Yaz gelmeden gardrop yenileyeceksin diyim bakYaa dar gelen pantolonun içine tayt giyiyorum hala bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz gelmeden gardrop yenileyeceksin diyim bakYaa dar gelen pantolonun içine tayt giyiyorum hala bol
Katılıyorum. Ben de breaking bas izledim güzeldi. The walking dead başlamak istiyorum senelerdir ama çok sezonlu bi türlü başlayamadımO tatta bir dizi yok.. Eskilerden bir tek friends i izledim. Cok keyifli kafa dağıtıyor.
Dexter i 3 tur izledim. The Walking dead 3 tur (ilk 5 sezonu) ve en sevdiğim dizi Breaking Bad (2 tur)
Diyetisyen acemi mi biraz ?Kızlar diyetisyen yine aşırı ödemli olduğum için saçma sapan sonuçlar çıkıyor bu hafta liste vermiyorum dedi kilomu bile söylemedi beni serbest bırakmış
Kan sonuçlarımı görüp ona göre liste yapacakmış.
Ben de eve geldim bu saat oldu bir şey yemedim ay karar veremedim ne yesem diye
Sevmem ama dayanayım diyorum şu haşlanmış yumurta diyetini mi yapsam yaf
Yaa kilo vermenin en güzel yanlarıBugün ne oldu biliyor musunuz
Oğlumun servis ablası kabana rağmen çok zayiflamissin dedi. Ne yaptın nasıl verdin dedi. Ufaktan masallahlar başladı
teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsınSaracım nasılsın iyimisin.
nasıl yani oyle şey olurmuKızlar diyetisyen yine aşırı ödemli olduğum için saçma sapan sonuçlar çıkıyor bu hafta liste vermiyorum dedi kilomu bile söylemedi beni serbest bırakmış
Ben bugün yemek yemeyi unuttumserap911 de yapiyor canım. Katil bize doyurucu bir menü.
Ne güzel ben de unutsamBen bugün yemek yemeyi unuttum
Keskeeee ,Ne güzel ben de unutsam
Geçen yıl aldığım kazaklar gitti giyemedenYaz gelmeden gardrop yenileyeceksin diyim bak
AynenKatılıyorum. Ben de breaking bas izledim güzeldi. The walking dead başlamak istiyorum senelerdir ama çok sezonlu bi türlü başlayamadım
Diyetisyen acemi mi biraz ?
Yaa kilo vermenin en güzel yanları
1) kıyafetlerin bol gelmesi
2) insanların “ohaaa çok zayıflamışsın” demesi
Saranin diyetini alsan birazKızlar diyetisyen yine aşırı ödemli olduğum için saçma sapan sonuçlar çıkıyor bu hafta liste vermiyorum dedi kilomu bile söylemedi beni serbest bırakmış
Ben bugün yemek yemeyi unuttum
Aşkı memnu nun bi bölümde Bihter şey diyodu ben bugün yemek yemeyi unuttum hiçbişey yemediğimi farkettim diyodu o sahneye dakikalarca boş boş bakmıştım insan nasıl yemeği unutur ki ben kahvaltıyı yaparken akşam ne yiyeceğimi planlıyom kafamdaNe güzel ben de unutsam
Değiş canım ama benim kadar metabolizma yavaş ve bir sürü ilaç kullanan rahatsızlığı olanla karşılaşmamış olabilirKatılıyorum. Ben de breaking bas izledim güzeldi. The walking dead başlamak istiyorum senelerdir ama çok sezonlu bi türlü başlayamadım
Diyetisyen acemi mi biraz ?
Yaa kilo vermenin en güzel yanları
1) kıyafetlerin bol gelmesi
2) insanların “ohaaa çok zayıflamışsın” demesi
Vallahi ben de şaşırdım hâtta bırakmak istedim Ben inat ettim size kilo verdiricem dedi peki dedim iptal etmedim sadece andulasyonu iptal ettim.nasıl yani oyle şey olurmu
Cordelia nın listeyi aldım canım sabah yulaf yemiş bulundum ama akşamı yapacağım yarından devam edicemSaranin diyetini alsan biraz
canım herkesin diyet spor sağlıklı beslenme kilo verme süreci farklı. herkes kendi yolunu bulana kadar bişeyler deniyor. ben senelerdir farklı farklı diyetler bişeyler deniyodum ama daha yeni farkettim ki Aralıklı oruç-akdeniz tipi beslenme-glutensiz-süt ürünleri olmadan beslenme benim için en ideal yol. yürüyüş te benim için en ideal spormuş. bunları yeni keşfettim ve yeni yeni sonuç alıyorum. geçen senelerde mesela spor salonlarında saatlerce ağır egzersiz yapıp veremiyodum ama şimdi yolumu buldum. dediğim gibi herkesin süreci farklı. sen de inşallah senin için en ideal olanı bulursun. aramaya denemeye devam et. anladığım kadarıyla egzersiz pek yapmıyorsun.( bi mesajında öyle yazmıştın diye hatırlıyorum) belki de egzersizle çok hızlı yağ yakan insanlardan birisindir. denemeye değer. asla pes etme. iradeli birisin maşallah en önemlisi bu. yapacaksın sen biliyorumDeğiş canım ama benim kadar metabolizma yavaş ve bir sürü ilaç kullanan rahatsızlığı olanla karşılaşmamış olabilir