- 19 Mart 2016
- 2.423
- 6.152
Bende uğraşıyorum çok.Seni anlarım bende nefes kesiliyor çok yoruluyorum.İnşallah canım var gücümle uğraşıyorum 8 dk egzersiz yaptım nefes nefese kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende uğraşıyorum çok.Seni anlarım bende nefes kesiliyor çok yoruluyorum.İnşallah canım var gücümle uğraşıyorum 8 dk egzersiz yaptım nefes nefese kaldım
Evet canım ben söylemiştim çok iyi yaptın haber vermekle tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim şeker içinde dijyitun belki ilacını değiştirir yada doz ayarlaması yaparKızlar kan ve idrar tahlili sonuçlarım çıkmış. Klasik şeker yüksek (gerçi düzenli ilaç kullanıyorum ama düşmüyor) diğer her şey normal ne vitamin eksikliğim var ne de başka bir şeyim
Canım sen beni etiketle demiştin sara_28 yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de beş gün oldu kaçamak yapmadım canım ama cuma günü evlilik yıl dönümüm eşimle yemeğe gideceğiz ordan da konsere. Yemekte ızgara et falan yer idare ederim konserde de bir bira içsem sorun olur mu bilmiyorum emeğim boşa gitsin de istemiyorum diyetisyen alkolü yasaklamıştı. Olmazsa kaçamak hakkını kullansam alkol olarak olur mu sence?Arkadaşlar haftada bir gün serbest istediğim birşey yiyebilirsin(fast food kızartma hariç) 1 dilim sütlü tatlı yiyebilirsin demişti diyetisyenim ama ben yemedim.Canım istemedi.Yarın diyete başlıyalı tam 1 hafta dolucak.Çok şükür hiç kaçamak yapmadım.Ve güzel gitti.
Metroya ilk gidisimde bakacağım tatlım. Kıtır olan her şey favorimdir. Salatanin cacigin yanına beş parça koysak bayağı gider.
Merhaba wunder zayıflamayı kafaya koyduysa bir şekilde gelir diye bekliyordum. Aklında olan ne kadar ciss varsa cumartesiye kadar ye bitir olur mu Kampa gireceğiz seninle.Herkese merhabaaaa
Beni özlediniz miii
Afiyet olsun canım21 şubat çarşamba
sabah domates salatalık, 2 yumurta tava , çeyrek simit
akşam 14.30 da fırında patates , 5 köfte
2.5 lt su
Bu saatten sonra yemem sıvı şeyler tuketirim. Mutfağı komple dip bucak temizliyorum daha çok işim var öpüyorum sizi
Şimdiden gözün aydın canımSelam yarın belki olmayabilirim torun geliyor yarın pazar günü dönecekler bakalım,fırsat bulabilirsem yarın gelmeye çalışırım.
Malum yemek işi birazını hallettim yarına kalanlar olacak,çok yapmayacam çünkü.
Tamam bitanemElhan abla tam buğday unundan lavaş tarifi atmistin bana mesajlara baktım bulamadım rica etsem tekrar atar mısın
Cuma tartısıni cumartesiye çektik canım.Bilemiyorum
Ama bak yokluyorum hani aklım sizde hani bensiz zayıflıyorsunuz diye
İzniniz olursa cuma günü dahil olmak isterim aranıza efendim Elhan
Maşallah pratikligine hayranım.Hepsini yetiştirdim, çayımı da demledim, misafir bekliyorum
İkisi de tuhaf kuzum. Bir de komşuda tartilsanKızlar bakın size ne göstereceğim ikisi yan yana duruyorlar ve sonuç böyle delirazaaamm yeni çektim tok karnına ve giyinik olarak
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 12.00
1 wasa, 1 haşlanmış yumurta birazcık peynir
Ara sütlü kahve
Akşam: ezogelin çorbası 1 kase
1 küçük kase etli patatesli bir yemek
1 kase yoğurt
Su 1 litre ama içicem
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun kankişim.Selamlar kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yesiilik
Havuç Lor peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
Ogle
Tam bugday unlu pogaca
1 portakal
Aksam
1 kase corba
4 kaşık bezelye yemeği
3 çatal haşlanmış tavuk
Su 2 yi bulur
Spor
Yürüyüş 8.bin adım 800
100 ip atlama 250 puan sanırım
Toplam 1050 puan
Elhan Ceeeeeeeeeeee Cordelia
Sorunun giderildigine sevindim Ecem. Ozel Güvenlik' imiz gelmeyince üzülmüştüm. Cok şükür.Elhan Cordelia Kusura bakmayın dün şifrem güvenlik nedeniyle kilitlendi.Güncelleme işlemi çok eski çalınan mail adresimeydi o yüzden dün bütün gün uğraştım ama başaramadım.Çok şükür bugün kadınlar kulübü cep telefonu WhatsApp ulaştım oradan yeni mailim güncellendi ve bende şifremi şimdi güncelledim.Çok şükür sayfama ulaştım.Sevgili Takım Kaptanları ve Sevgili Grup Arkadaşlarım İyi Akşamlar Diliyorum
Kacamaksiz güzel bir menü afiyet olsun canım Gece 15 badem var ama sabaha kadar nöbet vardı sanırım.Elhan 20 Şubat Salı Günü Günlük Listem.Sabah 10:00 3 dl.peynir,1 dl.Tam buğday ekmeği, Yeşillik,5 Zeytin,1 kupa yeşil çay.Öğlen 16:00 1kase tarçınlı yoğurt.Akşam 18:30 Akşam:5 köfte,1 kase cacık,1 kase limonlu salata,yarım domates,2 dilim tam buğday ekmeği.Gece :00:00 1 kupa yeşil çay,1 incir,15 tane badem.Gün içinde 12 bardak su içildi.20 dakika Andulasyona girdim.20 dakika tempolu yürüdüm Cordelia
Afiyet olsun tatlım.İyi aksamlar 21 Şubat beslenme listem
Zayif bir Dombili Elhan
10:30
40 gr tam bugday ekmekle kaşarlı tost
Kapya biber 5 zeytin
13:00
Ton balikli yesil salata
15:30
Yarım ayva 2 ceviz
Sütlü türk kahvesi
18:00
3 yk Kereviz havuc sote,3 yk kiymali bezelye,2 yk yogurt
2 lt su
1 fincan yesilcay ictim
Gece öğünü yapmayacağına sevindim. İnşallah miden kazinmaz. Afiyet olsun EcemElhan 21 Şubat Çarşamba Günü Listem: Sabah 05:30 Kahvaltı:3 dl.peynir,5 adet zeytin,2 dl.tam buğday ekmeği, Yeşillik,1 kupa yeşil çay.13:40 Öğlen:3 yemek kaşığı yeşil mercimek,2 dl.süzme peynir.Akşam 18:30 1 kase tarhana çorbası,Lorlu biber(2 kapya biber 4 kaşık lor peyniri 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurdum.1 bardak ayran,1 dl.tambuğday ekmeği.Gün içinde 8 bardak su içildi.Yatana kadar inşallah 12 bardak tamamlanıcak.Gece öğünü yapmıycam. Cordelia 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım.
Afiyet olsun kaptanım. Çok güzel bir menü.21 Şubat menum
Sabah 08.00
1 dilim tbe
5 chery domates salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
Ara 1 portakal 14.00
Ara 16.00
4 adet altinbasak bisküvi
1 kk peynir
Çay
Akşam 19.00
5 köfte 120 gram
2 adet közlenmiş kırmızı biber
Airfryer da pişti hepsi
2 litre su
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canımSelam kızlar bugün de listeme uydum şükür
Kahvaltı 12.30 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek domates salatalık biber
Öğle yok
Akşam 18.00 tavuk sote bol salata
Spor olarak 40 dk Leslie 400 puan+ 4100 adım 410 puan toplam 810 puan
Zayif bir Dombili Elhan Cordelia
Totişimizi kaşiyoruz.Arkadaşlar haftada bir gün serbest istediğim birşey yiyebilirsin(fast food kızartma hariç) 1 dilim sütlü tatlı yiyebilirsin demişti diyetisyenim ama ben yemedim.Canım istemedi.Yarın diyete başlıyalı tam 1 hafta dolucak.Çok şükür hiç kaçamak yapmadım.Ve güzel gitti.
Alkol çok şişkinlik yapan birşey ama bilemedim şimdi ne diyiceğimi.Arkadaşlardan bilen yorum yapsın.Ben de beş gün oldu kaçamak yapmadım canım ama cuma günü evlilik yıl dönümüm eşimle yemeğe gideceğiz ordan da konsere. Yemekte ızgara et falan yer idare ederim konserde de bir bira içsem sorun olur mu bilmiyorum emeğim boşa gitsin de istemiyorum diyetisyen alkolü yasaklamıştı. Olmazsa kaçamak hakkını kullansam alkol olarak olur mu sence?
Evde kilosunu bilen biri tartılsa aradaki fark baya fazla çünküKızlar bakın size ne göstereceğim ikisi yan yana duruyorlar ve sonuç böyle delirazaaamm yeni çektim tok karnına ve giyinik olarak
Tatlım evde beş litrelik su veya yağ varsa tartar misin aklıma takildi bu farklılık .Kızlar bakın size ne göstereceğim ikisi yan yana duruyorlar ve sonuç böyle delirazaaamm yeni çektim tok karnına ve giyinik olarak
teşekkür ederim canım ölçümünden memnun musunuz?
Biraz dans et bir şey olmaz. 1-2 tane içersin diye tahmin ediyorumBen de beş gün oldu kaçamak yapmadım canım ama cuma günü evlilik yıl dönümüm eşimle yemeğe gideceğiz ordan da konsere. Yemekte ızgara et falan yer idare ederim konserde de bir bira içsem sorun olur mu bilmiyorum emeğim boşa gitsin de istemiyorum diyetisyen alkolü yasaklamıştı. Olmazsa kaçamak hakkını kullansam alkol olarak olur mu sence?
Cordelia canım gel bi sarılayım sana
Bir taneyi geçmem bence normalde de max 2 tane içerdim zateniçim rahatladı ya dans zaten ederim duramam yerimdeBiraz dans et bir şey olmaz. 1-2 tane içersin diye tahmin ediyorum
Çok içeceksen ödem olabilir canım. Nice mutlu seneler diliyorum.
Oo ctesiye sıkı çalışıyorsunMenüm
Sabah 12.00
1 wasa, 1 haşlanmış yumurta birazcık peynir
Ara sütlü kahve
Akşam: ezogelin çorbası 1 kase
1 küçük kase etli patatesli bir yemek
1 kase yoğurt
Su 1 litre ama içicem
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Her yaptığın egzersiz bi öncekinden kolay gelmeye başlayacakİnşallah canım var gücümle uğraşıyorum 8 dk egzersiz yaptım nefes nefese kaldım
Bence ilk 1 ay boyunca kaçamak tatil izin günü ödül günü vs yapma.Arkadaşlar haftada bir gün serbest istediğim birşey yiyebilirsin(fast food kızartma hariç) 1 dilim sütlü tatlı yiyebilirsin demişti diyetisyenim ama ben yemedim.Canım istemedi.Yarın diyete başlıyalı tam 1 hafta dolucak.Çok şükür hiç kaçamak yapmadım.Ve güzel gitti.
Yapmam zaten canım istemiyor.Verdiği listeye uymak için yazılanları yiyorum o listeden daha az yiyordum normalde.Ödülüde doktor dedi zaten.Oo ctesiye sıkı çalışıyorsun
Her yaptığın egzersiz bi öncekinden kolay gelmeye başlayacak
Bence ilk 1 ay boyunca kaçamak tatil izin günü ödül günü vs yapma.