- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nere ora
Hamburger mi
Afiyet olsun canım
adım sayısı harika menü süper afiyet olsun canım
afiyet olsun tatlım çok güzel menün
Nevrigulün kardeşi mi neydi adı Nazmiye galibaBenimde aklıma müge anlidaki sarışın kız geliyor sabah kahvaltısı yapmadım basım dönüyor diye cırlayan
Şu benim minik hassas kalbimi nasılda yumuşatıyor yaaa Tamam tamam minikse olur Ama bu hafta bi daha olmasın olur mu şunun şurasında cumartesiye ne kaldıminik ama kaptanım öyle büyük değil içinde küçük parça tavuk vardı
Soyacaga ben de baktım kuzum. Tuz gölüne batırıp çıkarmışlar sanki. Bayagi tuzluAy teşekkür ederim
Bencede Elhanim ben neler derdimde ah ah
Tamam oyle yaparim denemek istiyorum önden bakalım sekerim bana ne cevap verecek diye
Teşekkür ederum hemen bakicam
Olmaz kiz oglene doğru ondan soruyom
Dukkan var dukkan esnaf dukkan kapatamaz
Harika memleket dogru sen adanadan mi gitmiştin hatirladim.Orada hamburger ucuzmus oyle duydumdu shjklTrabzon:)
Evet oNevrigulün kardeşi mi neydi adı Nazmiye galiba
yaaa cansin kaptanım sen öyle dersin de yer miyim hiç aç bile kalırım bu datlu sözlerineŞu benim minik hassas kalbimi nasılda yumuşatıyor yaaa Tamam tamam minikse olur Ama bu hafta bi daha olmasın olur mu şunun şurasında cumartesiye ne kaldı
Orada hamburger ucuzmus oyle duydumdu shjkl
Bendeki bu. Bir tane de küçük bıçağını al bence, eğer ihtiyacın varsa. Gerçekten çok iyi. Bana İsviçre’den amcam getirmişti bir tane. Sonra müptelası oldum, Trendyol’dan da aldım.Eki Görüntüle 3389815
Birkaç çeşit soyacak vardı. Olsa olsa bu soyabilir dedim. Sence kuzum
AynenSoyacaga ben de baktım kuzum. Tuz gölüne batırıp çıkarmışlar sanki. Bayagi tuzlu
cumartesi günü eksi görmek çok istiyorum senden İnşallah beraber sevineceğizyaaa cansin kaptanım sen öyle dersin de yer miyim hiç aç bile kalırım bu datlu sözlerine
ahahahah sesli güldüm evet çok ucuzz
12:00gezegenfeza sanki sen yapıyor dün abla
cumartesi günü eksi görmek çok istiyorum senden İnşallah beraber sevineceğiz
Nerelerdesin hic denk gelemedik12:00
18:00
Aşağı yukarı bu saatlerde yiyorum, ara öğün yok bende
Bendeki bu. Bir tane de küçük bıçağını al bence, eğer ihtiyacın varsa. Gerçekten çok iyi. Bana İsviçre’den amcam getirmişti bir tane. Sonra müptelası oldum, Trendyol’dan da aldım.