama bak yokluyorum hani aklım sizde hani bensiz zayıflıyorsunuz diye
İzniniz olursa cuma günü dahil olmak isterim aranıza efendim Elhan
Gözün aydın canım torun baldan tatlıdır keyfiniz huzurunuz bol olsunSelam yarın belki olmayabilirim torun geliyor yarın pazar günü dönecekler bakalım,fırsat bulabilirsem yarın gelmeye çalışırım.
Malum yemek işi birazını hallettim yarına kalanlar olacak,çok yapmayacam çünkü.
Amin canım sağolasınAllah işlerine ve gönlüne ferahlık versin canım
Afiyet olsun canımBugün menume uydum sadece 5-6 tane çekirdek citledim
Şimdide tavuk köftesi yapıyorum
Sanırım dürüm gibi yaparım
Anaaa kim gelmişHerkese merhabaaaa
Beni özlediniz miii
Yazdım bir köşeye benim diyetim ve hedefim şimdi başladı 70 ten sonra benim için başlıyor zor kısımEstağfurullah lavişim. Sana etkisi olmuyorsa kontrollü olarak yiyebilirsin. Karbonhidrat oranı yüksek olduğu için sürekli tüketimde kilo almaya sebep olabilir dikkatli ol sadece.
Günlerden keten tohumu olmuşTatlım internette tarif aradım. İki kaşık öğütülmüş keten tohumu, zeytinyağı, yumurta, sirke, lor, karbonat ölçülerini karıştırdım. Bu kadarcik şey için fırın açmayım dedim. Karışımla krep yaptım.
Eki Görüntüle 3390610
Keten tohumu ihtiyacımız da görüldü
İlham için teşekkürler tabi ki
Hepsini yetiştirdim, çayımı da demledim, misafir bekliyorumSen tek başına heeepsini halledersin ben senin gücünü o kadar hissediyorum ki
Kızlar kan ve idrar tahlili sonuçlarım çıkmış. Klasik şeker yüksek (gerçi düzenli ilaç kullanıyorum ama düşmüyor) diğer her şey normal ne vitamin eksikliğim var ne de başka bir şeyim
Canım sen beni etiketle demiştin sara_28 yanlış hatırlamıyorsam.
Havana daha güven verici durduKızlar bakın size ne göstereceğim ikisi yan yana duruyorlar ve sonuç böyle delirazaaamm yeni çektim tok karnına ve giyinik olarak
Bakarım canım sağolinstgram da fitmuhendis diye bir kadın var sekeri varmış daha öncesinde yeme düzenini değiştirdikten sonra ilaç kullanmadan kurtulmuş. yaptıklarını paylaşıyor surekli güzel tarifleri de var bende yaparım arada. istersen bir bak canım. Geçmiş olsun
Yok artık ya bu kadar fark olmaz yani bence yeni tartı al. Bizim tartıda da böyle sorun var çıplak tartılıyorum giyiniyorum tekrar tartılıyorum ustumdekiler kaç Gr bakmak için bı bakiyorum aynı çıkıyor şaka gibi yani üstümde kışlık baya kalın pijama var tekrar çıkarıyorum bir bakıyorum yarım kilo eksik. Hangisine güveneceğiz hiç bilmiyorumKızlar bakın size ne göstereceğim ikisi yan yana duruyorlar ve sonuç böyle delirazaaamm yeni çektim tok karnına ve giyinik olarak
Valla bence onda da sorun var yani tok karnına o rakam bana pek doğru gelmedi ama tabi 1 günde 2 kg verdiysem bilemiyorumHavana daha güven verici durdu