- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
Öğlen ya da akşam yenince bisey mi oluyor benim bilmedigim ozel biseyimi var
O tür yiyecekler alkol alanlar yediği için genelde gece hep var:) ay sen şimdi yemeyecek misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlen ya da akşam yenince bisey mi oluyor benim bilmedigim ozel biseyimi var
Terapist değişmiş, cılkım çıktı, ağrıyan bacağa bastıra bastıra masaj yaptı, zaten ağrım vardı, bazı noktalar extra ağrıdı, tüm gün yattım diyebilirimŞifa olsun fezocum.
Evire çevire hamur gibi yoğuruyorlar mi
Bence Cordelia yada sara_28 listesini uygula 1 haftaBen değiştireceğim sanırım diyetisyenimi bir türlü mantığıma oturmuyor listeler elektriğimiz de tutmadı sanki Şimdi siz söyleyin diyor ki senin metabolizman 1700 listem 1400 kal falan ve hareketsizim. Benim bildiğim bu şekilde haftada 500 gr - 1 kg gider en fazla. Ama daha fazla olması gerekiyormuş.
Eski diyetisyenime gideceğim bana tarifleri kendi hazırlayıp veriyordu mesela bir irmik ve pırasayla yapılan bir mücver vardı şahaneydi. Uzakta ama bir yolunu bulacağım paket almıştım Mart 20 ye kadar şimdiki diyetisyenle devam.
Yesin miO tür yiyecekler alkol alanlar yediği için genelde gece hep var:) ay sen şimdi yemeyecek misin
Yesin mi
Dedim kırmızı kızımı yoldan çıkarmaya mı çalışıyor acaba mavi Şirinyemesin tabi :))
Rabbim şifa versin canım, arada sohbete gelHazır listeye eklenmemişim ben affınıza sığınarak çıkmak istiyorum çünkü psikolojikmen kendmi diyet yapacak ruhsal sağlıkta hissetmiyorum. Stres yaptıkça öksürüğüm artıyor maalesef
Ceee diye final yaptın
Tadı nasıl canım afiyet olsunSütlü yesilcay yaptım bakalım ödem ne olacak
Dedim kırmızı kızımı yoldan çıkarmaya mı çalışıyor acaba mavi Şirin
Ben de şimdi süt ve yeşilçay detoksuna bakıyordum. Yapsam mı diyeSütlü yesilcay yaptım bakalım ödem ne olacak
O tür yiyecekler alkol alanlar yediği için genelde gece hep var:) ay sen şimdi yemeyecek misin
Yer mi?Yesin mi
Geçmiş olsun canımBiraz daha iyi ishali düzeldi ama iştahsızlık devam ediyor tüm gün boyunca 1 kase çorba icirebildim
Hava tam depresyon havasıydı ondan olabilir canım. Ama yarın yeni bir gün. Yeni gün yeni umutlar16.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:30 1 haş.yumurta,60 gr süzük peynir,2 dilim tbe,2 ceviz,çay
Ara 16:00 Sütlü filtre kahve,1 muz,20 gr badem
Akşam 6 yk bezelye yemeği,3 yk bulgur,kıvırcık salata,1 bardak ayran
Şimdi çay demledim onu içeceğim.
Pek keyfim yok bugün halim de yok üzgün hissediyorum sabah öyle kalktım öyle devam ediyor. Erken yatmaya çalışacağım.
Dünki adım sayımdan sonra zirvede bırakmak istedim bugün tatil ya. Sayılmayacak diye etiketlemedim canım benimAfiyet olsun Bugün tatil diye mi beni etiketlemedin canım
Abla ben hep sınavdan önceki gün çalışan kişi oldum hep lisede de ünide de bu böyleydi diyette de böyleBenim eski menülere benziyor. İnşallah sonuç alırsın tatlım.
Afiyet olsun.
Ne güzel maşallah size.. keşke her boşanan anne sizin kadar güçlü olabilse. Gerçekten takdir ettim. Oğlunuz çok şanslı. Mutluluğunuz daim olsunÇok güzel oldu elhanim deneyebilirsin
Oglum 6 yasindaydi ayrildigimizda,simdi 18... Hep bendeydi ama babasiylada gorusuyor surekli hayta üçümüz beraberde cikariz anne baba cocuk bulusmasi ben annemlerle kaliyorum bazen gelir bize oturur sohbet ederiz.. oğlumu bu duygudan eksik etmedik ya c cok şükür kucuklugunden beri hadi babanin dogum gunu ona hediye alalim hadi bugun babalar gunu ara kutla vs... Hatta 18 yas dogum gununde davet ettim eve gel beraber kutlayalim diye oyle yaptik