Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydanoz suyu içmeyi denedin miYok canım bir sabah yumurta veya peynirim var bir akşam köfte veya sebze yemeğim var . Üstelik sabah akşam bromelain içiyorum o da fayda etmedi. Bence ben hareketsizlikten veremiyorum ama yine de dr a soracağım
Yani bu iyimi kötü mü kızzzAa tabak kardeşliği aynısının su yeşili bende var
Tabiki de aralıklı oruç canım. Hatta aralıklı orucun sözlükteki karşılığı tabi açlık saatlerine göre farklı çeşitleri var ama sen yaklaşık 18 saat açlık 6 saat yeme şeklinde 18:6 yapmış oluyosn
O zaman söyle onlara türün son örneği onlar kıymetını bilsinler bari çünkü bendekilerVallahaa arkadaşımın ablası ve yengesi diyo onlarin oğlanı sakin
Normal tam buğday ekmeği ile peynirli domatesli biberli neli seviyorsan yapabilirsin gayet lezzetli oluyor bence çok büyük bir kalori farkı da yokBugün öğlen için fit tost yaptım,bunun lezzetli olanın tarifini bilen varsa yazabilir mi
Seni uzdugu için beyaz leblebiyle işte bu yüzden mesafeliyim tatlım.Evet beyaz leblebiyle kırdım
Evet bende de gitmiyor Du maydanoz limon smoothie aç karna sabah içiyordum çok iyi geldi bu tarifMaydanoz suyu içmeyi denedin mi
Dukan birası içiyorum deseydin ne derdi acaba Bir abla da buradan soruyorgözler niye şiş kuzum nedir bu ablalardan çektiğinLeyla gunesleniyor,aferin kız sana leylagözünü zor açıyor güneşten bi abla geciyordu da ne iciyon dedi yeşilçay dedim, olsun dedi... Niye olsun dedi ki hani yazik kahve bulamamis manasinda mi
Eki Görüntüle 3389586
Merhaba SaracimMerhaba kızlar hepimize güzel bir hafta diliyorum
Turuncu olanlar havuç mu makarna mıYoğurtlanmaya hazırlanan bir salata. Biz de hep sağlıksız besleniyor değiliz herhalde.
Canım yulaf bazı aynı bir şey yapamazsın ama içine ben acuka sürüyorum,piliç jambon,domates dilimi ve kaşar ekliyorum tadı gerçekten güzel oluyorBugün öğlen için fit tost yaptım,bunun lezzetli olanın tarifini bilen varsa yazabilir mi
Bromelain içiyorum diye bırakmıştım. En iyisi kiraz sapıymış arada onu da içiyorumMaydanoz suyu içmeyi denedin mi
Üç kaşık yulaf ezmesi bir kaşık yoğurt ve bir yumurtayı kariştırdım.Sonra yağlı kâğıt üzerine koyup tost makinasında pişirdim.Daha sonra üzerine biraz domates ve peynir ekleyip kapattım ve biraz daha pişirdim.Omlet gibi bir şey oldu yedimNormal tam buğday ekmeği ile peynirli domatesli biberli neli seviyorsan yapabilirsin gayet lezzetli oluyor bence çok büyük bir kalori farkı da yok
Aman aman ağzıma sürmem bir daha dr alalım bu dişi dedi de ben tırstım çürüyene kadar kalsın dedimSeni uzdugu için beyaz leblebiyle işte bu yüzden mesafeliyim tatlım.
Havuç tabii ki abla makarna kim ben kimTuruncu olanlar havuç mu makarna mı
Yogurtlanmasa da çok güzel. afiyet olsun tatlışım.
Ben arasına domates ve peynir koydum ,ama harcına hiç tuz eklemedim sanırım o yüzden tadını pek sevmedim.Öneri için teşekkürler canım birdahaki sefer bu şekilde yapacağımCanım yulaf bazı aynı bir şey yapamazsın ama içine ben acuka sürüyorum,piliç jambon,domates dilimi ve kaşar ekliyorum tadı gerçekten güzel oluyor
Maydanoz ödem atmada çok etkili oluyor.Ben bir kaç dal maydanozun üzerine sıcak su döküp bir kaç dakika bekletip içiyordum.Evet bende de gitmiyor Du maydanoz limon smoothie aç karna sabah içiyordum çok iyi geldi bu tarif
LenaG
Havuca ne güzel şekil vermişsinHavuç tabii ki abla makarna kim ben kim
Soyacağın marifeti.Havuca ne güzel şekil vermişsin
bencedeOlsun
Afiyet olsun anlamında afiyeti içinden söylemiştir
ben de şanslıyım sizler varsınız inşallahÇok iyi yapmışsın canım,arkadaşın çok şanslı senin gibi bir arkadaşı olduğu için.İnşallah o da sağlıkla istediği kiloya kavuşur
ahahaha bardakla uyumlu olurdu bak regliyim ya Elhanım ondan şişim yaa ama normalde de japonumsu bi göz kapağı yapım var annem ilk evlendiğinde kiracı olduğu evde yan komşusu sebepsiz yere ondan nefret ediyormuş ve anneme şöyle diyormuş 'pis japon gözlü'Dukan birası içiyorum deseydin ne derdi acaba Bir abla da buradan soruyorgözler niye şiş kuzum nedir bu ablalardan çektiğin