- 18 Mart 2018
- 30.051
- 118.607
- 34
Serap sizin takımda, hatırlatma yapayımAfiyet olsun tatlım.
Hemen yanında turşucu biraz ötesinde Osmanlı lokmacisi ah güzel İstanbul' um. Nerede değilsem oraya yoğun özlem duyuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serap sizin takımda, hatırlatma yapayımAfiyet olsun tatlım.
Hemen yanında turşucu biraz ötesinde Osmanlı lokmacisi ah güzel İstanbul' um. Nerede değilsem oraya yoğun özlem duyuyorum.
Cok mantıklı bir fikir iyi düşündünAntalya aktarmalı olsa
Güzel sonuçlar almanızı dilerim hayırlı olsun canım. Bizimle daha az mı birlikte olacaksınBeni hoş görün hanımlar. Bu aralar proje hazırlıyoruz. Bugun son gündü raporları teslim etmemiz gerekiyordu. Teknofeste başvuru yaptık. Bir yola girdik. Bismillah dedik başladık. Zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Ye annem, ye kuzum, Allah’ın verdiği nimetlerden faydalan kuzuummEvet turşu yiyemedim ama ödem yapar diye o tatlılarda da bir gözüm kaldi
Hareket normal zaman düzen dışında yapılan her hareket sana enerji yaktırır Buda seni kalori açığı ile zayıflatır hiç moralini bozma ister yürü ister zıpla ister yuvarlan hepsi sana ok güzel eksi olarak dönecek ama en önemlisi moral stres kilo vermeyi etkiliyor sen inanarak devam et o lafı diyen iyi niyetlidir inşallah bilmediğinden demiştirYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
İnşallah canım yarın ağrılarım geçer de yaparım sporMenün çok güzel canım hiç canını sıkma suyunu bol içtiysen Hergün spor hareket olacak diye şart mı var yarın yeni bri gün Bol bol eksilerin olsun inşallah
Evet onceden kesince ve dovunce yumusuyor ve kabız yapmiyorİyi o zaman adamin biri ayvayı kaşikla dövüp yemişti. Ayva böyle yenir dedi ha bir de limon sıktı üzerine
Serap gözünün ucuyla bakar gider ona güveniyorum tatlışım.Serap sizin takımda, hatırlatma yapayım
Evet, niye çağırmamış, birlikte ne güzel yerdinizBeni niye çağırmadın
kekle pilav hususunda haklısın canımolmadı onlar üzgünüm turşuyu sayma am turşu değil o. ince acı yeşil biberler domates püresi sirke zeytinyağla pişirilip kavanozlanıyor. az yedim zaten onu.Kek pilav turşu fındık fıstık badem Ağlarım ama
Afiyet olsun canım ama karbo çok olmuş tatlım onları bi düzene koyalım eksi görmeni o kadar çok istiyorum ki cumartesi günü Yarın itibari ile dengeleyelim canım
Ya senin mama diyişine bayılıyorum benafiyet olsun şimdiden canım çok güzel görünüyorSabah vakit bulamam diye yarin ki sabah, öğlen ve ara mamalarimi hazirladim
Eki Görüntüle 3390460
Eki Görüntüle 3390461
Eki Görüntüle 3390462
Şimdilik kırmızı kızlara yap, biz almayalımKeşke herkes gelebilse zayıflayınca böyle çıtır çıtır gezip kız günü yapabilsek size pastalar börekler yapsam Elhan
Oooo gezegenim çelme takıyor bize serap911 gel spor yapakEvet, niye çağırmamış, birlikte ne güzel yerdiniz
Nein, yemeyecegimYe annem, ye kuzum, Allah’ın verdiği nimetlerden faydalan kuzuumm
Yok abla zaten şimdi değil hepimiz istediğimiz kiloya düşünceŞimdilik kırmızı kızlara yap, biz almayalım
Afiyet olsun canım Saat 19.00 da da iki karabuğday patlağı yazacaksin zannettim neyse yokmuş benimo bir paket mi bir tanecik mi serbest öğün olduğu içinmiş pardonMenüm
Sabah 1 bardak kefir
Saat 9 da 2 tane karabuğday patlağı
Öğlen 13 de 2 tane karabuğday patlağı 1 mandalina (kabuklu ceviz kadar)
16da 1 hurma
Saat 19 da 2 YK pirinç pilavı 2 YK et sote
1 kase şekersiz komposto 1 küçük boy lokum 1 benimo 1 YK kadar çekirdek 4 kaju
Diyetisyenin ödem çayı şimdi.
Su 1 lt
Spor 6800 adım ve 40 dk plates
Serbest öğünümdü serbest takıldım.
Sisteme girisimizi yaptık hocam bugün son gün dediler ona yoğunlaştık sabah haber geldi 29 una kadar uzatmislar. Mart 20 de sıkıntılı bir süreç var Mayıs'ta da sunumumuz var. Mart 7 de de akıl zeka oyunlarının turnuvası var. Hepsi birbirine karıştı. Artık oturamiyorum. Nereye koşacağımı şaşırdım.Güzel sonuçlar almanızı dilerim hayırlı olsun canım. Bizimle daha az mı birlikte olacaksın