- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Olabilir canım hayır olsun inşallahBak sende de var genel bişey olmali annem de boyle olduğunu söylüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım hayır olsun inşallahBak sende de var genel bişey olmali annem de boyle olduğunu söylüyor
oooyy ooyyy yeyim onu beenBunu yazarken bebegim bulasik makinesinin icine girmisti ondan
Ee süper daha hızlı görüşeceğiz demekİnternetin hızı yükseldi fibermi neymiş alt yapısı değişmiş bizim burada.
Tebrikler canımKizlaaaarrrrEki Görüntüle 3390192
Yani evdeki heyecan yok ama olsun oradaki heyecan farklıTebrikler canım
Maşallah hep yağdan gidiyor tebrik ediyorum canımKizlaaaarrrrEki Görüntüle 3390192
Kas agirligini koruyarak ilerlemen muhtesemKizlaaaarrrrEki Görüntüle 3390192
doğru anlıyorum di mi senin 74 olmana daha az göründüğünü düşündükleri için şaşırıyorlar?Bugün tartı sonucum ile ekibin yanina gittim. Arkadaşlar şok oldu sen 74 kilomusun diye. Biri 75 kilo (ev tartisiyla. Benim bu kat kat giyili halim bile değil) inanmadı. Biri uzun zayıf abla ben 78 kg nasıl olur dedi
Kilom ve bedenim aynı değil. Başta çok şey yapmamıştım ama sonra çok üzüldüm
Off
Sağol canımMaşallah hep yağdan gidiyor tebrik ediyorum canım
Evet evet güzel gidiyor.Kas agirligini koruyarak ilerlemen muhtesem
Tam tersi canımdoğru anlıyorum di mi senin 74 olmana daha az göründüğünü düşündükleri için şaşırıyorlar?
eğer öyleyse bence aksine sevinmelisin canım, demek ki verdiğin kiloların çoğu yağdan gidiyor ki daha sıkı görünüyorsun
Canim herkesin goruntusu bir degil kimi daha kemikli sıkı olabiliyor tartida agir basıyor. Benim annemde 105 kilo ama kimse inanmiyor kadın sıkı etli. Komsumuz var 90 kilo annemde fazla duruyor. Boyle kiyaslamalar cok yanlis yaa keşke yapmasalar... Olabilir sen fqzla gorunebilirsin ama onlara göre... Bu bir kiyaslama. Sen kendi gecmis goruntunu göz önüne alacaksin nasil bir degisim yasamissin diye diger bedenleri degil onlari takmaBugün tartı sonucum ile ekibin yanina gittim. Arkadaşlar şok oldu sen 74 kilomusun diye. Biri 75 kilo (ev tartisiyla. Benim bu kat kat giyili halim bile değil) inanmadı. Biri uzun zayıf abla ben 78 kg nasıl olur dedi
Kilom ve bedenim aynı değil. Başta çok şey yapmamıştım ama sonra çok üzüldüm
Off
Kız bunda anlamayacak ne var kilo kaybediyoruz ve kilolar gittikçe biz kazanıyoruz kilolar kaybediyorBunu anlamadım
Yaz gelsin şu döküntüler bı gitsin çok güzel olacağım hem görüntüm hem kilomCanim herkesin goruntusu bir degil kimi daha kemikli sıkı olabiliyor tartida agir basıyor. Benim annemde 105 kilo ama kimse inanmiyor kadın sıkı etli. Komsumuz var 90 kilo annemde fazla duruyor. Boyle kiyaslamalar cok yanlis yaa keşke yapmasalar... Olabilir sen fqzla gorunebilirsin ama onlara göre... Bu bir kiyaslama. Sen kendi gecmis goruntunu göz önüne alacaksin nasil bir degisim yasamissin diye diger bedenleri degil onlari takma
Kırmızı kaptanım dediğin için sanırımKız bunda anlamayacak ne var kilo kaybediyoruz ve kilolar gittikçe biz kazanıyoruz kilolar kaybediyor
Olcan tabi kiz efil efil gezcezYaz gelsin şu döküntüler bı gitsin çok güzel olacağım hem görüntüm hem kilom
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımDikkatli ol canim sağlıkla gelsin 90 lar
Canim benim ödem 10 gün oncesinden başlar takinti yapma
Cok gecmis olsun
Cordelia canim ailen saglikla gidip gelsin insallah Allah ibadetlerini kabul eylesin
Hiç bilemiyorum canımNasıl yaptın ki
Teşekkür ederim canımÖnden hazırlık yapilabilsin diye
Aynen tasimalik tam
Halıya dahil mi borcam
İnşallah öyledir taşıma açısından pratik
Bende bugün menüsüne göre inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin tekrar güzel bir giriş olmuş
Tebrikler
Ooo biri güzel bir giriş yapmış
Ekledim canım
Cansın