- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiiii hastalandim diyince... Hastalik demeyelim lutfen o bir lutuf bize şifaRegl olmuyordu ya sanırım oldu inşallah rahatlamistir
Canim eve geçince bakayim isyerindeyim. Annemlerin ölçüm cihazi onlara doktor yazmisti. Not ettim unutmamak icinpatimsilizm senin evdeki kan şekeri ölçüm aletin hangisi link atar mısın inceleyeyim?
PC başında calisiyorum arka planda cafe jazz tarzi tingirdiyor gayet hoş geçiyor senin nasil ?Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gününüz ?
Ben de dışardaydım bikaç işimi hallettim eve geldim. Bir kase salata yedim. Hava çok soğuk o yüzden evde egzersiz yapayım diyorum kendimi ikna edebilirsem pilates falan yapıcamPC başında calisiyorum arka planda cafe jazz tarzi tingirdiyor gayet hoş geçiyor senin nasil ?
Arkadasim gelecekti
15:30 da ara öğün yapacağım o zaman gel dedim tamam dedi
HoşgeldinHerkese merhabaaaa
Beni özlediniz miii
Geçmiş olsun canımbu arada hastalandım umarım tartımi etkilemez atarım ödemleri insa
İşten erken geldim küçüğü bekliyorumSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gününüz ?
Bak sen unuttun diye terapiye geldimPasaport cikartmistim bende diyorum biyere gidecegim de yok niye cikarttim ben bunu
Goruyor musunuz iki dk da yurtdışına pazarladim kendimi hahaha
Yazık ki paramızın kıymeti azaldı çok üzücüİşten erken geldim küçüğü bekliyorum
Migrosa gittim 5-6 parça bişi aldım 640 TL tuttu
Yap diyen ama oldukca derinden gelen o sesi dinleBen de dışardaydım bikaç işimi hallettim eve geldim. Bir kase salata yedim. Hava çok soğuk o yüzden evde egzersiz yapayım diyorum kendimi ikna edebilirsem pilates falan yapıcam
18 şubat Pazar Menusu
11.30 2 yk patates salatası, 3 siyah zeytin,yarım köz kırmızı biber, 2 kare dilim ezine ,3 çeri 3 dilim ekmek
15.00 yarım muz
19.00 3 yk pirinc pilavi, 5 yk kavurma , 2 bardak ayran, 1 kase salata
Su 2 lt
spor yok
19 Şubat Pazartesi Menusu
9.30 1 kase yumurta salatasi,2 dilim peynir 3 dilim ekmek
13.00 1 kase antep fıstıgı (bir avuctannbiraz daha fazla)
16.00 4 yk kıymalı harç ,3 yk pirinc pilavi,3 dilim ekmek
18.00 1 kare bitte,1 kupa kahve
Spor
tlf(disardaki adımım)5473
saat(bebek arabası kullandıgım icin disarda saatim hir ise yaramıyor) 4659
toplam 10132
spor puani 1013
su 2 lt
20 Şubat Salı Menusu
10.00 3yk salçalı yumurta, 2 zeytin ,1 çk. tahin pekmez, 3 dilim ekmek
14.00 yarım muz
17.00 3 yk kıymalı harc 3 yk eriste, 1vkase yogurt, 1 kase salata
su 1.75
spor
adımlarım
tlf 4451
saat 1415
toplam 5866 puan 586
Eki Görüntüle 3390645 Eki Görüntüle 3390646 Eki Görüntüle 3390647 Eki Görüntüle 3390648
@Elhan
@Cordelia
Ceeeeeeeeeeee
kaptanlarım geç yazdığım için özür dilerim
21 şubat çarşamba
sabah domates salatalık, 2 yumurta tava , çeyrek simit
akşam 14.30 da fırında patates , 5 köfte
2.5 lt su
Bu saatten sonra yemem sıvı şeyler tuketirim. Mutfağı komple dip bucak temizliyorum daha çok işim var öpüyorum sizi
Sen tek başına heeepsini halledersin ben senin gücünü o kadar hissediyorum kiBak sen unuttun diye terapiye geldim
Öldüm, bittim, taksi de unuttu, dışarda bekliyorum, parmaklarım dondu, daha eve gidip 1 saat içinde yemek yetiştirmem gerekiyor, pisiler mama bekleyecek, kaça bölünsem hepsine yeterim
Kolay gelsinSelam yarın belki olmayabilirim torun geliyor yarın pazar günü dönecekler bakalım,fırsat bulabilirsem yarın gelmeye çalışırım.
Malum yemek işi birazını hallettim yarına kalanlar olacak,çok yapmayacam çünkü.
Çok sağol canım,şimdi moladayım çayımı içiyorum.Kolay gelsin