- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.835
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BennnYarın tartı günü çok heyecanlıyııımm. Uyku tutmadı resmen. Tabi bi de açım onun da etkisi var kimler aç benim gibi
Çok geçmiş olsunHerkese selam menümü yazayım dün pek fazla dikkat edemedim ablamı acil ameliyata aldılar hastanedeydim şuan iyi şükür bir sıkıntı yok ufak bi operasyon geçirdi
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimHerkese selam menümü yazayım dün pek fazla dikkat edemedim ablamı acil ameliyata aldılar hastanedeydim şuan iyi şükür bir sıkıntı yok ufak bi operasyon geçirdi
Teşekkür ederimNe güzel maşallah size.. keşke her boşanan anne sizin kadar güçlü olabilse. Gerçekten takdir ettim. Oğlunuz çok şanslı. Mutluluğunuz daim olsun
Bu arada haftaya ben de bursadayım gel seni Uludağ’a çıkarayım. İnince de kahve kruvasan ısmarlarım
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım sağolÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsunSelamlar
LenaG kaptanım pek aktif olamadım üzgünüm. Bu bir hafta hastalıkla geçti. Birkaç kez acile gittim serum taktılar ağrı kesicili antibiyotikli. Halihazırda da kullandığım antibiyotik var. Tartım hep artı gösterdi salıdan beridir. Yarın da muhtemelen öyle olacak bunun için üzgünüm. Böyle olacağımı bilseydim bu hafta girmezdim takıma. Ama cumartesi çok iyiydim pazar düştüm. Çok üzgünüm. Herkese bol eksili cumartesi diliyorum. Sağlıkla sıhhatle verelim kiloları
Bendr açım uyuyamıyorum aç kalmayınca da gitmiyor o yağlrYarın tartı günü çok heyecanlıyııımm. Uyku tutmadı resmen. Tabi bi de açım onun da etkisi var kimler aç benim gibi
Çok geçmiş olsun canımSelamlar
LenaG kaptanım pek aktif olamadım üzgünüm. Bu bir hafta hastalıkla geçti. Birkaç kez acile gittim serum taktılar ağrı kesicili antibiyotikli. Halihazırda da kullandığım antibiyotik var. Tartım hep artı gösterdi salıdan beridir. Yarın da muhtemelen öyle olacak bunun için üzgünüm. Böyle olacağımı bilseydim bu hafta girmezdim takıma. Ama cumartesi çok iyiydim pazar düştüm. Çok üzgünüm. Herkese bol eksili cumartesi diliyorum. Sağlıkla sıhhatle verelim kiloları
Bide acaba yedigimizi incelemeyelim diye mi
Yoo canim cekmezki benim
anlik lezzet hazzi sonucunda Gece cekecegim eziyet mi? Asla...
Bendr açım uyuyamıyorum aç kalmayınca da gitmiyor o yağlr
Güzel ben alıştım kotu olur sanıyordum ama tok tutuyor çok iyi.Tadı nasıl canım afiyet olsun
Ben sütlü yeşil çay yaptım iyiyim şuan. Spor listesi yapıyorumYarın tartı günü çok heyecanlıyııımm. Uyku tutmadı resmen. Tabi bi de açım onun da etkisi var kimler aç benim gibi
Cok geçmiş olsun canımAblamın ameliyatı derken benim çocukların 2 side hasta oldu birde onlarla uğraşıyorum valla herşey üst üste geldi yıkılmadım ayaktayım