- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
ben de bu şekli verdiğin soyacağı merak etmiştim nasıl bişey acabaYoğurtlanmaya hazırlanan bir salata. Biz de hep sağlıksız besleniyor değiliz herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu şekli verdiğin soyacağı merak etmiştim nasıl bişey acabaYoğurtlanmaya hazırlanan bir salata. Biz de hep sağlıksız besleniyor değiliz herhalde.
Yani... mantı varken de miHavuç tabii ki abla makarna kim ben kim
çok çok geçmiş olsun canımdim.Mobilyaların tozunu aldım,tam dolabın kapağını silerken bir gümbürtü geldi aklım çıktı.Burada deprem oldu lambaya baktım bir şey yok ama o ses çok korkuttu.Salona gelmemle okulun sireni çaldı çocukları bahçeye çıkardılar yavrucuklar da çok korktular.Bir süre sonra hayat kaldığı yerden devam etti.Buna şükür Allahım bir daha göstermesin inşallah.
maşallah leyloşum yaa nasıl güzel bir hatunsun senLeyla gunesleniyor,aferin kız sana leylagözünü zor açıyor güneşten bi abla geciyordu da ne iciyon dedi yeşilçay dedim, olsun dedi... Niye olsun dedi ki hani yazik kahve bulamamis manasinda mi
Eki Görüntüle 3389586
O yan komşu annenin guzelligini kiskandigindan öyle demiştir. Turkler çekik gözlüdür cahil kadın diyesim varbencede
ben de şanslıyım sizler varsınız inşallah
ahahaha bardakla uyumlu olurdu bak regliyim ya Elhanım ondan şişim yaa ama normalde de japonumsu bi göz kapağı yapım var annem ilk evlendiğinde kiracı olduğu evde yan komşusu sebepsiz yere ondan nefret ediyormuş ve anneme şöyle diyormuş 'pis japon gözlü'
Tatlım cuma günü ilk öğününden önce tartılıp bildirim yapabilirsin. Ben de düşünüyorum.Arkadaşlar Cumartesi berat kandiliymiş ben oruç tutmak istiyorum o gün. Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılıyor? sahurda tartılıcam direk mecbur...
Daha dün yedim mantı, işim olmaz artık.Yani... mantı varken de mi
Victorinox markası. O markanın bıçakları çok iyi. El kadar bıçakla karpuz doğruyorum.ben de bu şekli verdiğin soyacağı merak etmiştim nasıl bişey acaba
Ay kuzumm yaa olsun napalımm sağlık olsunlar yeterki ne edelimO zaman söyle onlara türün son örneği onlar kıymetını bilsinler bari çünkü bendekiler
Yaa dar gelen pantolonun içine tayt giyiyorum hala bolÇünkü o servis abla doğru söylemiş,zira iki haftada arayı çok aştın sen
Öğlene doğru olabilir canım. Yada 1 gün öncesi tartil kafana takilirsaArkadaşlar Cumartesi berat kandiliymiş ben oruç tutmak istiyorum o gün. Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılıyor? sahurda tartılıcam direk mecbur...
Ay teşekkür ederimçok çok geçmiş olsun canım
maşallah leyloşum yaa nasıl güzel bir hatunsun sen
totonu kaşı
Bencede Elhanim ben neler derdimde ah ahO yan komşu annenin guzelligini kiskandigindan öyle demiştir. Turkler çekik gözlüdür cahil kadın diyesim var
Tamam oyle yaparim denemek istiyorum önden bakalım sekerim bana ne cevap verecek diyeTatlım cuma günü ilk öğününden önce tartılıp bildirim yapabilirsin. Ben de düşünüyorum.
Teşekkür ederum hemen bakicamVictorinox markası. O markanın bıçakları çok iyi. El kadar bıçakla karpuz doğruyorum.
Olmaz kiz oglene doğru ondan soruyomÖğlene doğru olabilir canım. Yada 1 gün öncesi tartil kafana takilirsa
Öğleden sonra 2 -3 gibi tartılıyoruz ramazan da 4 e kadar bekliyordukArkadaşlar Cumartesi berat kandiliymiş ben oruç tutmak istiyorum o gün. Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılıyor? sahurda tartılıcam direk mecbur...
Tabi ki çekik gözlüyüz Çinlilerle fazla samimi olmuşuzO yan komşu annenin guzelligini kiskandigindan öyle demiştir. Turkler çekik gözlüdür cahil kadın diyesim var
Teşekkür ederim canımçok çok geçmiş olsun canım
maşallah leyloşum yaa nasıl güzel bir hatunsun sen
totonu kaşı
Cansınbencede
ben de şanslıyım sizler varsınız inşallah
ahahaha bardakla uyumlu olurdu bak regliyim ya Elhanım ondan şişim yaa ama normalde de japonumsu bi göz kapağı yapım var annem ilk evlendiğinde kiracı olduğu evde yan komşusu sebepsiz yere ondan nefret ediyormuş ve anneme şöyle diyormuş 'pis japon gözlü'