Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklarin da sen de çok keyif alın başarıyla bitirin inşallah.Teşekkürler canım benim. Zorlu bir sürece adım attık. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız.
Günaydın SibelimGünaydın herkese
Afiyet olsun papatyacim. Gün öncesi dengeli beslenmen iyi olmuş. Gün tabağın da kontrollü.Sabah
Yulaf yoğurt yumurta dereotu peynir karışım pişirdim
Ara kahve ceviz yaptım
Akşam
Oğlanın kalan bir köftesini yedım
Günde
1 sigara böreği küçük kare trileçe 4 tatlı kaşığı kadardı birde haşlanmış patatesli bişey vardı bir fincan kadar ondan yedim
Peşine Sade Kahve Elhan @Cordelia bu arada bu ara pilatese başlamayı düşünüyorum buna en çok sen sevinirsin
Afiyet olsun tatlım Gayet dikkatlı gitmişsinSabah
Yulaf yoğurt yumurta dereotu peynir karışım pişirdim
Ara kahve ceviz yaptım
Akşam
Oğlanın kalan bir köftesini yedım
Günde
1 sigara böreği küçük kare trileçe 4 tatlı kaşığı kadardı birde haşlanmış patatesli bişey vardı bir fincan kadar ondan yedim
Peşine Sade Kahve Elhan @Cordelia bu arada bu ara pilatese başlamayı düşünüyorum buna en çok sen sevinirsin
Oleeeyyy beee kırdım su 69.9 100 gr da vermiş olsam kırdım ya gerisi gelir diye umuyorum
Hosgeldin canım bol eksilerADINIZ: İrem
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165 cm
KİLONUZ: 67
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 2 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ve bu süreçte hareketsizlikten 8 kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hiç bir kıyafetimin olmaması
Herkese merhaba
Oturmaktan iyidir o kadar 300 400 kalori yakılıyor boşa mı gidiyorYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
Kolay gelsin canım başarılı geçsin inşallahBeni hoş görün hanımlar. Bu aralar proje hazırlıyoruz. Bugun son gündü raporları teslim etmemiz gerekiyordu. Teknofeste başvuru yaptık. Bir yola girdik. Bismillah dedik başladık. Zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Annem de hep yere vura vura döverdiEvet onceden kesince ve dovunce yumusuyor ve kabız yapmiyor
Direk yersem kabız yapiyor
Ooo masalahhh 60 lar ligi hoş geldi o zamanOleeeyyy beee kırdım su 69.9 100 gr da vermiş olsam kırdım ya gerisi gelir diye umuyorum
Kaptanimmmmm
Hosgeldin canım bol eksiler
Oturmaktan iyidir o kadar 300 400 kalori yakılıyor boşa mı gidiyor
Kolay gelsin canım başarılı geçsin inşallah
Annem de hep yere vura vura döverdi
Ooo masalahhh 60 lar ligi hoş geldi o zaman
Tebrikler tatlım.arkandan gelicem inşallah.. ayağını sürü
Tebrikler tatlım.arkandan gelicem inşallah.. ayağını sürü
Ayy inşallah kaptanım epey hızlı olduEe süper daha hızlı görüşeceğiz demek
tebrikler canım darısı başıma inşallah hani ben 60 ları görmeyeli kaç yıl oldu bilemedimOleeeyyy beee kırdım su 69.9 100 gr da vermiş olsam kırdım ya gerisi gelir diye umuyorum