Geçmiş olsun canımağrın yoktur inşallahİyi geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımağrın yoktur inşallahİyi geceler canım
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinTeşeklür ederim canım
teşekkür ederim canım
çok sağol canım
teşekkür ederim canım şuan pek düzgün yiyemedim geçebilirsinde benimde işim belli olmazz
Çok teşekkür ederim canım
Sana kocaman sarılıyorumGecen gun bahsettigim arkadasim bugün güne gitti,giderken napicam dedi bende yap yogurt granola meyve karisimini orada ye dedim,israr ederlerse hayir benim mamam bu size afiyet olsun de dedim. Hayir demis biseye el surmemis
Eki Görüntüle 3390482
Olsun şimdi gidip geri gelmeyecekKızıma sağlıklı kekler yaptım hep o yemedi ben yedim birde geç saatte yemelerim oldu neyime guvendiysem
Tabi ki sen suçlusun. Çunku sen Kordelya' sın . Ben suçlu kral kızını bağrıma basar sarayına atimin terkisinde götürür bırakırım.Yine mi ben suçluyum ben anlamadım ki sen ona neden öyle dedin. Anlasam niye sorayım belki uykusuzluktan anlayamadım. Çok özür dilerim
Afiyetler olsun canım tarif alabiliirmiyimKizlaaarr gecen keten tohumu ekmegi tarifi paylasmistim ya onu denedimmm anneme guzel bir tabak hazirladim onu yiyor su an bayildiiii
Simdi bu tabagi ye dedim 2-3 gibide ona ayva dilimleyip ceviz kircam hazirda olsun onu ye dedim sonra aksam yemegiiii
Denesin bakalim nasil hissedecek
Karsinizda keten tohumu ekmegi(2 dk da hazirlandi) ve annemin şifalı kahvalti tabagi (ekmeği üçe dilimleyip aralarina labne sürdüm annem labne canavari) salca kendi yaptigi baharatli zeytinyag ve sarımsaklı karışım
Eki Görüntüle 3390603 Eki Görüntüle 3390604 Eki Görüntüle 3390605
Ohhh şifa olsun ellerine sağlık canım Elinin değdiği her şey nasıl da güzelleşiyor.Kizlaaarr gecen keten tohumu ekmegi tarifi paylasmistim ya onu denedimmm anneme guzel bir tabak hazirladim onu yiyor su an bayildiiii
Simdi bu tabagi ye dedim 2-3 gibide ona ayva dilimleyip ceviz kircam hazirda olsun onu ye dedim sonra aksam yemegiiii
Karsinizda keten tohumu ekmegi(2 dk da hazirlandi) ve annemin şifalı kahvalti tabagi (ekmeği üçe dilimleyip aralarina labne sürdüm annem labne canavari) salca kendi yaptigi baharatli zeytinyag ve sarımsaklı karışım
Biri tarif istesin diye bekliyordumAfiyetler olsun canım tarif alabiliirmiyim
Ağrım yokda canım moral olarak biraz iyi değilim iş yerinde canımı sıkan durumlar varGeçmiş olsun canımağrın yoktur inşallah
Afiyetler olsun canım tarif alabiliirmiyim
Yani nasil kacirirsiniz benim paylasimimi askolsunBiri tarif istesin diye bekliyordum
Yani nasil kacirirsiniz benim paylasimimi askolsun
Şaka şaka
Bakın bu tarif ben icine kekik koydumbence benim yaptığım daha guzel oldu hıııhhhh
Çok teşekkür ederimHareket normal zaman düzen dışında yapılan her hareket sana enerji yaktırır Buda seni kalori açığı ile zayıflatır hiç moralini bozma ister yürü ister zıpla ister yuvarlan hepsi sana ok güzel eksi olarak dönecek ama en önemlisi moral stres kilo vermeyi etkiliyor sen inanarak devam et o lafı diyen iyi niyetlidir inşallah bilmediğinden demiştir
Eşimle konuşmam lazım akşam cocuklara bakması lazım olur derse haftaya başlarım iki bebe var bende malum eşim seyehatteAfiyet olsun ne zaman başlıyorsun ne zaman
Ellerine sağlık canım harika görünüyorKizlaaarr gecen keten tohumu ekmegi tarifi paylasmistim ya onu denedimmm anneme guzel bir tabak hazirladim onu yiyor su an bayildiiii
Bende tarif isteyecektim ki leylacım yazmışAfiyetler olsun canım tarif alabiliirmiyim
Çok şükür valla yedi bitirdi beni bu günler artık dıyorum bana dıcekler başlarım senin gününe diye ama napayım 3 tane var suan hepsı denk gelıyor aydaAfiyet olsun papatyacim. Gün öncesi dengeli beslenmen iyi olmuş. Gün tabağın da kontrollü.