Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet internetten ama sitesi onemli yaa cunku bunlar cok kaliteli cikti kararmiyor 1.5 senedir boyunlarindayaa sevinirim umarım int den almıştır
Benim maske onu bir saniye bile boynunda tutmaz maalesef kedim sevmiyor yoksa ben de isterdimKardesimyuyumus gece yola cikacaklarmis arkadaslariyla Uludağ'a gidecekmis pislik kardesim beni götürmüyor mesaj yazdim ki unutmayim bu pullari nerden aldin diye uyaninca cevap verir bana
Eki Görüntüle 3388267 Eki Görüntüle 3388270
Sesli seyler oluyor ya zil mil bunlarda istemiyor ki zaten zararliymis onlar icin... Ses cikiyor saklanamiyorlar diye strese giriyorlarmis.Bu ses cikarmiyor o yüzden kabullendilerBenim maske onu bir saniye bile boynunda tutmaz maalesef kedim sevmiyor yoksa ben de isterdim
Maalesef hiçbir şeyi kabul etmiyor. Küçükken alıştıramadım canım Kardeşler birbirininkini de çıkartıyordu. Ne kıyafet giyiyor ne de aksesuar kullanabiliyoruz7 yavru birlikteydiSesli seyler oluyor ya zil mil bunlarda istemiyor ki zaten zararliymis onlar icin... Ses cikiyor saklanamiyorlar diye strese giriyorlarmis.Bu ses cikarmiyor o yüzden kabullendiler
İnan kaybetme korkusu olmasa ben de birşey takmam... Cok haklilar istememekteMaalesef hiçbir şeyi kabul etmiyor. Küçükken alıştıramadım canım Kardeşler birbirininkini de çıkartıyordu. Ne kıyafet giyiyor ne de aksesuar kullanabiliyoruz7 yavru birlikteydi
Biraz daha iyi ishali düzeldi ama iştahsızlık devam ediyor tüm gün boyunca 1 kase çorba icirebildimTesnim1903 canım bebiş nasıl oldu? İyidir inşallah
Kardesim uyumus gece yola cikacaklarmis arkadaslariyla Uludağ'a gidecekmis pislik kardesim beni götürmüyor mesaj yazdim ki unutmayim bu pullari nerden aldin diye uyaninca cevap verir bana
Eki Görüntüle 3388267 Eki Görüntüle 3388270
Evet internetten ama sitesi onemli yaa cunku bunlar cok kaliteli cikti kararmiyor 1.5 senedir boyunlarinda
Çok geçmiş olsunBiraz daha iyi ishali düzeldi ama iştahsızlık devam ediyor tüm gün boyunca 1 kase çorba icirebildim
Ablam kısır yapacak yarın ben de yiyeceğim kısmetseYarın olsada kısır yesem ya kilo artışı yapıyor diye cumartesiyi bekledim
Ablam kısır yapacak yarın ben de yiyeceğim kısmetse
Erkek kardeş abla beraber uludaga gidelim diyordu Kasım da simdi cok soguktur sen dayanamazsin diyor o yuzden pislik koyuyorum adını.Allahimm tiplere bak yiceeem off ablanın yerinde olmak isterdim şuan aşırı ihtiyacım var
Aynen kesinlikle çok önemli baktım daha önceden emin olamadığım için almamistim
Lahanaya karşı duyarlılığım var çok şişkinlik yapıyor bana lahana yemiyorum diyette özellikle. Sana afiyet olsunoo yarın kısır günü desene yanina beyaz lahana salatası denedin mi Adana çok yaparlar aşırı güzel oluyor
Erkek kardeş abla beraber uludaga gidelim diyordu Kasım da simdi cok soguktur sen dayanamazsin diyor o yuzden pislik koyuyorum adını.
Bu arada eve gelirken oglum kendine ve dayısına kokorec aldı. Bu kokorec neden gece giriyor evlere
Banadaaa hemen huzursuzlaniyor bagirsaklarima her taraftan bombalar düşüyor sankiLahanaya karşı duyarlılığım var çok şişkinlik yapıyor bana lahana yemiyorum diyette özellikle. Sana afiyet olsun
Lahanaya karşı duyarlılığım var çok şişkinlik yapıyor bana lahana yemiyorum diyette özellikle. Sana afiyet olsun
Öğlen ya da akşam yenince bisey mi oluyor benim bilmedigim ozel biseyimi varbu erkek kardesler hep böyle sanırım bencede var ondan :))
kokoreç çünkü gece yenir