- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Protein tozunu diyetisyenin mi verdi?18.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:00 4 yk yulaf,1 bardak yağsız süt,1 ölçek protein tozu,4 kuru kayısı,15 gr badem, çay
Ara 16:00 yeşil salata , 3 yk haşlanmış bulgur ekledim,1 yk zeytinyağ
Akşam 20:00 2 parça karnabahar graten
Gün içinde ayrıca 3 kupa sütlü filtre kahve
3 lt su
Evin içinde bir oraya bir buraya 2100 adım
Elhan Zayif bir Dombili @Cordelia
Birazdan 7 dk lık egzersizimi yapacağım
annemler de nilüferde canım. ben istanbuldayım ama sık sık gider gelirim.Niluferdeyiz biz sizler
ayy bu insanlar ne kadar kötü kalpli olabiliyor ya resmen çekememezlik resmen başka bişey değil.Opcem birazdanKucağına oturuyom ben yürüyüş yapalim beraber dedim ben senin gibi hızlı yuruyemem ki diyor olsun ben senle ayri yürürüm senin tempona göre dedim bakalim ne yapacak
Zira çok kötü bir dedikodu duydum cekememezlik çöplüğünden çıkma...
Leyla kendi yürüyüp duracagina annesini yurutsun zayiflatsin demisler... Diyenede nasil boyle dersin diyemem dememde aksine daha güçlü daha cok yürüyüş yapan daha dikkat eden olurum konussun dursun
Afiyet olsun canım18.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:00 4 yk yulaf,1 bardak yağsız süt,1 ölçek protein tozu,4 kuru kayısı,15 gr badem, çay
Ara 16:00 yeşil salata , 3 yk haşlanmış bulgur ekledim,1 yk zeytinyağ
Akşam 20:00 2 parça karnabahar graten
Gün içinde ayrıca 3 kupa sütlü filtre kahve
3 lt su
Evin içinde bir oraya bir buraya 2100 adım
Elhan Zayif bir Dombili @Cordelia
Birazdan 7 dk lık egzersizimi yapacağım
36 48 56 72 saat mi . Bunu zayıflama için mi yaptın sağlık için mi . Çok zor olmadı mı?Günde iki öğünle başladım sonra bir öğünü sadece meyveye cektim sonra tek öğün yedim hangi öğün en çok acıkıyorsan o öğünü seç ben akşamı sectim hem evdeki tek öğünümuzu bozmamış oldum hemde tek öğün yedim gün için ağzını hiç boş bırakmadım
Dukan birası
Yeşil cay
Beyaz cay
Probiyotik cay
Filtre kahve Türk kahvesi
2 Lt su
Aklıma yemek gelmedi hiç
Bu sayede o tek öğünde her istediğimi yersem hamburger pizza falan kilom ayn kaldı sağlıklı yersem kilo verdim sonra haftada bir uzun oruç yaptım 36 -48-56-72 saat gib ayda bir 72 saat yapıyorum
Teşekkür ederim hayatımPapatyamaviss doğum günün kutlu olsun canım
İpin markası ne canım memnunmusunMenümü yazayim
Kahvaltı saat 11 gibiyd
2 kaşık yoğurt
3 adet hurma
2 adet mandalima
Ara öğün
1 türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Ara öğün
Anneme gittim
Katmer yapmıştı küçük bir parça peynirle yedim
1 adet mandalina
Akşam
3 adet tavuk kanat
2 elma dilimi patates
1 parça pişmiş domates
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Sporumu da yazayım günümü kapatayım.
2250 adım=225
650 ip atlama=3250
30 dakika ütü=150
Toplam=3625
@Cordelia
Sağol tatlımKız şahanesiinnn
Ip atlıyonmu
Sağol kuzumAfiyet olsun kaptanım çok güzel bir menü
Gizli hayranlik diyorlar ya buna bosverdimannemler de nilüferde canım. ben istanbuldayım ama sık sık gider gelirim.
ayy bu insanlar ne kadar kötü kalpli olabiliyor ya resmen çekememezlik resmen başka bişey değil.
Oyy maşallah ne kadar şanslısın bir bilsen Allah başınızdan eksik etmesinBiliyorum biliyorum hatta sabah limona sarimsak kürü hazirladi neymis damarlari aciyormus shjkl
Anne bunu yiyip ustune limonumu iccen dedim ayyynen oyle yapicam hıh dedi
Zayıflamak için midem küçülsün nefsim terbiye olsun diye bana çok iyi geldi tabi bünye meselesi herkes kendi bilir bedenini36 48 56 72 saat mi . Bunu zayıflama için mi yaptın sağlık için mi . Çok zor olmadı mı?
Onun dışında tek öğünle nasıl olur deneyebilirim. Bakalım ...
Teşekkür ederim
Yazdım sildim vallaOpcem birazdanKucağına oturuyom ben yürüyüş yapalim beraber dedim ben senin gibi hızlı yuruyemem ki diyor olsun ben senle ayri yürürüm senin tempona göre dedim bakalim ne yapacak
Leyla kendi yürüyüp duracagina annesini yurutsun zayiflatsin demisler... Diyenede nasil boyle dersin diyemem dememde aksine daha güçlü daha cok yürüyüş yapan daha dikkat eden olurum konussun dursun
18 Şubat Pazar menüm
Elhan @Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Kahvaltı : saat 12:00: 1 haşlama yumurta, peynir, salatalık, domates, roka iki dilim siyez ekmeği
Ara: saat 14:00 bir mandalina
Ara saat 16:00 bir kupa sütlü neskafe bir avuç fıstık bir dilim eski kaşar
Akşam yemeği saat 20:30 bir kase kabak kavurması, 2 göz yumurta, biraz peynir çay
Sabahleyin şu Leslie yide yaptım suyu az içmiş olabilirim akşam yemeğimde geç oldu
Terbiyesizlik.....Opcem birazdanKucağına oturuyom ben yürüyüş yapalim beraber dedim ben senin gibi hızlı yuruyemem ki diyor olsun ben senle ayri yürürüm senin tempona göre dedim bakalim ne yapacak
Yok kıs almış bulundum tadı çok güzel kullananayım mı dedim aslında önermedi ama yulaf yediğim kahvaltılarda yumurta ve peynir yok diye izin verdi. Whey proteinProtein tozunu diyetisyenin mi verdi?
Neden acaba tokluk hissi yaratsın diye mi?
Hergün kullanıyormusun?
Markası ne?
7 dk egzersizin nedir?
Bitti sorum bu kadar
Yanıtlarsan sevinirim canım yaa, harbi merak ettim
Ayyyyhhh amaaaannnn koy gtlrnYazdım sildim valla
La havle
Şifa olsun canım.Zayıflamak için midem küçülsün nefsim terbiye olsun diye bana çok iyi geldi tabi bünye meselesi herkes kendi bilir bedenini
Ben uzun oruçta suya limon bile sikmiyorum ama normalde limonlu su serbest ben bu hocayı takip ediyorum ona göre yapıyorum biraz Mustafa üye diye biri telegram da grubumuz falan var tek öğün beslenenler için