- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanma kuzum yürüyüş her türlü fiziğin sekillenmesine yardımcı. Birçok kas çalışıyor. Arkadaşının yürümeye hevesi yok sadece.Yakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
Sakin canım❤ sadece selam vermiş arkadaş galiba yanlışlıkla listeye girmiş.Yaa ben yanlış mı okudum yoksa kilo alsammı versemmi muhabbetleri mi geçmiş. Bir gram vermek için kan ter emek gözyaşı döken bizler..
burası kilo verme topiği değil mi ? Kilo almak isteyenler için başka sayfalar var.
Zaten bugün moralim bozuk doluyum bak buna bile ağlarım he
Hücrelerin bayram etsin kuzum afiyetle yemek nasip olsun. Elma yarına kadar kararmaz miSabah vakit bulamam diye yarin ki sabah, öğlen ve ara mamalarimi hazirladim
Eki Görüntüle 3390460
Eki Görüntüle 3390461
Eki Görüntüle 3390462
Ağlamaya yer arama yasak . Masterfite giren zayıflamak zorunda çıkış yok.Yaa ben yanlış mı okudum yoksa kilo alsammı versemmi muhabbetleri mi geçmiş. Bir gram vermek için kan ter emek gözyaşı döken bizler..
burası kilo verme topiği değil mi ? Kilo almak isteyenler için başka sayfalar var.
Zaten bugün moralim bozuk doluyum bak buna bile ağlarım he
Beni evlatlik alır mısın patimsilizmSabah vakit bulamam diye yarin ki sabah, öğlen ve ara mamalarimi hazirladim
Eki Görüntüle 3390460
Eki Görüntüle 3390461
Eki Görüntüle 3390462
Tatlım yedek bir anahtar yaptirip boynuna as. Geçmiş olsun. Çilingir fiyatları bayağı artmış miAy kızlar başıma ne geldi
Kargo teslim alıyordum kapıda kod falan sordular elimde tel söylerken sen benimkilerden biri kaçtı hiç yapmaz. Ben de peşinden tabi pat arkamdan kapı kapandı kaldım mı dışarıda çıplak ayakla
Neyse çağırdım çilingir yarım saat bekledim çocuk kucağımda korkudan tir tir titriyor benim elim ayağım boşalmış 10 sn de açtı kapıyı ama istediği paraya şok oldum ! Soktum içeri kaçma bir daha diye söylenirken çilingir bırak kaçsın abla sayesinde para kazandım bak dedi Kaldım öyle iyi günler diyip kapıyı kapattım. Şimdi girdi yatağın altına çıkmıyor korkudan
Amin ablacim sagolasinHücrelerin bayram etsin kuzum afiyetle yemek nasip olsun. Elma yarına kadar kararmaz mi
Toprak çekmiş ablam demekkiOrtak yönümüz varmış. Benim annem de Maraşlı. Tirşikten anladım bağlantımız olduğunu.
Adımların icinde kalsın o zaman. Sag ol bitanemmmCanım eğer saat takıyorsak adımı baz alıyoruz Çünkü leslie nin puanı adım puanından daha az oluyor. Adım sayısı belli değilse dakikası 10 puan
Açtım kollarimiiiii kocamaaaanBeni evlatlik alır mısın patimsilizm
Harikasın canım suyuda biraz artırsan tam süper bitki çayınında faydası olur20 şubat
Kahvaltı
Omlet,Salatalık, domates, avokado, 1 dlm tb ekmk
Ara: filtre kahve, 2 kare bitter
Akşam: porsiyon et döner, salata
Su: henüz 1 lt
Egzersiz:15 bin adım
Cordelia Elhan Zayif bir Dombili
Mantığı anladım zaten devam ettikçe adapte olurum inşallahGrubumuz cana yakın çok tatlı hanımlardan oluşuyor. Herhangi bir soru ihtiyacı hissettiğinde çekinmeden sorabilirsin. Birimiz mutlaka yardımcı oluruz.
Günlük menü bildirimimiz ve haftada iki gün Salı ve Cuma günleri tartı bildirimlerimiz oluyor. Salı bildirimi normal tartılıp sadece kilonu yazıyorsun. Cuma tartı günümüz fotoğrafli oluyor. Bir hafta sonunda takımlara girme hakkini kazanıyorsun.. Cumartesiye kadar aktif olup uyum saglarsan takımlara alabiliriz. Yarışma heyecanı daha çok motivasyon sağlıyor korkup endiselenme .
Canım yürümek zayıflatmıyor diye bir şey yok ama asıl zayıflatan şey az yemek. Yürümek ise sıkılaşmamızı ve daha hızlı kilo vermemizi sağlıyor kesinlikle çok büyük faydası var arkadaşına söyle boş yapmasınYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
İyi o zaman adamin biri ayvayı kaşikla dövüp yemişti. Ayva böyle yenir dedi ha bir de limon sıktı üzerineAmin ablacim sagolasin
Ayva o
Ayvayi dograyip bekletip yiyorum hep
İzmire uçak bileti bakıyorumAçtım kollarimiiiii kocamaaaan
Afiyet olsun canımSabah 2 tane haslanmis yumurta yedim
Öğlen 3 tane biskuvi yedim
Aksam tavuklu mantarli makarna yedim 1 porsiyon
2.7 lt su şimdilik
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Antalya aktarmalı olsaİzmire uçak bileti bakıyorum