- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Sağlıcakla gelsinler,sağlık durumu iyi demi kaptanım annenin düzeldi artık inşallah.Annemle babam umreye gittiler.
Allah sizlerden razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla gelsinler,sağlık durumu iyi demi kaptanım annenin düzeldi artık inşallah.Annemle babam umreye gittiler.
Allah sizlerden razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
600Ne kadar aldı
Teşekkürler canım Tamam tatlım bakayım birazdanKaptanlarin bildirimleri
Eki Görüntüle 3390128
Eki Görüntüle 3390129
Ceeeeeeeeeeee kaptanım transfer hakkını kazanmıştır. Tebrikler
Kaptanım yukarıdaki bildirimlere bakarak yapabilirsin tabloyu akşama doğru hazırlayacağım. İşim cikti evde değilim kuzum.
Teşekkürler güzel kalplimCeeeeeeeeeeee kaptanım tebrik ediyorum
TeşekkürlerKaptanlarımızı tebrik ediyorum hanımlar
Cumartesiye kuzum güzel bir eksi olurCumartesi 78,35 Bugün 78,6 250 gram artı
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Gece uyumadım su ictim baya... çok acıkınca sabah 8 de portakal domates salatalık yedim. Sonra uyudum. O yüzden geciktim
Süper o zamanKizlar benim son kilom 71,9mus şimdi farkettim 71 kalmış aklımda yani +500 değil -400 Muş. Elhan Ceeeeeeeeeeee
Teşekkürler canım benimCeeeeeeeeeeee kaptanım tebrik ederim
Rica ederim ne demekTeşekkürler canım Tamam tatlım bakayım birazdan
Teşekkürler güzel kalplim
Teşekkürler
Cumartesiye kuzum güzel bir eksi olur
Süper o zaman
Teşekkürler canım benim
Bunu anlamadımMthn83 kırmızı kaptanım senide tebrik ederim burada kaybeden yok hepimiz kazanıyoruz kilolar kaybediyor
Aaaaaaa serap911 Hosgeldinserap911 maviye gel biraz aşkitom
Ysmnondr kırmızı uğurlu gelir inşallah tatlım sanada
Elhan Zayif bir Dombili
Teşekkürler tatlım AminAaaaaaa serap911 Hosgeldin
Ysmnondr güle güle canim.
Tebrikler maviş kaptanım. Zayif bir Dombili çok geçilsin canım.
Her iki takim için de hayırlı olsun
600 tl alınca Cem Yılmaz oldu abim haklı olarak
Çok almış
Geçmiş olsunBugün bende çok rahatsızım valla hiç halim yok üşüttüm sanırım biraz dinlenmeye gidiyorum öpüyorum hepinizi kızlar
Tebrikler maviş kaptanTeşekkürler tatlım Amin
Usta naptın 10 sn sürdü açman dedim. Abla bunun altında alırsam aç kalırız dedi. Bu İstanbul un pahalılığı bıktırdı vallahiÇok almış
tebrikler Ceeeeeeeeeeee kaptanımKaptanlarin bildirimleri
Eki Görüntüle 3390128
Eki Görüntüle 3390129
Ceeeeeeeeeeee kaptanım transfer hakkını kazanmıştır. Tebrikler
Kaptanım yukarıdaki bildirimlere bakarak yapabilirsin tabloyu akşama doğru hazırlayacağım. İşim cikti evde değilim kuzum.
harikasınKizlaaaarrrrEki Görüntüle 3390192
anlıyorum geçmiş gitmiş çok şükür Allah bundan sonrasını sağlıklı günler versinEvet günümüz öldü resmen
Geçen sene felç geçirdim, lenfödem oluştu bacaklarımda, hergün lenfödemkompresyon kilotlu çorabı giymek zorundayım
Göğüs altına kadar olduğu için ve bacaklarda ağrı olduğu için bakım hizmetlerinden gelip giydirmeye yardım ediyorlar