- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.276
- 37
tebrikler canım darısı başıma inşallah hani ben 60 ları görmeyeli kaç yıl oldu bilemedim
Valla bende öyleydim canım 70in altına hiç inemiyordum 2 ay önce 66ya kadar düşmüştüm sonra hızla 72 olmuştum yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım darısı başıma inşallah hani ben 60 ları görmeyeli kaç yıl oldu bilemedim
Durduk yere mi hizla 72 oldun sosunu yedigim murphyValla bende öyleydim canım 70in altına hiç inemiyordum 2 ay önce 66ya kadar düşmüştüm sonra hızla 72 olmuştum yine
Günaydın kaptanım.Günaydın
Günaydın miniğimGünaydın canlarım
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Hem de büyük oleeeeey çok sevindimOleeeyyy beee kırdım su 69.9 100 gr da vermiş olsam kırdım ya gerisi gelir diye umuyorum
Günaydın kankişimGünaydın kızlar
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Hayırlı olsun eküricim her türlü baglantin sorunsuz sağlam olsunAyy inşallah kaptanım epey hızlı oldu
Günaydın canımin içiGünaydınlar gençler
Gözün aydın canımgünaydın kızlar sabah tartıldım
72.3 kg çıktım
73.00 kg dün tartıldığımda adetimin son günü ondan mıdır ödem midir. her nedense beni sevindirdi.
sabah da kahve içtim ilk yemek saatim öğle 12.00 de yapcam bakalım.
Allah kabul etsin canımAmin inşallah isteyen herkese nasip olsun.Annemle babam umreye gittiler.
Allah sizlerden razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
Günaydın tatlımGünaydın
Çok sağol eküricim iyi oldu aslında,ne zamandır yapılacaktı.Günaydın kaptanım.
Günaydın miniğim
Günaydın tatlım
Hem de büyük oleeeeey çok sevindim
Günaydın kankişim
Günaydın tatlım
Hayırlı olsun eküricim her türlü baglantin sorunsuz sağlam olsun
Günaydın canımin içi
Gözün aydın canım
Devamı gelsin inşallah
Dene canım çok pratik tadı biraz güzel olmasa da etkisi varBende senin tekniğini deneyimliyim en iyisi
Günaydın canım benimGünaydın tatlım
Gözün aydın canım. 21 Şubat hepimize iyi gelmiş.Kızlarrr dün sabah 75.6 kg dim,bu sabah 75.1kg yi
Yuppp piiii
Ohh ne güzel herkes bugun eksilerdeKızlarrr dün sabah 75.6 kg dim,bu sabah 75.1kg yi
Yuppp piiii
eveeet öylesinSağol canım
Cordelia başını anlayamadı o yüzden sordu canım bişey mi kaçırdım gibisine
Gönüllerin kaptanı olduğumu bilemedi çok alçak gönüllüyüm demi
özür dileyecek bir durum yok canım benim olur böyle şeyler bu aralar benim kafamda çok dağınık bakma burada gülüp eğlendiğimeYine mi ben suçluyum ben anlamadım ki sen ona neden öyle dedin. Anlasam niye sorayım belki uykusuzluktan anlayamadım. Çok özür dilerim
Durduk yere mi hizla 72 oldun sosunu yedigim murphy
Evet canım çok mutlu oldumDaim olsun inşallah Cumartesiden 200gr da fazlam vardı o da gitti rahatladım birazGözün aydın canım. 21 Şubat hepimize iyi gelmiş.
Evet canımbaharı güzel karşıladıkOhh ne güzel herkes bugun eksilerde
Tebrikler canım 6 ları görmüşsün gerisi tabiki gelirOleeeyyy beee kırdım su 69.9 100 gr da vermiş olsam kırdım ya gerisi gelir diye umuyorum