- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Senide kaptanım olarak ilan ettimKırmızı kaptanım dediğin için sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senide kaptanım olarak ilan ettimKırmızı kaptanım dediğin için sanırım
çok geçmiş olsun canımBugün bende çok rahatsızım valla hiç halim yok üşüttüm sanırım biraz dinlenmeye gidiyorum öpüyorum hepinizi kızlar
olacaksın tabii ki, düşmanlar da çatlayacak inşallahYaz gelsin şu döküntüler bı gitsin çok güzel olacağım hem görüntüm hem kilom
Ya bir sürü şey yazdım yazdım sildimBugün tartı sonucum ile ekibin yanina gittim. Arkadaşlar şok oldu sen 74 kilomusun diye. Biri 75 kilo (ev tartisiyla. Benim bu kat kat giyili halim bile değil) inanmadı. Biri uzun zayıf abla ben 78 kg nasıl olur dedi
Kilom ve bedenim aynı değil. Başta çok şey yapmamıştım ama sonra çok üzüldüm
Off
Aaa gitmişim ben iki takımında çok sevdim hayırlısı olsun inşallahserap911 maviye gel biraz aşkitom
@Ysmnondr kırmızı uğurlu gelir inşallah tatlım sanada
Elhan @deli bir dombili
Neden Mthn83 e kırmızı kaptanım üzülme dedin?Kız bunda anlamayacak ne var kilo kaybediyoruz ve kilolar gittikçe biz kazanıyoruz kilolar kaybediyor
Evet bi de neden üzülme yazdı sana? Onu da anlamadımKırmızı kaptanım dediğin için sanırım
Benimde vücudumdaki yağ oranı fazlaymışBenim yağ yüzdem çok yüksek ( %34) 10 kilo sadece yağdan versem anca normal aralığa giriyor. Küçük bi hesap yaptım benim yağ yüzdemin fit olması için benim 45 kiloya düşmem lazım ne saçma ya. Bugün de bunun için üzülcem
Sağol tatlımGeçmiş olsun
Teşekkürler canımTebrikler maviş kaptan
Teşekkürler kaptanımtebrikler Ceeeeeeeeeeee kaptanım
Afiyet olsun canım menü güzel şekerimÖncelikle kaptanim tebrikler
Ceeeeeeeeeeee Elhan
sabah 2 haşlanmış yumurta, roka salatası, zeytin , 2 dilim beyaz peynir, çeyrek simit
ara 2 kaşık supangle , turk kahvesi , espresso, maden suyu
oglen biberli omlet yarım 1 dilim ekmek
akşam 4te mercimek çorbası
3 lt su
Sağol kuzumçok geçmiş olsun canım
olacaksın tabii ki, düşmanlar da çatlayacak inşallah
Harika bi menü ben ne diyebilirim ki afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Dört tane közlenmiş biber
İki dilim peynir
Öğle
dört kaşık karabugday dört kaşık haşlanmış barbunya iki yemek kaşığı lor peynirli marullu salata
Ara
Bir cennet hurması
Akşam
Bir kase vicdan çorbası
Su 3 litre spor yok
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Aaa gitmişim ben iki takımında çok sevdim hayırlısı olsun inşallah
Afiyet olsun canım menü de adımlarda harikaİyiaksamlar kızlar Bugün pek aktif olamadım menümu yazayım
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Lor peyniri
Yesillik
Zeytin
Ogle
2 kaşık kadar tahin pekmez
Akşam
1 kase tavuk çorbası
Kinoalı kısır
Şu 1.5 litre kadar
Spor 17 bin adım 1700 puan
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Tabii ki kaptanımİyi akşamlar kızlar,
İlk aşamayı atlattık İlk hedefimiz cumartesi Bundan sonraki süreçte kaçamak hakkımız kalmadı.Öğünlerimize dikkat edelim canlarım.Cumartesi hepinizi eksi ile görmek çok güzel olacak.Tam gaz devam edelim.
Seviyorum sizleri
Elhan Cordelia 60kiloyum sara_28 Lavinia_98 Beth18 74FRIDA -Murphy- Papatyamaviss Nergis 35 Busra196 Efenin_Annesi sibel_84 HuzuRRR s i d e l y a arwengsd zeyneppk Tutku44 serap911 ZincirKirma
Tabii ki kaptanım
Didi bu akşam ve perşembe günü , günü olan kızaİyi akşamlar kızlar,
İlk aşamayı atlattık İlk hedefimiz cumartesi Bundan sonraki süreçte kaçamak hakkımız kalmadı.Öğünlerimize dikkat edelim canlarım.Cumartesi hepinizi eksi ile görmek çok güzel olacak.Tam gaz devam edelim.
Seviyorum sizleri
Elhan Cordelia 60kiloyum sara_28 Lavinia_98 Beth18 74FRIDA -Murphy- Papatyamaviss Nergis 35 Busra196 Efenin_Annesi sibel_84 HuzuRRR s i d e l y a arwengsd zeyneppk Tutku44 serap911 ZincirKirma
Günler yasaklansın bence Dengeleyebileceğini düşünüyorum tatlım Aşırıya kaçmadan az ondan az bundan tamam mıDidi bu akşam ve perşembe günü , günü olan kıza